Naniklininik nasıl oluyor öyle anlatırmısınız rica etsem temmuz ayında yaptım ödemeyi banka nasıl geri alıyor bilip bilmeden

Betustrkmn bankayı arayın yada sitesinden bakın ben netten yapmıştım harcama itirazı formu oluyor doldurun. ürünün ücretini firma aldı ama ürünü göndermedi diye banka yapılan harcamayı iptal edip parayı hesabınıza yatırıyor geri. Biz de masa aldık 2 ay gelmedi sonra bankaya bildirdim 2 günde param geldi. Ama bazı bankaların birkaç hafta sürebiliyor parayı yatırması.

Betustrkmn bilip bilmeden değil form bilgilerine göre firma ile iletişme geçiyor zaten size göndermiş olsa firma bunu bankaya sunuyor. Teslim bilgisi olmadığı için harcama itirazı oluyor

Betustrkmn 3 hafta oldu alalı paramı siz yazınca girip baktım . Edebilidğim kadar fazla hesaptan şikayet ettim kapansın diye sayfası ama işe yaramamış

Şu banka işini deneyelim inş alabiliriz videolarda da kadın girişimci bir sürü videosu var ona güvenip direk sipariş verdim araştırmadım hiç

İnstegramda facer baby sayfası ürünün siparişini alıp ücreti aldıktan sonra engelliyor asla paramı da geri alamadım ürününde alamadım.

Betustrkmn bende aynı durumdayım bu sayfadan alışveriş yaptım nisan ayından beri bekliyorum kaçıncıya yazdım yok acil listesine aldım yok bu hafta çıkıcak tam bir dolandırıcılar paramı da iade etmiyorlar göndericez diyip ben allaha havale ettim sayfada sürekli bir hastalık yok bizimde evimiz var diye şeyler paylaşıyorlar yapamıcağın işin parasını alma hakka giriyorsan başına gelmeyen kalmaz Allaha havale ediyorum 😡

Betustrkmn dolandırıcı onlar belli geçmiş olsun güvenilir sitelerden sitenin güvenlik sistemine bakarak satın almalar yapılması daha doğru

Genel olarak instagramdan nasıl güvenip satın alma yapıyosunuz satın aldığınız satıcının sitesi olmalı dükkanı yeri olmalı sitesi kredi kartına güvenlimi ona bakılmalı şirket mi ne irdelenmeli yazık günah paranıza

Betustrkmn bende aynısını yaşadım 3 ay sonra kavgayla tehtitle paramı aldım sende onlara mesaj at deki yarın paramı iade etmezseniz butun çevremle beraber sizin sayfanızı etiketleyip sosyal medyada dolandırıcı oldunuzu diye paylaşım yapıcaz ya para iadesini yaparsınız yada butun herkes sizi dolandırıcı olarak bilicek diye soyleyin merve hanım hemen arıyor ve hesabına yatırıyor ücreti

Gamoos orayla bende görüştüm ama fiyatları aşırı uygundu şüphelendim ürün bitince resim atıp kapıda ödeme kabul ederseniz alayım dedim prensip nelerle uğraşıyoruz deyince vazgeçtim doğru tahmin etmişim pamukbebek den aldım kapıda ödeme

imeaeb sakın sakin benim basim yandi seninki yanmasin , asla geri donus yapmiyorlar ve engelliyorlar direk 🤔

Nnagish ne kadara aldınız acaba bende aldımda bilindik bir markadan ama fiyatını merak ettim