Merhaba Canımız Annelerimiz,
Başkalarının da aynı sorunu yaşamaması adına mağduriyet yaşadığınız sayfaları ve nasıl bir mağduriyet yaşadığınızı buraya yazar mısınız?

⚠️Link paylaşımı yasaktır bu nedenle sadece sayfa/site adı paylaşımı yapalım.

HappyMom bu tartışmayı sabitledi.

İnstagramda thewoodymobilya adlı sayfa. Montessori cocuk yatakları satıyor kendileri , çok sağlam ve kusursuz olduğunu iddia ettikleri ürünleri var . İstanbul içi eve gelip kurulum yapıp istanbul dışı kargo gönderiyorlar . Tam bi hayal kırıklığı . Getirdikleri karyolanın tahtaları çatlak , boyası özensiz , bazı yerlerine deli gibi boya yapılmış bazı yerlerine fırçanın ucu değmiş gibi .. Bazı tahtaların kenarlarında oyuklar . Güya 2 sene garantili herhangi bi sorun olursa ücretsi değişim gibi bir şey söylüyorlar ama asla ulaşamıyorsunuz . Gelip kurup kaçar gibi gidiyolar bidaha ulaşabilene aşk olsun . Zaten belirli bi yerleri yokmuş bende maalesef alıp pişman olduktan sonra farkettim , kötü yorumları siliyorlar birde engelliyorlar .. verdiğim paranın bir kuruşunu bile helal etmiyorum . Hatta instagramda denk gelirseniz rica ediyorum şikayet edin , ben yandım siz yanmayın 🥲

İnstagramda (merybabynest) sayfasından 2 adet babynest seti sipariş verdim 2 buçuk ay oldu ücretini peşin gönderdim ve hala ürünler gönderilmedi. Sürekli yoğunluk, kargonuz çıkacak kısa sürede diye oyalayıp duruyorlar. Şikayet var a şikayet yazdım ve birsürü insanında mağdur olduğunu sayfayı şikayet ettiğini öğrendim. Para iadem için uğraşıyorum umarım alabilirim. Sayfa dolandırıcı çıktı kimse alışveriş yapmasın.

Bende kodex korse aldım doğum sonrası için parayı yatırdım birdaha dönüş yapmadılar aradayım yazdım cvp verdiler ama sallayıp durdular en son beni arayıp tehdit ettiler başka numaradan hakaretler ettiler eşime ulaştılar siz düşünün en son ben engelledim sakın ınstagram kodex korseniz hiç bir sayfasından alış veriş yapmayın dekontumda vardı birşey yapamadım

Instagram bebezon magazası takipcisi cok kapida odemesi var ama tam bi dolandirici ben pelus almistim bebek icin hediye olcakti 160 tl 30 tlde kargo ucreti vardi 190 tl ye geliyodu havale yaptım evde yokken komsuya da birakabilsin diye odeme yapmama ragmen 190 tl kapida ödemeli gonderdiler almadim 2 kere kargo geldi mesaj attim kesinlikle cevap vermediler mesajlarimi kisitladilar sakin alisveris yapmayin

HappyMom belirli bi sayfa yok ama hasır salıncak varya balkonlar için çok uyguna satıyor gibi görünüyolar ama iş öyle değil gerçek satıcı gibi kumaş falan seçtiriyolar minderlerine ne biliyim model seçtiriyolar parayı atınca faturanız gelcek size diyerek dolandırıyorlar eşime bin defa dedim dinlemedi 1.500₺ dolandırıldık arkasına da düşmedi sonra bi çok sayfa çıktı önüme aynı şekilde çok az gönderisi olan sayfalardan alışveriş yapmayın sakın ⛔

Nnagish aynı sıkıntıyı yaklaşık 3 ay önce yaşadım tam 5 ay oyaladı en son para iadesi için kavga ede ede aldım kadından o sayfaya kesinlikle güvenmeyin

Betustrkmn aynı durumu bende yaşadım 2 buçuk ay oldu bekledim bekledim gelmedi en sonunda eşim msj atti yetkili biriyle görüşmek istiyorum diye kadin numara verin arayalım demis. Direk aradi parayı geri yatırdılar sizde öyle yapin

Betustrkmn bende 3 ayın sonunda tehtitlerle paramı zor kurtardım aynı şekilde bende geçiştirildim yoğunuz 10 güne çıkıcak şöyle böyle 10 gün geçiyor asla cevap yok devamlı arayın üst üste mesajlar atın paramı attıktan sonra da engelledi beni sayfa 😅

Nnagish ya gecen hafta konustum iyi ki almamısım siparis olusturduk ama sonra içime sinmedi baska bir yerle anlastık

Sercan ayy ben artık girip sayfadaki yorumlara sakın almayın die mesaj atıyodum engellediler beni 😂😂 evden çıktıkları dakika daha yazmaya başladım cevap bile vermedilerr

ebruedis sizin ne zaman oldu bu olay. Bende paramı kurtarmaya çalışıyorum inşallah alabilirim.

Naniklininik nasıl oluyor öyle anlatırmısınız rica etsem temmuz ayında yaptım ödemeyi banka nasıl geri alıyor bilip bilmeden