Otherozge çok küçük o yüzden bilemedim. 9-12 hafta arası bida atarsanız o zaman bakıyım olur mu?
Bana da cinsiyet tahmini yapabılır misiniz
gencbir_anne erkeğe benziyor🧿💙
canparelerim_ Anladım kuzum Çok teşekkür ediyorum hepimiz sağlıkla Alalım bebişlerimizi kucağımıza inşallah kendinde de yapiyor musun tuttu mu veya tahmininn 🌸🌸
ilkgozagrim__ amin canım inşallah🙏🥰 evet 2buçuk yaşında bir oğlum var onun bi 7. Haftasında bide 13.haftasında ultrasona girmiştim ilkinde anlamadımda 13.haftada kendim söyledim doktora erkek diye oda evet nerden bildin demişti. Şimdi 29haftalık kızıma hamileyim onuda kız tahmin ettim belirtiler farklıydı ondan kız oldugunu düşündüm ama ilk usg fotolarında biraz erkek izlenimi veriyordu onda biraz kararsız kalmıştım onunda 18haftalıkken doktor kız oldugunu netleştirdi🌸
canparelerim_
Merhaba bugün tekrar gittik doktora erkek bebeğim 💙
Elifderint merhaba, öyle mi şaşırdım açıkçası kıza daha çok benziyordu ama olabilir tabi yanılmada, sağlıkla doğsun güzel yavrunuz🙏💙🧿
canparelerim_ Ayyy ne güzel kuzum sevindim adına 1 kız bir erkek ideal yaaa 🤣💖💙
ilkgozagrim__ 2.yi düşünmüyordum sürpriz oldu🙈 biraz zor kabullendim ama Allah’tan gelen bişey demek ki tekrar layık gördü nasip olcakmış. Ocakta doğurcam daha yeni yeni kabulleniyorum alışıyorum🤪😅 bu yavrumuda doğuruyum hayırlısıyla ondan sonra Allah’a büyük konuşmayımda daha sıkı önlemler alcam inşallah yeni bir süprizle daha karşılaşmamak için🙈 bu devirde çocuk dünyaya getirmek büyütmek çok zor o yüzden 2tane yeter ağzıma da çok yüzüme de çok🤪🤭 hem bi kız bi erkek olmasıda dedğin gibi iyi oldu, iki meyvedende tatmış olcaz şükürler olsun🙏 sağlıklı ve hayırlı evlatlar olsunlar inşallah tüm yavrularımız, kolaylıkla doğurabilelim inşallah🤲❤️
canparelerim_ tamamdır çok teşekkür ederim atacağım 😍
Merve_818181 rica ederim görüşmek üzere🌸
- Düzenlendi
canparelerim_ Aynen öyle kuzum benim ilk bebişim olacak bu Allah izin verirse Nisanda doğucak Ondan Sonra 7-8 yıl düşünmem sonra Rabbim nasip ederse Bir daha olsun 2 tane yeter ondan sonra muhtemelen bağlattırım diye düşünüyorum Çünkü cidden çok zor yükümlülük istiyor devir öyle bir devir oldu ki Rabbim Korusun Evlatlarımızı ileride yaa 🤲💖💙
ilkgozagrim__ aynen bazen diyorum bu dünyaya bu kötülüğün içine çocuk getirmek saçmalık haksızlık diyorum çünkü annelik iç güdüsü çok farklı çok korkuyorsun çok endişe ediyorsun. Yaşam koşulları ekonemide cabası🤦♀️ ve kaç çocuk düşünürsen düşün bi taneyi doğurduktan sonra genelde 2.yi düşünmüyorsun ahhahha😅 çünkü tamam çok güzel bişey dünyada ki en müthiş duygu ama o sorumluluk o endişe çocuğuma yetebilcem mi koruyabilcem mi kaygısı yüzünden düşünemiyosun bence. Bende ilk çocuğuma hamileykende bekarkende hep en az 2 çocuk istiyordum hatta biraz abartıyomuşum bekarken 4çocuk isterdim hep 2kız 2erkek🤭😅 Sonra dediğim gibi bi tane olduktan sonra işin ciddiyetinin boyutunu anlıyorsun bi daha cesaret edemiyorsun. Hani derler ya bekara karı boşamak kolay diye aynı şey şunun içinde geçerli gerçekten bekara ya da daha çocuğu olmayana da çocuk doğurmak kolay😂 doğurduktan sonra gerçekten zor. Benim dediğim gibi 2.kaza olmasaydı asla düşünmüyordum tek çocukta kalmaktı niyetim ama nasip işte. Allah’ım korusun sakınsın bizlere de hakkıyla layıkıyla ebeveyler olmayı nasip etsin, kötülere kötülüklere fırsat vermesin uzak tutsun rabbim inşallah🤲🌸
canparelerim_ https://hizliresim.com/mve8dbb Bana da bakabilir misiniz
User2904 fotoğraf açılmıyor malesef
canparelerim_ Ayy kuzum yaaa yapacak bişey yok olsun 2 tane yeterli Bende hep bekarlıktan beri 2 tane istiyordum hala öyle ama 7-8 yaşına girdikten sonra kızım artık 2. Öyle olur çünkü cidden zor Annelik babalık yetişme felan senin oğluş kaç yaşında Abisi kardeşini her zaman korur Annesi merak etme Rabbim Bizleri Kötü insanlardan korusun Ekonomi düzelsin dicem de daha betere gidiyoruz Hayırlısı olsun hakkımızda diyecek bişey bulamıyorum Bari çocuklarımız Bereketiyle Gelsin inşallah kız çocuğu evin bereketidir zaten 🤲💖🕊
ilkgozagrim__ amin canım gerçekten güzel duaların dileklerin için çok amin🙏❤️ oğlum 2buçuk yaşında, kardeşi doğduğunda araları hemen hemen 3yaşa yakın olcak bakalım. Bide canı sağolasıca biraz zor bi çocuk🙈 o yüzden de hep diyodum sen bize fazlasın bile o yüzden sana kardeş falan yok diyorduk🤭😅 büyük konuşmamak gerekiyormuş onu anladım🙈😁 bakalım iyi düşünelim iyi olsun iyiyi çağıralım hep, inşallah herşey çok daha güzel olur🤲🌸
canparelerim_ merhaba canım doktora gittik bugün erkekmis cinsiyeti
canparelerim_ Aminn canım Araları da varmış gine maşallah abiyeee Ama Anneyi yormasınnn güzel çocuk Neyse En ideali olmuş olsun kuzum ne güzel tek kalmamış oldu küçük beyy 🤗🤗💙💙
canparelerim_ bakabilir misin ❤️
Dyg4545 merhaba hayırlı olsun sağlıkla doğsun inşallah canım🙏🧿💙