canparelerim_ Ayy kuzum yaaa yapacak bişey yok olsun 2 tane yeterli Bende hep bekarlıktan beri 2 tane istiyordum hala öyle ama 7-8 yaşına girdikten sonra kızım artık 2. Öyle olur çünkü cidden zor Annelik babalık yetişme felan senin oğluş kaç yaşında Abisi kardeşini her zaman korur Annesi merak etme Rabbim Bizleri Kötü insanlardan korusun Ekonomi düzelsin dicem de daha betere gidiyoruz Hayırlısı olsun hakkımızda diyecek bişey bulamıyorum Bari çocuklarımız Bereketiyle Gelsin inşallah kız çocuğu evin bereketidir zaten 🤲💖🕊
Bana da cinsiyet tahmini yapabılır misiniz
ilkgozagrim__ amin canım gerçekten güzel duaların dileklerin için çok amin🙏❤️ oğlum 2buçuk yaşında, kardeşi doğduğunda araları hemen hemen 3yaşa yakın olcak bakalım. Bide canı sağolasıca biraz zor bi çocuk🙈 o yüzden de hep diyodum sen bize fazlasın bile o yüzden sana kardeş falan yok diyorduk🤭😅 büyük konuşmamak gerekiyormuş onu anladım🙈😁 bakalım iyi düşünelim iyi olsun iyiyi çağıralım hep, inşallah herşey çok daha güzel olur🤲🌸
canparelerim_ merhaba canım doktora gittik bugün erkekmis cinsiyeti
canparelerim_ Aminn canım Araları da varmış gine maşallah abiyeee Ama Anneyi yormasınnn güzel çocuk Neyse En ideali olmuş olsun kuzum ne güzel tek kalmamış oldu küçük beyy 🤗🤗💙💙
canparelerim_ bakabilir misin ❤️
Dyg4545 merhaba hayırlı olsun sağlıkla doğsun inşallah canım🙏🧿💙
ilkgozagrim__ yani en az bi 4-5yaş olsaydı daha iyi olurdu sanki ama nasip böyle olcakmış demek ki. Valla oğlumu da çok seviyorum çok aşığım bebeme ama iştah problemi uyku problemi yaşayan çocuk çok zorluyor çok yoruyor gerçekten iyi dua et güzel uyuyan güzelce her şeyi yiyen beben olsun inşallah diğer türlü yıpranıyorsun napcağını şaşırıyorsun.
ZeynepFath
@canparelerim_ banada tahmin yaparsanız çok mutlu olurum [img]
Mervebitirim erkek canım bariz belli sormana bile gerek yok pipi ordan merhaba diyo🤭😅🧿💙
Bsssr o zaman ben süprizi bozmayım🤭
canparelerim_ valla kız gıbı geliyor yalan yok sızede mı öyle 😃
ZeynepFath daha çok minik 7-9hafta arası sanırım. Çokta belli değil o yüzden bilemedim malesef. 10-12hafta arası usg fotonuz olursa tekrar atın yine bakıyım olur mu?🌸
Bsssr evet🙈🌸
canparelerim_ amin canım çok teşekkür ederim 🙏
canparelerim_ bende göndersem banada tahmin söyler msnz
Nummer tabi gönderin baktım yanlız en erken 9-10haftalık olursa daha iyi tahminde bulunabilirim. 9-12 ya da 14haftaya kadarda olur
canparelerim_ merhaba atsam bakabilir misiniz benimkinede 12+1 ultrason çekildi en son
selim10 merhaba tabi atın bakıyım