Dyg4545 merhaba hayırlı olsun sağlıkla doğsun inşallah canım🙏🧿💙
Bana da cinsiyet tahmini yapabılır misiniz
ilkgozagrim__ yani en az bi 4-5yaş olsaydı daha iyi olurdu sanki ama nasip böyle olcakmış demek ki. Valla oğlumu da çok seviyorum çok aşığım bebeme ama iştah problemi uyku problemi yaşayan çocuk çok zorluyor çok yoruyor gerçekten iyi dua et güzel uyuyan güzelce her şeyi yiyen beben olsun inşallah diğer türlü yıpranıyorsun napcağını şaşırıyorsun.
ZeynepFath
@canparelerim_ banada tahmin yaparsanız çok mutlu olurum [img]
Mervebitirim erkek canım bariz belli sormana bile gerek yok pipi ordan merhaba diyo🤭😅🧿💙
Bsssr o zaman ben süprizi bozmayım🤭
canparelerim_ valla kız gıbı geliyor yalan yok sızede mı öyle 😃
ZeynepFath daha çok minik 7-9hafta arası sanırım. Çokta belli değil o yüzden bilemedim malesef. 10-12hafta arası usg fotonuz olursa tekrar atın yine bakıyım olur mu?🌸
Bsssr evet🙈🌸
canparelerim_ amin canım çok teşekkür ederim 🙏
canparelerim_ bende göndersem banada tahmin söyler msnz
Nummer tabi gönderin baktım yanlız en erken 9-10haftalık olursa daha iyi tahminde bulunabilirim. 9-12 ya da 14haftaya kadarda olur
canparelerim_ merhaba atsam bakabilir misiniz benimkinede 12+1 ultrason çekildi en son
selim10 merhaba tabi atın bakıyım
canparelerim_ tam 12 haftalık burda aslında etrafımdaki herkes tek bi cinsiyet söyledi bakalm siz ne söyliceksiniz ☺️☺️
canparelerim_ Ayy kuzum senin için zorr olur inşallah benimki herşeyi yer ya yormaz Annesini inşallah
Nummer kararsız kaldım valla erkek bebekte kız bebekte işaretleri var🤭😅 boynu vücut yapısı erkek gibi ama duruşu ve bacak arasındaki çıkıntı kız gibi yani bacak arasında çıkıntı var gibi ama pipi değil gibi😅 pek anlayamadım açıkçası. Doktor bişey dedi mi, tahminde bulunmadı mı?
ilkgozagrim__ inşallah canım yiyen bebe iyi olur yiyen bebeden korkmuycan ama yemeyen uyumayan bebe zor. Elli çeşit yapıyorum burun kıvırıyor sonra bana geliyorlar🙈 o yüzden bu bebişim için çok dua ediyorum Allah’ım inşallah akıllı uslu sakin güzel yiyen güzel uyuyan bir bebiş olur annesine yardımcı olur diye🙏 2.bebişler genelde daha kolay olur derler ama bakalım gerçek mi yoksa şehir efsanesi mi yaşayıp görcez🤭
canparelerim_ salı günü gidicem etrafımdaki %90 erkek dedi bende salı öğrenicem ama ben kız hissediyorum ☺️