• Gebelik
  • Bana da cinsiyet tahmini yapabılır misiniz

canparelerim_ Evet kuzu kızım olacak Allahın izniyle inşallah👶💖🧚‍♀️ Nerden biliyosunnn veya anlıyorsun söyleyebilir misin 🤣❤

ilkgozagrim__ maşallah Allah bağışlasın, sağlıkla doğsun güzel yavru🙏🥰 nub teorisine göre ultrason fotosunda işaretler baya belirginse vücut yapısı-bebeğin konumu ve duruşu ve kese şekline göre yorumluyorum🌸 erkek ve kız bebişlerin farklı belirtileri oluyor mesela kafa-boyun yapısı erkeklerde kafa daha büyük ve boynu vücüduyla birleşik düz bir şekilde dururken kız bebişlerin kafası daha küçük ve yuvarlak birde boyunları daha girintili ince ve kıvrımlı oluyor. Bunun gibi ayırt edici bir çok işaret oluyor nub teorisine göre. Onlara biraz hakimin o yüzden genelde tahminlerim tutuyor😊 tabi bacak arası görünüyorsa direk çıkıntı olup olmadığına bakıyorum birde.

canparelerim_ Anladım kuzum Çok teşekkür ediyorum hepimiz sağlıkla Alalım bebişlerimizi kucağımıza inşallah kendinde de yapiyor musun tuttu mu veya tahmininn 🌸🌸

ilkgozagrim__ amin canım inşallah🙏🥰 evet 2buçuk yaşında bir oğlum var onun bi 7. Haftasında bide 13.haftasında ultrasona girmiştim ilkinde anlamadımda 13.haftada kendim söyledim doktora erkek diye oda evet nerden bildin demişti. Şimdi 29haftalık kızıma hamileyim onuda kız tahmin ettim belirtiler farklıydı ondan kız oldugunu düşündüm ama ilk usg fotolarında biraz erkek izlenimi veriyordu onda biraz kararsız kalmıştım onunda 18haftalıkken doktor kız oldugunu netleştirdi🌸

Elifderint merhaba, öyle mi şaşırdım açıkçası kıza daha çok benziyordu ama olabilir tabi yanılmada, sağlıkla doğsun güzel yavrunuz🙏💙🧿

ilkgozagrim__ 2.yi düşünmüyordum sürpriz oldu🙈 biraz zor kabullendim ama Allah’tan gelen bişey demek ki tekrar layık gördü nasip olcakmış. Ocakta doğurcam daha yeni yeni kabulleniyorum alışıyorum🤪😅 bu yavrumuda doğuruyum hayırlısıyla ondan sonra Allah’a büyük konuşmayımda daha sıkı önlemler alcam inşallah yeni bir süprizle daha karşılaşmamak için🙈 bu devirde çocuk dünyaya getirmek büyütmek çok zor o yüzden 2tane yeter ağzıma da çok yüzüme de çok🤪🤭 hem bi kız bi erkek olmasıda dedğin gibi iyi oldu, iki meyvedende tatmış olcaz şükürler olsun🙏 sağlıklı ve hayırlı evlatlar olsunlar inşallah tüm yavrularımız, kolaylıkla doğurabilelim inşallah🤲❤️