• Öneri
  • Çocukluğunuzdan Özledikleriniz🩷

Dedem, ilkokulum, köyümdeki oyunlarım, o yılların saflığı…

Egemoms1303 bizim ev kocamandı ama herkes oraya dökülürdü 😅 hele biz gidince coşardı, en sevilen torun olarak herkesin korktuğu Ali ağaya (dedem) şebeklik yapıp sinirlerini bozan ısıran danasını kızdırıp salan (ki hayvanları çok değerliydi) sonra gelip sarıp sarmalayıp geri sinirini alan kişi olma huyum vardı. Sinirlenince herkes kaçardı dedemden ben üstüne giderdim… Şimdi hiç biri yok ama öyle güzel ki hala anılar 🥲

1993 müyüm bizim dönemimizi çokk özlüyorum en çok özlediğim o dönemin dizileri eğlence programları ne keyifle izlerdik 😔

damla097 aga be o ana gittim kıyafetleri yatağın yanına koymak yeni ayakkabıları hazırlamam sobanın sıcaklığı bir tarafı vurunca yaktığı için döne döne oturmak saçın kurumasını beklemek ve mışıl mışıl o yorganın içerisine girmek çok özledim ya

snysngn Türkiye’de sabah ne zaman kaldırıldı yani daha doğrusu doğalgaz geldi merak ettim ben Kıbrıs’ta yaşıyordum Kıbrıs’ta hala sobayla ya da klimayla doğalgazımız yok maalesef 😅

Pamuk Tom ve Jerry hayalet ca

🥺💕

Egemoms1303 çok doğru dedin ya benim de hayalim o hatta Sakarya’da bir tane evimiz var oraya çocuk için parkur bile kurmayı planlıyorum çamurlanalım kirlenelim beraber oynayalım çocuk ile çocuk olayım

Fik en güzeli çünkü ilk ve en yakın arkadaşı biz olacağız 😍

Pamuk aksama kadar oyun oynardık annemiz yemeğe çağırırdı aksam olunca en en çoğu da annemin bayram sabahı saclarimi taradı zamanları özledim😢❤

Pamuk bende kutulara zipliyorlardi da boyaya giriyorlardi ya onu seviyordum🤭

Fik hayır sobalı evler dgl sobalı banyolardan bahsediyorum. hala sobayla ısınanlar vardır benim annemin evi hala eski sonalı bahçeli bir ev. orası bile yetiyo cocukluguma dönmek için.

Pazar günleri yıkanma günümü hemen yıkanır ıslak ken anneme saçlarımı ör derdim çünkü pazartesi okul sabahı saçlarımı açıcam va dalgalı olucakto sobanın yanında beklerdim

Pamuk ayy benim gözlerim doldu irkildim hiç özlemedim annami 7 yaşımda kaybettim üvey annem vardı ödev yapmama izin vermezdi çok döverdi öyle tokattan galan bahsetmiyorum 😢😢😢yüksekten yere atardı nefesim kesilirdi 17 yasımday evlendim de kurtuldum ama o ön sene cehenennemimdi ne çocukluğu 😢😢😢😢yazarken bile ağladım

Pamuk bende şu dönen salincaklar var ya o gelirdi mahallemize koşarak binerdim bende 🥹

Dedem… 7 yıl oldu gideli, oğluma adını verdim. Çocukluğumdan en büyük hasretim dedem. Yattığı yer nur dolsun, o benim biricik babamdı🌺❤️