Pamuk Zumzugukodummuzzingillatirim Benim annemde 74 dogumlu☺️ Öyle güzel ve içten anlattınkı insan dinlerken bile o günleri hayal edip mutlu oluyor.. Çok çok güzel günlermiş.
19982023 Pamuk babam sanirim 🥰 yürümekten yoruldugumu söylerdim hep bilerek . Babam beni boynuna alsın diye 😄 başka neyi özledim . Köyümüzde bir dere vardı Allah’ım onun içinde yuzerdik harikaydı o da 😄
Selma2412- damla097 evet canım ya birsuru ödev verirlerdi duş alıp akşamdan sobanın yanında uyuyamazdık doverlerdi öğretmenler Allah ıslah etsin onun gibileri çocukluk travmam oldular sımdı görsem suratlarına tükürürüm 😂
Adgg Pamuk Her sabah uyanır uyanmaz kanal Dyi açardım çizgi film çıkardı orada kendime çikolatalı ekmek yapardım ve çayla içerdim
Pamuk _Kubraaa_ Ufacık harçlığımız olurdu bikac parça şey alırdık ama nasıl lezzetli gelirdi. Şimdi dünyaları alsak olmuyor.
Nuraaa Pamuk annem babam kardeşimle kutlanan bayramlar Kurduğumuz sofralaar Hediyeleşmelerimiz Babama anneme sarılıp dünyanın en güzel huzuruna kavuşmak Burnumun ucu sızlıyor çok özledim çok🥲
Simay13 Pamuk yalnızca annem derim😞 oyunlar arkadaşlıklar o bu şu bir kenara. Annemde çocukluğumda kaldı.
Egemoms1303 Zumzugukodummuzzingillatirim burnumun direği sızladı gözlerim dolu öyle okudum.. Bizim köyümüz yoktu ama baba evim öyleydi. Babaannem amcamlar ve annem babam 3 kız kardeş bir avlu içinde ufacık evde büyüdük. Kerpiçten bir ev yazın buz gibi kışın sıcacık 😪 Bahçemizde incir ve narımiz 3 5 tavuk, birde kurbanlık koyunlarımız olurdu. O evin kokusu halâ içimde, babaannemin yaşlılıktan kurumuş damarları ortada olan elleri. Yazın bile kat kat giydiği kiyafetleri 😢 ayy aklıma getirdiniz Allah razı olsun ♥️
Zumzugukodummuzzingillatirim Egemoms1303 bizim ev kocamandı ama herkes oraya dökülürdü 😅 hele biz gidince coşardı, en sevilen torun olarak herkesin korktuğu Ali ağaya (dedem) şebeklik yapıp sinirlerini bozan ısıran danasını kızdırıp salan (ki hayvanları çok değerliydi) sonra gelip sarıp sarmalayıp geri sinirini alan kişi olma huyum vardı. Sinirlenince herkes kaçardı dedemden ben üstüne giderdim… Şimdi hiç biri yok ama öyle güzel ki hala anılar 🥲
annelik_4 Pamuk aynen valla şimdi çeşit çeşit şeyler yapıyoruz hiç tadı yok ailecek oturup yemek yerdik kapının önünde ip atlar acıkınca elimize kuru ekmek domates vs,ile alır yerdik öyle tatlı gelirdi ki ve varsa eskilerde vardı şimdi hicbirseyin kiymeti değeri yok😑
Zeynepli12345 Pamuk Sabah uyanmışız annem sobayı yakmış kahvaltı hazırlamış dışarı bi bakıyoruz heryer kar sonra bi çığlık sevinç koşa koşa giderdik karla oynamaya atletimize kadar ıslanırdık ama asla hasta olmazdık .Okula gitmeyi çok severdim ama derslerle aram pek iyi değildi ortaydı. Okullar tatil olunca kuran kursu başlardı çok sevinirdim o heyecanım hala aklımda😊 kuran kursu hocamız babamdı köyde imamlık yapıyordu o yüzden köyde büyüdüm iyi ki de köyde büyüdüm 🥰 kız kardeşimle ben abimden her gün dayak yerdik kavga ederdik 🤣 abim anlatır arada niye yaptım acaba diye pişman olur abi iyi ki de olmuş ne güzel anlatıp gülüyoruz işte diyorum ☺️ Allah’ıma bin şükür baba sevgisinide anne sevgisinide dibine kadar hissettik şimdi onlar gibi büyütüyorum evlatlarımı😊
Altunay_2020 Pamuk okuldan gelince sicacik yemek, taze cay olmasi🥲 o anin icindeyken ne kadar mutlu huzurluymusum diyorum simdi, en cok da kisin soguktan sicak eve gelince evin o mis kokusu… Simdi de aksama ne yapsam derdi bitmiyor😁 cok sukur yine de
Reyyan04 Pamuk gece dokuza kadar dışarda saklambaç oynayıp annemin pencereden gelin geç.oldu diye saatlerce bizi sofrada beklemesini özleidm😢😢😢😢