Çocukluğunuzdan Özledikleriniz🩷
Pamuk
Beslenmede bisey sevmezdim annem zorla yoğurtlu ekmek koyardı onun peçeteyle olan kokusu aklıma gelir gözlerim dolar arada yapip yerim ama o zamanki gibi olmuyor 😢
sınıfta öğretmen masasının örtüsünü eve yikamak için getirme kavgasini bile özledim 🤭
Egemoms1303 Annem şekerli yoğurt yapardı kardeşimle cizgi film izlerken yerdik nasıl lezzzetliydi şuan o tat yok gercekten🥲
Pamuk sokakta yediğimiz salçalı ekmek 🙃
90lar mısınız 🤭
damla097 En çok özlediğim pazar günü okul için duş alıp sobanın yanında kurumaya çalışmak
Bendeee🥲🥲
Pamuk sobalı banyonun son dönemlerine geldi cocuklugum. mükemmel birşeydi sonra elektrikli şofben e geçtik😅 ama o sobanın verdgi hissiyat mğkemmel birşeydi. birde eve girmemek için annemin mahalenin bütün cocuklarına yaptıgı peynir zeytin ekmek araları 😅 en sevdgim salçalı ekmektir hala canım çektikçe yaparım 😅 bide mahallede sülalecek halı yıkamak çokk keyifliydi 😅 tabi ben oyun peşindeydim o ayrı 😅
damla097 offf gözümde canlandı 🥹
Egemoms1303 Tam 90 hemde 😂😂
Tom ve Jerry hayalet casper😂
Pamuk kisaca son çocuklar 😏 simdi cizgi filmlerde bir tuhaf çocuklar da 🤗 dediğiniz gibi simdi oyun ne ki cete gibiler gerçekten sokakta telefondan oyun oynuyorlar 😃
Pamuk
Çocukluğuma dair her şeyi özeldim çok güzeldi hepsi❤️🔥
Pamuk ama hayalim oğlumu sokakta oynatacağım, gerekirse başında onunla bende oynayacağım 😁 o çamura eli değsin, o top kafasına vursun, birbirlerini ısırsinlar kavga etsinler ağlasın 😂😂 ama o çocukluğu az da olsa yaşasın 😇
Egemoms1303 Aynen ben çoğu izlediği cizgi filmden bisey anlamıyorum.
Bazen açarım Tom ve Jerry falan izlerim😂
anneveikibebekli Kesinlikle öyle 🌸
Egemoms1303 Bende sen gibi düşünüyorum.
Aydın düşünen kişilerden olmayacagim😂
Pamuk bendee 🤭 aydınlığı başka konularda yaparız ya 🙈 gerekirse aynı düşüncede olan burdan yakindaki annelerle buluşup çocukları kanka yaparız toza toprağa bulansınlar 😂
Egemoms1303 Yasasin gelenekcilik😂