• Öneri
  • Çocukluğunuzdan Özledikleriniz🩷

Pamuk
Beslenmede bisey sevmezdim annem zorla yoğurtlu ekmek koyardı onun peçeteyle olan kokusu aklıma gelir gözlerim dolar arada yapip yerim ama o zamanki gibi olmuyor 😢
sınıfta öğretmen masasının örtüsünü eve yikamak için getirme kavgasini bile özledim 🤭

damla097 En çok özlediğim pazar günü okul için duş alıp sobanın yanında kurumaya çalışmak

Bendeee🥲🥲

Pamuk sobalı banyonun son dönemlerine geldi cocuklugum. mükemmel birşeydi sonra elektrikli şofben e geçtik😅 ama o sobanın verdgi hissiyat mğkemmel birşeydi. birde eve girmemek için annemin mahalenin bütün cocuklarına yaptıgı peynir zeytin ekmek araları 😅 en sevdgim salçalı ekmektir hala canım çektikçe yaparım 😅 bide mahallede sülalecek halı yıkamak çokk keyifliydi 😅 tabi ben oyun peşindeydim o ayrı 😅

snysngn Oyun oynamak bile masumdu şimdiki mahallede çocuklara bakıyorum çete çete ayrılmışlar telefon karistiriyorlar🤔

Pamuk kisaca son çocuklar 😏 simdi cizgi filmlerde bir tuhaf çocuklar da 🤗 dediğiniz gibi simdi oyun ne ki cete gibiler gerçekten sokakta telefondan oyun oynuyorlar 😃

Pamuk ama hayalim oğlumu sokakta oynatacağım, gerekirse başında onunla bende oynayacağım 😁 o çamura eli değsin, o top kafasına vursun, birbirlerini ısırsinlar kavga etsinler ağlasın 😂😂 ama o çocukluğu az da olsa yaşasın 😇

Egemoms1303 Aynen ben çoğu izlediği cizgi filmden bisey anlamıyorum.
          Bazen açarım Tom ve Jerry falan izlerim😂

Pamuk bendee 🤭 aydınlığı başka konularda yaparız ya 🙈 gerekirse aynı düşüncede olan burdan yakindaki annelerle buluşup çocukları kanka yaparız toza toprağa bulansınlar 😂

Pamuk yerli malını çok ozledim:( sabahlari erken uyanip çizgi film izlemyi:(sokakta salçalı ekmek yemeyi:(

Pamuk annem babam işe giderdi ben kardeşimle evde tek kalırdık,televizyondan dinozor treni açardık önümüze de salca ekmek alır bir yandan yer bir yandan izlerdik tek özlediğim şey bu sanırsam 😇