Busra-2001 yani özel hastanede aptt degerinizemi baktirdinuz?
Bebeğim öldü..
Belinda-2024 ben 3 kere kürtaj oldum şimdi 4. Bebeğimi doğurdum 15 günlüğüz hamile kalamam diye bişey yok korunmadığım ay direk kaldım ben beslenmenize uyku düzeninize dikkat edin adetinizde düzenliyse olur inşallah geçmiş olsun 🌼
Evrem990 evet devlet hastanesindede 2 dusuk yapinca yapiyolar bu testi
Busra-2001 kan uyuşmazlığı ne alaka ki benim bebeğimin de kalbi durmuştu 7. Haftada uyuşmazlık var ama hiçbir doktor bunu sebep göstermemişti
Belinda-2024 geçmiş olsun canım ben de 3.5 ay önce kalbi durduğu için kürtaj olmak zorunda kaldım henüz tekrar denemelere başlamadım ama çok kişi tekrar çabucak hamile kaldı
- Düzenlendi
Belinda-2024 hemen olmasa da zamanla oluyor ümidinizi kesmeyin ümidinizi keserseniz hiç olmaz ama düşünmeyin olcak olmucak diye dua et Allah’tan ümidini hiç kesme bı gün olur benimde 9 haftalıkken durmuştu kalbi ilkinde sonradan da 5 ay sonra oldu ilk deneme de değil benim herkeste ki gibi ama abur cuburu dahil bıraktım sağlıklı beslenmeye başlayınca
Belinda-2024 ama tekrar hamile kalabilirsin yumurtalıklar daha iyi çalışır ondan sonra öyle diyorlar bı ay sonra hamile kalan da var ama tehlikeli hemen hamile kalmak sağlıklı hamilelik geçirmek istiyorsan hemen hamile kalma zaten 3 ay falan korunun ondan sonra doktor zaten onerdiyse korunmayı sorun yok hemen hamile kalanlar da çocuk oldu mu düşebilir o yüzden bı kaç ay ara verip sonradan hamile kalırsan sorun yasamazsin ama doktoruna ilk hamileliginde yaşadığını anlatman gerekiyor ikinci hamileliğin olursa da ona göre ilaç falan verirler
Srp53 normalde 2 veya daha fazla düşükte doktor kan uyuşmazlığı yada kan pıhtılaşması olabilir diyo bunlarin testlerini istiyo
Belinda-2024 Rabbim sabırlar versin sizi anlıyorum aynı durumu iki defa yaşadım o hayal kırıklığını biliyorum hala bazen oturup düşünüyorum üzülüyorum ama nasip her şey. Rabbim en iyisini bilir.
İkincisini kaybettikten sonra pıhtılaşma testi yapıldı kan pıhtılaşması bozukluğundan kaynaklandığı söylendi her iki gebelikten sonra 3 ay dikkat et dedi doktorum. Rabbim en hayırlı en güzel en kolay şekilde isteyen herkese nasip etsin.
Belinda-2024 öncelikle çok geçmiş olsun ❤️🩹 bende aynı durumu yaşadım aynı korkuyla hatta hiç umudum yoktu ama 25 martta kürtaj oldum kürtaj sonrası 26 nisan ilk adet günümdü tekrar hamile kaldım folikasit kulanmaya devam et ve yumurtlama takvimine uy hayırlısıyla olur inşallah canım
Busra-2001 merhaba kan uyudmazlıgında bebegn kalbi durmasındakı etken nedir bılgı rıca edebılırmıyım
Yasdervse kan uyuşmazlığını bilmiyorum ama kan pıhtılaşması annenin kanı kendine yeter derece yogun ama bebege gitmez normal kan yogunlugundan fazla oldugu icin bebek en fazla 6 7 hafta yasar sonra maalesef kalbi durur yada kanama olur kan gitmedigi icin bebek gelismez o yüzden ölür bana doktorum bu sekilde açıklamıştı benim düşüklerimi sonra test yaptık bende kan pıhtılaşması çıktı suan 28 haftaligiz her sabah iğne kullaniyorum enox 6000 kan sivilastirma ignesi benim bebegi bu igne sayesinde kan ile besleniyo benim kanımı sivilastiriyo igne bebeğe kan gidiyo bebek yasiyo bu sayede
Belinda-2024 ben iki kere kaybettim biri 5 haftalıktı diğeri 11 haftalık ve bir sene sonra şimdi hamileyim Allah büyük üzülme herşey kısmet ☘️
Belinda-2024 deme canım öyle bizde düşüğün peşine çabuk olur derler
Belinda-2024 Allâh sabır versin Bnmde bebeğim kalpi oluşmadı gelişmedi kürtaj oldum 5 inci veya 6 ayda hemen hamile kaldım aksine daha çabuk hamile kalıyorsun hiç beklemiyordum şu an hamileyim 7 aylık inşallah seninde en kısa zamanda olur tekrar üzülme 🌸❤
Busra-2001 sağlıkla kucagınıza alın inşallah
Allah yardımcınız olsun öncelikle. Ben de ilk hamileliğimde düşük yapmıştım 1 aylıkken düşük yaptım. Acınızı çok iyi anlıyorum. Şuan 3 yıllık bir mücadelenin sonunda hamileyim, demem o ki Allah’tan ümit kesilmez, umutsuzluğa sürüklenmeyin sakın 🌸 Dualarım sizlerle canım benim 💕
Belinda-2024 doktorlar 3 ay onermiyorlar sonrasında doktor takibiyle hamile kalmak daha sağlıklı benimde w aylık bebeğimin kalbi durmuştu şuan 26 haftalik hamileyim hamile kalabildiginixi gördünüz sonuç olarak doktorunuza danışın ne derse onu dinleyin ve sağlıklı bi gebelik geçirin bence
Yasdervse saolun sizde sağlıkla kucaginiza alin herkesin bebegi sağlıkla dünyaya gelsin