Belinda-2024 geçmiş olsun zor bir durum ben de yaşadım..doktorunuz 3-6 ay kadar beklemenizi öneriyor rahmin eski haline dönmesi toparlanması için.Ondan sonra denemeye başlıyorsunuz bizim hemen oldu şükür darısı size

Belinda-2024 benim 3 aylıkken kalbi durmuştu çok çok geçmiş olsun sizede çok zor çok iyi anlıyorum sizi. Ben 1 adet sonra tekrar hamile ile kaldım

Belinda-2024 Allah sabır versin 🤲 kendimizi üzü yıpratmayın.bnde 13 haftalıkken kalbînin durduğunu öğrendim.10+2 de kalbî durmuş meğerse. Dört beş ay korunduktan snra tekrar Allah nasip etti çok şükür 🤲 Smdi 31+3 haftalık hamileyim..

CeydaST bu arada benim de 8 haftalık kaybım oldu ilk gebeliğimde

Belinda-2024 test yapıldı 10 gunde sonucu çıktı ogrendik 1 ay aspirin kullandim sonraki ay hamile oldugumu öğrendim hersey olacagina varır allah nasip ederse hersey olur üzülme allah verir kucağını bos bırakmaz canim

Belinda-2024 oncelikle basın saolsin canım zor bir durum kan uyuşmazlığı yada kan pıhtılaşması dan dolayı ola bilir ben düşük yapmadim hiç ama kuzenim iki bebisini düşürdü ilki kan pıhtılaşması dan dolayı düştü ikincisi de rahim toparlanmadan hemen hamile kalmıştı o yüzden dustuginj söylemiş doktor bu gibi durumlarda 6 ay rahimin dinlenmesini oneriyorlarmis sende araştır neyden dolayı oldugunu ona göre dene bence

Belinda-2024 canım kendini hemen hamile kalmaya şartlama kendine iyileşme süreci tanı bence hem bedenen hem ruhen bende ilk gebeliğim düşük ile sonuçlandı 10 ay sonra tekrar hamile kaldım ve bu süre içinde iyileşmeye başladım şuan 7 aylık hamileyim geçmiş olsun ve başın sağolsun cidden çok zor bir durum seni en iyi ben anlarım🙏🏻

Belinda-2024 ben 15 Nisan’da kürtaj oldum 10 haftalık bebeğim kalbi durduğu için aldılar şuan 13 haftalık hamileyim hiç üzülme herşey olacağına varır dua et bol bol testlerini yaptır nedenini arastir bı baktır bakalım benim kaybettigim böyle 8.bebegimdi ama ilk defa kürtaj olma gereği duyuldu ilk defa bu kadar büyüktü çünkü tm

Belinda-2024 bacım benimde 12 haftalik iken 3 aylik ilk bebeğimin kalbi durdu iç organları sorunlu gelişmişti ve alındı kendimi üzmedim çünkü o benim elimde değil Allahin izniyle ile olan şeyler.. 2 ay sonra tekrar hamile kalmışım şu an 12 haftalik bakalım ne çıkacak edecek bilmiyorum öğrencem organlarının durumunu. Kendini üzme kafayı takma nasibi varsa gelir dünyaya.

Belinda-2024 ben 3 kere kürtaj oldum şimdi 4. Bebeğimi doğurdum 15 günlüğüz hamile kalamam diye bişey yok korunmadığım ay direk kaldım ben beslenmenize uyku düzeninize dikkat edin adetinizde düzenliyse olur inşallah geçmiş olsun 🌼

Busra-2001 kan uyuşmazlığı ne alaka ki benim bebeğimin de kalbi durmuştu 7. Haftada uyuşmazlık var ama hiçbir doktor bunu sebep göstermemişti

Belinda-2024 geçmiş olsun canım ben de 3.5 ay önce kalbi durduğu için kürtaj olmak zorunda kaldım henüz tekrar denemelere başlamadım ama çok kişi tekrar çabucak hamile kaldı

Belinda-2024 hemen olmasa da zamanla oluyor ümidinizi kesmeyin ümidinizi keserseniz hiç olmaz ama düşünmeyin olcak olmucak diye dua et Allah’tan ümidini hiç kesme bı gün olur benimde 9 haftalıkken durmuştu kalbi ilkinde sonradan da 5 ay sonra oldu ilk deneme de değil benim herkeste ki gibi ama abur cuburu dahil bıraktım sağlıklı beslenmeye başlayınca

Belinda-2024 ama tekrar hamile kalabilirsin yumurtalıklar daha iyi çalışır ondan sonra öyle diyorlar bı ay sonra hamile kalan da var ama tehlikeli hemen hamile kalmak sağlıklı hamilelik geçirmek istiyorsan hemen hamile kalma zaten 3 ay falan korunun ondan sonra doktor zaten onerdiyse korunmayı sorun yok hemen hamile kalanlar da çocuk oldu mu düşebilir o yüzden bı kaç ay ara verip sonradan hamile kalırsan sorun yasamazsin ama doktoruna ilk hamileliginde yaşadığını anlatman gerekiyor ikinci hamileliğin olursa da ona göre ilaç falan verirler

Srp53 normalde 2 veya daha fazla düşükte doktor kan uyuşmazlığı yada kan pıhtılaşması olabilir diyo bunlarin testlerini istiyo