Merhaba kızlar dün bebeğimi kaybettim. 2 aylıktı ve kalbi durmuş dün kürtaj yapıldı aldılar bebeğimi. Çok üzülüyorum tekrar hızlı bir şekilde hamile kalamam diye. İlk defa hamile kaldım ve onu da kaybettim. Daha önce böyle birşey yaşayan yada bilgi sahibi olanlar lütfen beni aydınlatırmısınız. Çok üzülüyorum kürtaj olduğum için hemen bebeğim olmaz diye..

Çpk üzgünüm geçmiş olsun rabbim kısa zamanda sağlıkla gebe kalmayı anne olmayı nasip etsin inşallah neden olduğuna dair bilgi verildi mi

Bi kan pıhtılaşmaniza bkatirin yada kan uyuşmazlığınıza büyük ihtimalle birinden biri vardir basiniz saolsun allah nasip ederse tekrar olur inşallah bende 2 tane düşük yaptım bütün testlerimi yaptırıp baktırdım kan pıhtılaşması cikti 1 ay aspirin kullandım suan 27 haftalik hamileyim hemen hamile kalirsin ama bi baktir herseye ondan sonra düşün hamileliğini canım

Canım çok üzücü Bi durum biliyorum bende iki kez kaybettim bebeğimi şuan 3. Ye hamileyim eğer durumun varsa özelde Bi pıhtılaşma testi yaptır devlet 3 düşük olmadan yapmıyor benim pıhtılaşmam varmış şuan iğne kullanıyorum doktorlar genelde ilk adetten sonra Hamile kalabilirsiniz diyorlar sana aksi bişey söylemedilerse hiç umudunu kaybetme Allahın izniyle Bi daha olur çocuğun rabbim sağlıklı sıhhatli çocuklar versin kucağımıza

Belinda-2024 Benim de bebegim 7 haftalikti birden ani kanama sonucu dustu. Acil kurtaja alindim. 3 ay bebek yasak dedi ama öyle kafama takiyordum ki ruyama giriyodu kiz mi erkek mi fln diye. Birde benimkini korona donemi diye uyusturmadan yaptilar kurtaji. Sonra cevreden de kurtajla rahim duvari incelir bir daha cocugun olmaz fln dediler iyice uzuldum. Ama 3 ay sonra Allah hemen tekrar nasip etti. Simdi kizim var 2 yasinda 2. Ye hamileyim hersey geciyir sadece kafaya cok takarsaniz psikolojik olarak etkilenirsinir o zaman cocuk gecikebilir

Hiç üzülmeyin benim de ilk gebelikte başıma geldi. Kürtaj oldum. Doktor yanlış hatırlamıyorsam 3 ay gebelik deneme demişti. Bazıları bir adetten sonra deneyebilirsin de diyor ama ben psikolojimi toparlamak için uzun süre bekledim.8 ay sonra ilk kez denedim ve ilk denemede gebe kaldım.

Busra-2001 neden olduğuna bakılacak 15 gün sonra öğrenicez kanlarımız aynı eşimle ama bilmiyorum herşey olabilir sadece bu duygu çok zor geliyor kalbini dinledik ve sonra ki hafta kalbi durdu. Düşük yaptıktan ne kadar sonra tekrar hamile kaldın

Belinda-2024 görümcem kan pıhtılaşması yüzünden 11 haftalıkken kürtaj olmak zorunda kaldı, onunkininde kalbi durmuştu. 3 ay sonra tekrar hamile kaldı. şuan 1.5 yaşında kızı var🙏 çok geçmiş olsun, çok üzgünüm adınıza. ama tabi siz kendinizi kıyaslamayın başkaları ile. belki hemen olur belki vücudunuzun biraz daha toparlanmaya ihtiyacı olur bilinmez… umarım gönlünüzce olur💖

Belinda-2024 ilk bebeğime 1 buçuk yıllık evliyken hamile kalmıştım 7 haftalıkti kaybetmiştim kürtaj olmuştum kürtajdan 2 ay sonra ilk oğluma hamile kalmıştım onu da 38 haftada ölü doğurdum oğlumu kaybettikten 6 ay sonra ikinci oğluma hamile kalmıştım çok şükür onu doğurdum şimdi 27 aylık 3 ay önce yine hamile kalmıştım ama yine kalbî durdu yine kürtaj oldum ölü doğum sonrası genetik test pıhtılaşma testi bağışıklık testi yapılmıştı hiç bir şey çıkmamisti ikinci oğlumda doğuma kadar kan sulandırıcı iğne kullanmistim ama yine kalbî durdu nasıp böyleymiş vardır rabbimin bir bildiği rabbim kucaklarimizi doldursun inşallah 🤲

Bende aynı durumu yaşadım ama ben kimseyi dinlemedim işte dediler 3ay geçsin rahim kendini topladın falan gibi şeyler dediler ama ben korunmadım diyer aya hamile kaldığımı öğrendim ve çok şükür şu an 12 haftalığız ve çok şükür herşey normal rabbim bütün isteyen kullarına bu duyguyu yaşatsın sakın üzülme moralini yüksek tut inşallah bir sakine güzel haberlerini yazmak nasip olur 🖤

Sermec27 söylicrk söz bulamıyorum yaşadıkların çok ağır ne desem de anlamsız zaten ama cennete seni beklediklerine eminim hakkımızda hayırlısı neyse o nasip oluyor işte bende çok istemiştim nasip değilmiş

Belinda-2024 balım hemen folik asit içmeye başla tekrardan iki gün üst üste hatta üç gün soğan kekik kaynat üç kere iç rahminin içinin iyice akması lazım .on gün içinde tekrar başla calismaya

Belinda-2024 çok gecmış canım Benımde ilk bebegım normla düştü 2.3 aylıkken kürtaj oldum. 6.ayımda 3.gebelıgıem hamıle kaldım. Ve şunan kızım 14 aylık maşallah ama 6 aydan aşagısına izin vermıyor doktorlar. Rahmın. Toparlanması için. 4.aydan sonra. Korunmasız ılışkı olabılır dıyorkar

Belinda-2024 benim de ilk gebeliğim düşük olmustu ama dr sağlıksız gebelik olduğu için düşük yaptın bu duruma sükretmelisin demişti çünkü birşeyler ters gidince işte bebekte engel durumu falan vücut otomatik erkenden atıyo demişti ben ikinci gebeliği hemen düşünemedim daha sonrasında babamın sağlık problemi olmustu psikolojik istememiştim ama daha sonrasında istediğim ayda hemen gebe kaldım bugun itibari ile 40+1 olduk ha bu arada tekrar gebelik düşüncen varsa hacamat öneririm ve takviyelerinede

Belinda-2024 benimde 2 aylık kalbi durdu doktor kürtaj oldum 3 ay beklemen lazım dedi bende bekliyordum ama 2. Ayımda hamşle kaldım zaten olmaz düşüncesiyle şimdi hamileyim ama hep tedirginim yine aynı şeyleri yaşarsam diye
              Rabbim tez zamanda nasip etsin size de inşallah hayırlısıyla

Belinda-2024 bende 10 hastalıkken kürtaj olmak zorunda kaldım. Sonuç olarak bende de kan pıhtılaşması çıktı. Kürtajdan 3 ay sonra tekrar hamile kaldım cok şükür kızım 3 buçuk yaşında şimdi 34 haftalık hamileyim tekrar kalp durması olmasın diye iki gebeliğim de de coraspin ve oksapar kullandım. Kalp durmalarının bi nedeni olabiliyor eger erken öğrenilmezse tekrar eden düşüklere sebep olabilir. Özel kan verip bu testi mutlaka yaptırın

Belinda-2024 diyecek bir şey yok zaten canım rabbim verdi rabbim aldı boynumuz kıldan ince onun verdiklerine de aldıklarına da rabbim inşallah cennette sefaaatlernden mahrum etmesin bizleri kavuşmayı nasip eylesin inşaallah rabbim en yakın zamanda tekrardan nasıp eder bizlere hayırlı uzun ömürlü evlatlar 🤲

Belinda-2024 öncelikle çok geçmiş olsun rabbim bi daha yaşatmasın inşallah 5 yıl önce bende kalbinin durması sebebiyle kürtaj oldum nasıl duygudur çok iyi bilirim ilk bebeğimizdi sonra 3 ay korunduk rahim toparlansin istedik sağlıklı olması için korunmayı bıraktığımız ay tekrar hamile kaldım ama hiç şansa bırakmadık regliden sonra 2 günde bi ilişki 🤭 şuan ogluşum 5 yaşında 🥰🌸 söyle düşün gerçekten rahatlarsın emin ol sağlıklı olsaydı bizleri birakmazlardı