Karın seyirmesi için daha çok erken zaten bulantı içinde bence sukretmelisin 30 haftalık 3 lokma ekmek zor yedim şuan bulantidan hala kafanı başka şeylere ver onun geleceği varsa istemesen de gelir bir yolunu bulup

11-02- benim 12 haftalık ken kalbi durmuş bebeğimin 3 hafta sonra kanamam oldu yani ölü bebekle 3 hafta dolaşmışım hemen olmuyor kanama

Demetgd burada bir post okudum açıkçası çok etkilendim sabah kalkınca mide bulantimda geçmiş anlamadim

Tugceinciuak normal yeri fazla kalmiyor sert tekmeler Olur pek hareket etmezler

Gulkar kötü düşünme bebeğin hareketlerini şimdi hissedemezsin zaten o seyirme bn hamile değilkende oluyordu bnde 10+6 haftalığım bnde de oluyor bebek değil yani bu haftalarda korku herkeste oluyor bol boş dua oku vesvese için

Tugceinciuak Evet zaten hamilelik suphemde o baskıyla hissetmistim test yapmistim çift cizgiyi görmüştüm. Ama tabi günüm geçmişti benim öncesinde hissedilmiyo.

1. Haftada kürtaj oldum ama gelişimi 6. Haftada kalmış kalp atisini nezaman durduğu belli değil.

Gulkar Belirtiler kişiden kişiye değişiyor aslinda. Her zaman bulantın olacak da değil. sağlık ocağı varsa yakınlarda zaten seni takip etmek isteyecekler oraya gidip kalp atışını dinleyebilirsin.

Gulkar Allah korusun ya dün bede bir post gördüm16 haftalık kalbi durmuş bende 16 haftalıgim çok etkilendim zaten kaç gündür hamileliğe dair neden bir belirtirim yok diye düşünüyordum postu görünce daha kötü oldum

Gulkar illa bulanacak diye bir sey yok. Kafanızı böyle seylere takıp moralinizi bozmayın boşuna

Gulkar ben bebeğin kalbinin durduğunu kontrole gidince öğrenmiştim hamileliğimin başından beri zaten hiç bulantım falan yoktu o yüzden çok rahattım herşey yolundaydı 13 haftalıkken kontrole gittim ve bebeğin 11 haftalıkken kalbinin durduğunu söyledi doktorum inanmak istemedim kaç doktor gezdim bilmiyorum hepsi aynı şeyi söyledi🥺 siz iyi düşünün iyi olsun strese girip bebeği de etkilemeyi lütfen inşallah bebeğinizi sağlıklı bi şekilde kucağınıza alırsınz🤲🏻

Gulkar inşallah birşey yoktur ki yoktur Allahın izni ile o vesveseye kapılmayan hamile varmıdır sanmıyorum

Esmaa_Nur merhaba geçmiş olsun başınız sağ olsun💐 Benimde kaybım çok yeni daha. Patolojiye veya genetik teste gitti mi sonucunuz

11-02- kanama herkeste olmayabiliyor benim de 12-13 hafta arasındayken durmuş mesela asla belirti yoktu hatta 2 hafta falan geçmiş ben ilaç almaya gidince öğrendim hafta olarakta düşmeye başlamış 10. Haftaya kadar düşmüş ne zehirlenme ne düşük oldu yani öyle beklesem beklenirmiş hiçbir şekilde anlaşılmıyor yani eğer huzursuz hissediliyorsa gidilmesi gerekiyor

Melek__55 Hassas içerik yazılı şeyleri okumayın bende etkilenip düşünüyordum kalp atışını duyamadigim günler çok zor gecmisti. Bebekler bizim stresimizden bile etkileniyor. Güzel şeyler düşünün 🌸

Demetgd teşekkür ederim canım size de çok geçmiş olsun🥺🤲🏻 evet gönderdik sonuçlar temiz çıktı ama o gittiğim doktor hiç iyi değilmiş sırf para koparmak için oyaladı bizi hep bana oksapar iğne verdi 11. Haftaya kadar kullandırdı sonra bırak sıkıntı yok herşey yolunda dedi ama benm o iğneyi doğuma kadar kullanmam gerekiyormuş kan pıhtılaşması varmış bende sonrasında zaten hemen doktor değişikliği yaptım şuan 33 haftalık hamileyim. Hamileliğimi öğrendiğim ilk günden beri oksapar iğne ve coraspin kullanıyorum coraspini doktorum geçen hafta bıraktırdı ama iğneye devam et dedi ben başımdan geçenleri en başında doktoruma anlattım ben ilk düşükten itibaren oksapar veriyorum gebelerime o doktor nasıl böyle ihmalkarlık yapmış dedi ki bu benm 6. Gebeliğim çok az kaldı inşallah sağ salim kucağıma alabilirim onca düşükten sonra o kadr korkuyorum ki artık sürekli yüreğim ağzımda biley olcak diye Rabbim hiç kimsenn kucağını boş bırakmasın inşallah🤲🏻🤲🏻 Rabbim size de en kısa zamanda bu duyguyu yaşamayı nasip etsin🤲🏻🤲🏻 biraz uzun oldu kusura bakmayın

Demetgd her sağlık ocağında dinleme cihazı var mıdır acaba