Gulkar merak etme bsy olmaz. 8bitince kaybetmistim ben şimdi 19zum. Senin de güzel olur inşallah
Kalp durması
Gulkar yaa bende oyleyim ilk bebeyimin kalbi durmuşdu tam 2 hafta habersiz kaldım doktora gittiyimde öyrəndim kanamam falanda olmadı yinə hamileyim o korku gitmiyor benden Allah bebeklerimizj bizə bağışlasın kötü düşünmeyelim 🤲🥺
Gulkar kuzum ben 8 haftayı yarın doldurcam inan gram bulantı vs yok korkutma kendini iyi düşün güzel düşün iyi olsun inşallah umarım sağlıklıdır ve sadece seni yormamaya çalışıyordur minik kuş 🥰♥️
Demetgd kacinci haftada olduki baskiyi falan baslarda hissettiniz mi
Karın seyirmesi için daha çok erken zaten bulantı içinde bence sukretmelisin 30 haftalık 3 lokma ekmek zor yedim şuan bulantidan hala kafanı başka şeylere ver onun geleceği varsa istemesen de gelir bir yolunu bulup
Tugceinciuak normal yeri fazla kalmiyor sert tekmeler Olur pek hareket etmezler
_Abdullayeva5_ işte o yüzden bakın sizdede belirti olmamış
Gulkar evet ama korkma git doktora için rahat etsin
Tugceinciuak Evet zaten hamilelik suphemde o baskıyla hissetmistim test yapmistim çift cizgiyi görmüştüm. Ama tabi günüm geçmişti benim öncesinde hissedilmiyo.
- Haftada kürtaj oldum ama gelişimi 6. Haftada kalmış kalp atisini nezaman durduğu belli değil.
Gulkar illa bulanacak diye bir sey yok. Kafanızı böyle seylere takıp moralinizi bozmayın boşuna
Gulkar ben bebeğin kalbinin durduğunu kontrole gidince öğrenmiştim hamileliğimin başından beri zaten hiç bulantım falan yoktu o yüzden çok rahattım herşey yolundaydı 13 haftalıkken kontrole gittim ve bebeğin 11 haftalıkken kalbinin durduğunu söyledi doktorum inanmak istemedim kaç doktor gezdim bilmiyorum hepsi aynı şeyi söyledi🥺 siz iyi düşünün iyi olsun strese girip bebeği de etkilemeyi lütfen inşallah bebeğinizi sağlıklı bi şekilde kucağınıza alırsınz🤲🏻
11-02- kanama herkeste olmayabiliyor benim de 12-13 hafta arasındayken durmuş mesela asla belirti yoktu hatta 2 hafta falan geçmiş ben ilaç almaya gidince öğrendim hafta olarakta düşmeye başlamış 10. Haftaya kadar düşmüş ne zehirlenme ne düşük oldu yani öyle beklesem beklenirmiş hiçbir şekilde anlaşılmıyor yani eğer huzursuz hissediliyorsa gidilmesi gerekiyor