Ilk trimesterda kalp durması nasıl anlaşılır? Içimde bir vesvese var midem bulanmıyor karnım sanki segirmuyir 11 haftalik haftaya randevum var
Kalp durması
Gulkar mide bulantısı bazen geçiyor. Aç kalır yorulursanız yine gelir. Riskli zamanları geçiyorsunuz kuruntu yapmayın. Benim kalp durması vajinal kanama ile anlaşıldı. Bazen hiçbir tepki vermez
e_blue_sky_a bende yaşadım kanama kaybettim şimdide icimde bir kuruntu var iki gündür
11-02- son haftalarda hareket azalmasi normal mi yasamis miydiniz bunu 37. Hafta
Gulkar benim goguslerimde sönme olmustu vajinaya bı baski vardı o kaybolmustu mide bulantim da gitmişti. Doktor zaten ilk sorduğu soru gebelik belirtilerinde azalma var mı demişti. Kanama vs gerçekleşmedi.sakin ol herkesin lafıyla hareket edilmez sonuç ne olursa olsun değiştiremezsin o yüzden vesvese yapmadan bebeginle iletisim kur kendinide onuda sakinlestir.
Gulkar merak etme bsy olmaz. 8bitince kaybetmistim ben şimdi 19zum. Senin de güzel olur inşallah
Gulkar yaa bende oyleyim ilk bebeyimin kalbi durmuşdu tam 2 hafta habersiz kaldım doktora gittiyimde öyrəndim kanamam falanda olmadı yinə hamileyim o korku gitmiyor benden Allah bebeklerimizj bizə bağışlasın kötü düşünmeyelim 🤲🥺
Gulkar kuzum ben 8 haftayı yarın doldurcam inan gram bulantı vs yok korkutma kendini iyi düşün güzel düşün iyi olsun inşallah umarım sağlıklıdır ve sadece seni yormamaya çalışıyordur minik kuş 🥰♥️
Demetgd kacinci haftada olduki baskiyi falan baslarda hissettiniz mi
Karın seyirmesi için daha çok erken zaten bulantı içinde bence sukretmelisin 30 haftalık 3 lokma ekmek zor yedim şuan bulantidan hala kafanı başka şeylere ver onun geleceği varsa istemesen de gelir bir yolunu bulup
Tugceinciuak normal yeri fazla kalmiyor sert tekmeler Olur pek hareket etmezler
_Abdullayeva5_ işte o yüzden bakın sizdede belirti olmamış
Gulkar evet ama korkma git doktora için rahat etsin