11-02- halbuki yaşadım 8haftalik iken kanamam olmuştu ama.burada bazen okuyorum kontrole gidince anladım diyorlar o yüzden sordum inşallah en iyisi vesvese giderici birşeyler yapmak

11-02- son haftalarda hareket azalmasi normal mi yasamis miydiniz bunu 37. Hafta

• Eboz bunu yanıtladı.

Gulkar benim goguslerimde sönme olmustu vajinaya bı baski vardı o kaybolmustu mide bulantim da gitmişti. Doktor zaten ilk sorduğu soru gebelik belirtilerinde azalma var mı demişti. Kanama vs gerçekleşmedi.sakin ol herkesin lafıyla hareket edilmez sonuç ne olursa olsun değiştiremezsin o yüzden vesvese yapmadan bebeginle iletisim kur kendinide onuda sakinlestir.

Gulkar merak etme bsy olmaz. 8bitince kaybetmistim ben şimdi 19zum. Senin de güzel olur inşallah

Gulkar yaa bende oyleyim ilk bebeyimin kalbi durmuşdu tam 2 hafta habersiz kaldım doktora gittiyimde öyrəndim kanamam falanda olmadı yinə hamileyim o korku gitmiyor benden Allah bebeklerimizj bizə bağışlasın kötü düşünmeyelim 🤲🥺

Gulkar kuzum ben 8 haftayı yarın doldurcam inan gram bulantı vs yok korkutma kendini iyi düşün güzel düşün iyi olsun inşallah umarım sağlıklıdır ve sadece seni yormamaya çalışıyordur minik kuş 🥰♥️

Karın seyirmesi için daha çok erken zaten bulantı içinde bence sukretmelisin 30 haftalık 3 lokma ekmek zor yedim şuan bulantidan hala kafanı başka şeylere ver onun geleceği varsa istemesen de gelir bir yolunu bulup

11-02- benim 12 haftalık ken kalbi durmuş bebeğimin 3 hafta sonra kanamam oldu yani ölü bebekle 3 hafta dolaşmışım hemen olmuyor kanama

Demetgd burada bir post okudum açıkçası çok etkilendim sabah kalkınca mide bulantimda geçmiş anlamadim

Tugceinciuak normal yeri fazla kalmiyor sert tekmeler Olur pek hareket etmezler

Gulkar kötü düşünme bebeğin hareketlerini şimdi hissedemezsin zaten o seyirme bn hamile değilkende oluyordu bnde 10+6 haftalığım bnde de oluyor bebek değil yani bu haftalarda korku herkeste oluyor bol boş dua oku vesvese için

Tugceinciuak Evet zaten hamilelik suphemde o baskıyla hissetmistim test yapmistim çift cizgiyi görmüştüm. Ama tabi günüm geçmişti benim öncesinde hissedilmiyo.

1. Haftada kürtaj oldum ama gelişimi 6. Haftada kalmış kalp atisini nezaman durduğu belli değil.

Gulkar Belirtiler kişiden kişiye değişiyor aslinda. Her zaman bulantın olacak da değil. sağlık ocağı varsa yakınlarda zaten seni takip etmek isteyecekler oraya gidip kalp atışını dinleyebilirsin.

Gulkar Allah korusun ya dün bede bir post gördüm16 haftalık kalbi durmuş bende 16 haftalıgim çok etkilendim zaten kaç gündür hamileliğe dair neden bir belirtirim yok diye düşünüyordum postu görünce daha kötü oldum

Gulkar illa bulanacak diye bir sey yok. Kafanızı böyle seylere takıp moralinizi bozmayın boşuna