MorKelebek54 tatlım bunlar hem Zengo hem rezillik çekmeyi sevengillerden. Parasını geçtim yaa herşeye veriliyor para ama maksat rahatlik. benim en küçük kızımda annem saat başı bana bitki çayı presledi şimdi yine dogurcam ikiye bi cafeye inip elinde karton bardakla bitki çayı mı taşıyacak. Hiç tarzım değil valla.
Doğum çantası listesi hazırladım bakmak isteyen
MorKelebek54 tatlım listenin başına kendim yazmışım okumadın sanırım. Laf sokayım dedin ama uzgünüm olmadıııı 👌🖐️😂😂😂😂😂
MorKelebek54 aynen katılıyorum. Sırf linç etmek adına yorum yapmışlar. Ben şuan rikli grbelik bölümüne gidiyorum mesela. İkinci sezaryenim sıkıntılı geçti. Bebeği aldıktan sonra 1 saatlik bi operasyon geçirdim haliyle uzun kalıyorum bunda ne olacağım belli bile değil. Listesine emzirme yastığı, saç düzleştirici falan yazanları linç etsinler benim listemde Fuzuli hicbisey yok 😌
AyiPeddington yaa çok güzel cevaplar vermişsin hepsini okudum hiç sıkılmadan valla 🤣
AyiPeddington aynen haklisiniz fazlasinin zarari olmaz ne olcak sanki gule gule kullanin.
AyiPeddington kiz yok oyle degil laf sokmak degildi espri olarak soyledim herkez cok abartmissin diyo ya ona istinaden dedim oyle bide kendim icin yazmissin bacim orda 😂 benim demek istesigim herseyi almissin kendini almamissin gibi iste 😂 aman be bi saka yapalim dedik nereye geldi konu 😂
AyiPeddington aman bisver bence cok mantikli hakve makinami bende goturcem valla hic aklima gelmemisti benim bu 😂 saol
AyiPeddington ya herkezin dogum sekli zamani farkli mesela sen belki 1 hadta kalcaksim ne bilim ben belki 3 yani bu dogumdaki olaylara gore olan bisey istege bagli değil. Ne olur ne olmaz sen gotur bacim bos yapiyo onlar
MorKelebek54 tamam kanka önemli fiil. Benimde saldırgan anıma deng geldiniz dün gece 😂😂😂😂
AyiPeddington ben mesela 17 sinde hastaneye yattım 2 cm acilmam vardı valizde 2 terlik vardı sonradan çarşıdan bı tane daha aldırdım eşime pijama da aynı şekil yani herseyin fazlası olsun eksiği olucagina 19 unda çıktım hastaneden normal doğum yaptım kaç gün kalicaginiz durumun nasıl ilerliycegi gerçekten hiç belli olmuyor 3 terlik bulunsun bence herkesin yanında pijama bile 2 iyse 3 yapın kan vs olmuyor bulaşıyor arkadaşlar burda o fazla bu fazla diyen arkadaşlara da şaşkınlıkla okudum yazılarını 2 gün kalıp 1 pijamayla mı geçirdiniz? Veya çocuğunuza 1 takım alıp hastaneden çıkana kadar hep onunla mı kaldı kaka yapıyor bu çocuk bunu yazan hiç doğum yapmamiş sanırım
AyiPeddington Listeyi okuyunca kendi cantami kontrol etme gereksinimi duydum kendim icin sadece 1 gecelik 1 tane eşofman takimi 1 terlik ve havluyla tarak koydum az mi olur normal dogum planlandi bana ama 1 gece icin yeterli olur mu
Gamze_yildirim leş gibi çıkacaklar hastaneden. Kakali, kanlı 🥴 rezil bı vaziyette. Valla hiç benim tarzım değil. Temiz olmak temkinli olmak suçsa öldür beni Raziye 😂😂😂😂😂
miray_aden koy güzelim ikişer üçer köy. Kanaman çok gelir ,sonda cikarirlarken akar eder, lohusasin terlicen belki gece değiştirmek zorunda kalcan. Fazla fazla alalım. Sen bakma ustundekiyle gidip ustundekiyle eve dönecek olan pasaklı hatunlara 😂😂😂😂
AyiPeddington Ay sen beni güldürdün Allahta seni güldürsün ne guzel dedin 😂😂
MorKelebek54 aynen kanka. Lohusa teri diye bişey var. Yapı olarak terliyen biri değilim ama lohusalık bambaşka bişey leş gibimi dolaşıcaz ortada. İki üç gün insan duş almasa leş gibi olur bide üst degistirmeyince düşün artık. Bı dünya insan gelecek belki ziyarete ne gerek var mış gibi otur sultanlar gibi. Lohusasin nasıl olsa sür ojelerini de bebek uyurken 😂 oh mis
Bircan67 zorla actiriyorlar ağzımı 😂😂😂
- Düzenlendi
MorKelebek54 yeni doğumlar eskiye göre değişti uzun sürüyor o zaman ne diyim. Adı üstünde doğum çantası, yıllardır çanta olarak hazırlanan bu durum şimdilerde 2 adet bavul olmaya başladı, o zaman artık doğum çantama ne koyayım değil doğum bavuluma ne koyayım diye değiştirelim. Ben de hastanede çalıştım kafeterya dan tutun küçük medikal marketlerine hatta çevre eczaneler çevre kafe ve büfeler her şey var ztn. Kahve bağımlısı olan götürsün cattle ini bisi demem de artik bu cantaya konan şeyler normallestirilmeye calisildikca millet daha da abartıyor. Yorumum abarti oldugunu düşünmüyorum sayet öyle olsaydi gönderiyi atan kişinin 5 begeni benim ise 25 begeni olmazdi.
- Düzenlendi
MerveUmutAsel ya tamamen kapitalist dünya 3 5 kisi boyle yaptım dedikçe artik yeni eklenenler zorunlu olarak bilinç altina işliyor ve her geçen gün daha da büyüyerek artıyor bu ihtiyaç listesi. Eskiden adı doğum çantasıydı ,bence şimdi doğum bavulu olmalı. Bir de yillar önce il degistirirlerdi doğurmak için, simdi ilinde hastane olmayan var mi.
AyiPeddington kettl koy kiz bide
Sütün hemen gelmezse mama suyunu orda kaynatirsin
Kahveni sallama cayini yaparsin😂 sezaryen olcaksan gaz cikarmana yardımcı yiyecek icecekler de almalisinn
Ben komposto almıştim
Bi de bu seferkinden kuru kayisi incir falan alcam lifli gıda olduğu için