• DoğumÖneri
  • Doğum çantası listesi hazırladım bakmak isteyen

LamiyaCetinkaya hayır hayır cilde zarar vermiyor birde bebeğe asla tattirmiyosun emzireceginde ılık suyla ıslatılmış bezle iyice temizliyor annem onunla yara sorunu yasamiyosun. Soğanın antiseptik özelliği varya. Daha başlangıçta koruyor
Hiç meme vermeden surcen ama

adatuna rezene çayı vs demlemek için sıcak su lazimya hani aşkım. Bunlar sütü daha çabuk indiriyo. Listeye yazmadım ama içine atacağım bal, kupa , kaşık,press demleme kupası , neskafe de eklendimi bu kar en gerekli seyler

Evremoz iyi de haatanede kac gun kalincagi belli olmaz ki belki bi problem olcak doktor yatircak bi kac gun sezeryan dogumda zaten buyuk tuvaletini yapmadan cikarmiyolar diye biliyorum oldu ki yapamadi kadin nolcak mecbur kalcak hadi onu gectim normal dogum yapcak bi kadin belki 3 gunde dogurcak belli olmaz benim abimin esi 4 gun sanci cekti 5. Gun sezeryana alindi bebek gelmeyince o sekildede iki gun kaldi. Yani demem o ki tedbirli olmakda fayda var ben şahsen makyaj malzemesine varana kadar sampuan ne bilim kulaklik dahi goturmeyi dusunuyorum sanci cekerken rahatlatici muzik iyi gelebilir mesela😉😉 yani bence cok degil sizde yorum yaparken bence abartmissiniz ama neyse 😂

AyiPeddington kendini unuttum baxim bi sen eksiksin listede 😂😂 ay bunu demessem cok icimde kalirdi anlik gelsiti bunu yazmak 😂😂😂😂

adatuna bacim haatanede cay kahve ne kadar haberin var mi oara vermek yerine evden goturmek daha mantikli ki gidipde orda caya kahveye o kadar oara vermek yerine gider bebege bisi alirim daha iyi ☺️☺️

Bu kadar şeye gerek var mı gerçekten

MerveUmutAsel haaaaa aynen hemşirelere gösteriş yapacaz 😂😂😂😂😂😂 siz almayın. Gocaniza , aşgııım bebek heryerini kirletti koş bana evden iki zıbın iki tulum daha al geeeel.😂😂 göğsüm çatladı aşgıım koş eczaneden lanolin al da gel, sütüm gelmiyor aşgıım falan filan.. söyleyin getirsinler. Kapişş 👌😌

Melegimm_2509 haklısın. Eltim hatta sırttan kaka çok çıktığını ve çöpe atmak zorunda kaldıklarını bile söyledi. Ben onları fazlalastirayim kuzum aynen. Teşekkürler 😍

MorKelebek54 tatlım bunlar hem Zengo hem rezillik çekmeyi sevengillerden. Parasını geçtim yaa herşeye veriliyor para ama maksat rahatlik. benim en küçük kızımda annem saat başı bana bitki çayı presledi şimdi yine dogurcam ikiye bi cafeye inip elinde karton bardakla bitki çayı mı taşıyacak. Hiç tarzım değil valla.

MorKelebek54 tatlım listenin başına kendim yazmışım okumadın sanırım. Laf sokayım dedin ama uzgünüm olmadıııı 👌🖐️😂😂😂😂😂

MorKelebek54 aynen katılıyorum. Sırf linç etmek adına yorum yapmışlar. Ben şuan rikli grbelik bölümüne gidiyorum mesela. İkinci sezaryenim sıkıntılı geçti. Bebeği aldıktan sonra 1 saatlik bi operasyon geçirdim haliyle uzun kalıyorum bunda ne olacağım belli bile değil. Listesine emzirme yastığı, saç düzleştirici falan yazanları linç etsinler benim listemde Fuzuli hicbisey yok 😌

AyiPeddington kiz yok oyle degil laf sokmak degildi espri olarak soyledim herkez cok abartmissin diyo ya ona istinaden dedim oyle bide kendim icin yazmissin bacim orda 😂 benim demek istesigim herseyi almissin kendini almamissin gibi iste 😂 aman be bi saka yapalim dedik nereye geldi konu 😂