AyiPeddington kahve makinesi 😄
Doğum çantası listesi hazırladım bakmak isteyen
MorKelebek54 temel ihtiyaçlarinizi almak bambaşka bir durum. Burada belli başlı şeyler tuhaf geliyor. Kapalıyım dediniz size küçük bir bilgi vereyim. Sarılık olan çocuğa sarı örtü örtülememeli ,bu durumda Sarılık olup olmadığını anlamak daha da zorlaşır. Peygamberimizin yaptığı bir uygulama dan bahsedeyim.
Bebeğin doğduğu gün ona giydirilen ilk kıyâfetin (zıbın, kundak, göbek bağı vb.) beyaz olması isabetlidir. Peygamber Efendimiz -sallâllâhu aleyhi ve sellem-'in kızı Hazret-i Fâtıma’nın doğumunda hazır bulunan Sevde binti Misrah, bebeği, sarı bir kundağa sarar. Az sonra gelen Allah Rasûlü -sallâllâhu aleyhi ve sellem- bu duruma müdahale eder; sarı bezi atıp, beyaz bir beze sarar. Bizzat kendi kızı için yaptığı bu uygulama, yeni doğan yavrunun tertemiz beyazlar içinde olmasını arzulaması, bizlere de güzel bir misal teşkil eder.
AyiPeddington çok ilginç gerçekten ilk kez duydum, ben 2. ye hamileyim, ilkinde hiç yara sorunu yaşamadım krem bile almamıştım ama başka şeyler duydum soğan dışında tabi. Umarım siz de hiç ihtiyaç duymazsınız🙏
Evremoz bunu bilmiyodum benim bildgim bebek evet beyaz ya da acik renkli giydirilmesi. Sari tulbeti de sarilik olmasin diye örtülür bizde yani sarilik varsa sari tulbent ya da sari baska bisey herneyse sariligi alsin diyedir. Benim bidligm de bu şekildeydi. Bu listede farkli olan sadece kahve makinasi. Eger makyaj malzemesi fazlaliksa fotoğraf cekimi olucaksa gerekli urunler alinabilir. Bu listede normalin disinda sadece kahve makinasi var