bengonca doğum sonrası deneyimlerinizi duymak isterim daha sonra müsait bir zamanınızda çok sağolun 😊hastane ve doktor bakicam..açıkçası bnde başka bir doktora gidip devam etme konusunda öyle karar vericem sanırım hem çift kontrol olur diye düşündüm..gözden kaçan birseyi bazen başkası fark edebiliyor..evet benim daha vaktim var hayırlısı ile gelsin minikler💛tekrardan teşekkür ederim 🌸
Hangi hastanede doğum düşünüyorsunuz ?
Elahh14 Evet özellikle doğum bölümünde ziyaretçi kabul etmiyorlar. Şu an var olan yeni varyant ve salgindan dolayı. Gebelik okuluna gittiğimde anlattılar. Hatta hastane sonrası evde de mümkünse 40 gün boyu ziyaretçi kabul etmeyin diye de eklediler. Haksız da sayılmazlar.
Nurlyy bende Fatma hanıma gidiyorum tedavi sürecimde de onunlaydım hamilelikte de onunla devam ettim kendisinden çok memnunum rahatça soru sorup cevap alabiliyorsun bugün doğum için yatışım yapılacaktı açılmam ve sancım vardı dün ben dün yatmak istemedim bugünde bebek ters dönmüş bir sıkıntı olmazsa pazartesiyi bekleyelim dedi bakalım hakkımızda hayırlısı.
kplmn ne kadar fiyat acaba
busra5534 nasıl acaba memnun kaldınız mı dogum fıyatı nedır🌸
Erden37 bu arada yatış istenipte isteğe bağlı vazgeçilebildiğini bilmiyordum ben öğrendiğim çok iyi oldu bende 36+1 ı’m yapancı kasılmalarım çok fazla vardı beni telkin etmeye çalıştı sağolsun başta o da gerçek sancı dedi ama nst normal çıkınca bende yanılabiliyorum tabi dedi kesinlikle çok rahat edebildiğim doktor 😊
zeynep9898 bilmiyorum ben doğum paketi satın aldım
@zeynep9898 doktorumdan memnunum tavsiye üzerine buldum zaten çok ilgili cana yakın bir doktor ❤️biz şuan 7 haftalığız sorduğumda şuan 16000 demişlerdi 32.haftadan sonra kesinleşiyormuş doğum paketi almanızı tavsiye ederim
busra5534 doğum paketi nasıl oluyor acaba daha mı uygun benim ilk doğumum normal oldu🌸
@zeynep9898 ben doğum paketini 30.000 tl ya yaptırdım bayparkla anlaşması oldugu için ve her şeyi içinde doğum tahlil muayene bebeğin doğumdan sonraki kontrolü vs.
Nurlyy
Perşembe günü çatı muayenesindeki açıklık ve nstde çıkan sancıları dan dolayı bugün yarışını yapalım dedi bende şuan kendimi iyi hissediyorum sadece sizin muayenenizden sonra alt tarafımda biraz ağrım var onun dışında bişeyim yok dedim o zaman dünden için yani yarın sabah yatılını yapalım herhangi bir kanama su gelmesi olursa yada artık artık dayanamıyorum dediğin ağrı sancuda beklemeden gel dedi o şekilde oldu dünde işte ters döndüğünü gördük suyu normal sancıda çıkmamış dönebilir haftasonunu bekleyebiliriz dedi pazartesi sabah 8 de tekrar gideceğim bakalım.
Ümraniye Eva klinik Kadriye şener gidiyorum doğumu afiyet hastanesinde yapicam inşallah normalde sezeryande en son 14.000 dediler
Bahçelievler Medical Parkta doğum yapacağım 10 gün sonra. Normal sezaryen fiyatı aynı, 25.000₺. Muayene ücretlerine yeni zam geldi 1.750₺ olmuş 🤦🏼♀️ Neyse ki ben yolun sonuna geldim, hastaneden ve doktorumdan çok memnunum
zekpare Merhaba Leyla Alakbarova’dan neden memnun kalmadınız?
ferideeerciyes 1 kimyasal gebelik geçirmiştim Aralıkta. Nisanda tekrar bir gebeliğim oldu ama henüz kalp atışını duymamıştık ve zaten gergindik. O kadar gerginliğin üzerine “o zaman hiç sağ gebeliğin yok henüz” şeklinde bi ifade kullandı. Öyle bi durumda başımdan aşağı kaynar sular dökülmüş gibi oldu, hitabı konuşması garip geldi..