Erden37 nst de denk gelmiş olabilir miyiz acaba ya da muayene sırasında 😂 saat 2 de ordaydım 6 ya kadar 😂

Erden37 bu arada yatış istenipte isteğe bağlı vazgeçilebildiğini bilmiyordum ben öğrendiğim çok iyi oldu bende 36+1 ı’m yapancı kasılmalarım çok fazla vardı beni telkin etmeye çalıştı sağolsun başta o da gerçek sancı dedi ama nst normal çıkınca bende yanılabiliyorum tabi dedi kesinlikle çok rahat edebildiğim doktor 😊

@zeynep9898 doktorumdan memnunum tavsiye üzerine buldum zaten çok ilgili cana yakın bir doktor ❤️biz şuan 7 haftalığız sorduğumda şuan 16000 demişlerdi 32.haftadan sonra kesinleşiyormuş doğum paketi almanızı tavsiye ederim

busra5534 doğum paketi nasıl oluyor acaba daha mı uygun benim ilk doğumum normal oldu🌸

@zeynep9898 ben doğum paketini 30.000 tl ya yaptırdım bayparkla anlaşması oldugu için ve her şeyi içinde doğum tahlil muayene bebeğin doğumdan sonraki kontrolü vs.

Nurlyy
        Perşembe günü çatı muayenesindeki açıklık ve nstde çıkan sancıları dan dolayı bugün yarışını yapalım dedi bende şuan kendimi iyi hissediyorum sadece sizin muayenenizden sonra alt tarafımda biraz ağrım var onun dışında bişeyim yok dedim o zaman dünden için yani yarın sabah yatılını yapalım herhangi bir kanama su gelmesi olursa yada artık artık dayanamıyorum dediğin ağrı sancuda beklemeden gel dedi o şekilde oldu dünde işte ters döndüğünü gördük suyu normal sancıda çıkmamış dönebilir haftasonunu bekleyebiliriz dedi pazartesi sabah 8 de tekrar gideceğim bakalım.

Nurlyy ben Perşembe ve cuma iki gündür sabah 8 9 arası hastanede oluyorum randevu almadan direk erken gel artık geç saatlere kalma dedi

Erden37 allahım hayırlı sağlıklı doğum nasip etsin inşAllah

Erden37 son zamanlarında öyle yapıyor zaten, 5 buçuktan sonrasına kalmayasın diye

Ümraniye Eva klinik Kadriye şener gidiyorum doğumu afiyet hastanesinde yapicam inşallah normalde sezeryande en son 14.000 dediler

Bahçelievler Medical Parkta doğum yapacağım 10 gün sonra. Normal sezaryen fiyatı aynı, 25.000₺. Muayene ücretlerine yeni zam geldi 1.750₺ olmuş 🤦🏼‍♀️ Neyse ki ben yolun sonuna geldim, hastaneden ve doktorumdan çok memnunum

ferideeerciyes 1 kimyasal gebelik geçirmiştim Aralıkta. Nisanda tekrar bir gebeliğim oldu ama henüz kalp atışını duymamıştık ve zaten gergindik. O kadar gerginliğin üzerine “o zaman hiç sağ gebeliğin yok henüz” şeklinde bi ifade kullandı. Öyle bi durumda başımdan aşağı kaynar sular dökülmüş gibi oldu, hitabı konuşması garip geldi..

gulcanak02_ Bağcılar kirazlı daki medicine gittim muayene doktor güzel ilgileniyordu ama, doğum için bir şeye şahit oldum. Doğum için ayakta gelen hastayı oraya git şuraya görün ondan sonra doktora gel diye ordan oraya dolandırmaları pek hoşuma gitmedi. Bahçelievler medipol hastanesine gidicem bir dahaki muayeneme 20. Haftadayım

Kiymetcetinel ya bende doktorumla bir sıkıntı yaşamadım gayet güzel ilerliyorduk 28 haftama kadar oraya gittm ama muayne ücretleri saçma şekilde arttı o yüzden bende esenler medipole geçmeyi düşünüyorum

zekpare Üzüldüm keşke öyle bir şey demeseydi bende mecbur kaldığım için o doktoru seçtim yoksa aklımdaki kişi Hüsniye Sedef Binöz’dü.