Nurlyy ben Perşembe ve cuma iki gündür sabah 8 9 arası hastanede oluyorum randevu almadan direk erken gel artık geç saatlere kalma dedi

Erden37 allahım hayırlı sağlıklı doğum nasip etsin inşAllah

Erden37 son zamanlarında öyle yapıyor zaten, 5 buçuktan sonrasına kalmayasın diye

Ümraniye Eva klinik Kadriye şener gidiyorum doğumu afiyet hastanesinde yapicam inşallah normalde sezeryande en son 14.000 dediler

Bahçelievler Medical Parkta doğum yapacağım 10 gün sonra. Normal sezaryen fiyatı aynı, 25.000₺. Muayene ücretlerine yeni zam geldi 1.750₺ olmuş 🤦🏼‍♀️ Neyse ki ben yolun sonuna geldim, hastaneden ve doktorumdan çok memnunum

ferideeerciyes 1 kimyasal gebelik geçirmiştim Aralıkta. Nisanda tekrar bir gebeliğim oldu ama henüz kalp atışını duymamıştık ve zaten gergindik. O kadar gerginliğin üzerine “o zaman hiç sağ gebeliğin yok henüz” şeklinde bi ifade kullandı. Öyle bi durumda başımdan aşağı kaynar sular dökülmüş gibi oldu, hitabı konuşması garip geldi..

gulcanak02_ Bağcılar kirazlı daki medicine gittim muayene doktor güzel ilgileniyordu ama, doğum için bir şeye şahit oldum. Doğum için ayakta gelen hastayı oraya git şuraya görün ondan sonra doktora gel diye ordan oraya dolandırmaları pek hoşuma gitmedi. Bahçelievler medipol hastanesine gidicem bir dahaki muayeneme 20. Haftadayım

Kiymetcetinel ya bende doktorumla bir sıkıntı yaşamadım gayet güzel ilerliyorduk 28 haftama kadar oraya gittm ama muayne ücretleri saçma şekilde arttı o yüzden bende esenler medipole geçmeyi düşünüyorum

zekpare Üzüldüm keşke öyle bir şey demeseydi bende mecbur kaldığım için o doktoru seçtim yoksa aklımdaki kişi Hüsniye Sedef Binöz’dü.

ferideeerciyes Sedef hanimm hakkinda yakin cevremden de cok iyi donusler aldim. Canan hoca hakkinda birsey duymamistim ama bos randevu buldugumda denemek istemistim. Heyecani sicakligi guleryuzu ve sorularima cok guzel cevap vermesi beni cok etkiledi enerjimiz uyustu. Hatta yanindan ciktigimizda esim bile “tamam bizim doktorumuz bu olmali gercekten cok icime sindi” demisti 🥰 kacinci haftadasiniz eger icinize sinmiyorsa degistirmenizi oneririm. Leyla hanim oldugu icin degil doguma icine sinen bir doktorla gitmek onemli oldugu icin, cunku bu zor gunlerde bunu hakediyoruz

8 gün sonra

aycatanriverdi yorumumda yazdığım gibi hastane bana hijyenik gelmiyor. Ali Emre bey farklı bir hastanede olsaydı kesinlikle ona devam ederdim. İnşallah sağlıkla alırsınız evladınızı kucağınıza 🙌🏻

Heidihat merhaba yorumunuza denk geldimde trg hospitaliste mi gidiyorsunuz sizde?

aycatanriverdi yılbaşında eltim orda doğum yaptı. Yemek kapları vs beni çok iğrete etmişti. Hala da derim Ali Emre bey başka hastanede olsa kesinlikle ona giderim. Ayrıntıcı ve pimpirikli biri, tam olarak benim gibi 😂😂

Ftskty evet doktorumuzda aynı normal doğum ücretini öğrendiniz mi ben bı kaç ay önce sorduğumda 6bindi şimdi nasıl acaba