srgl3362 ben 2017 de ilk hamileliğimde 7.ayıma kadar Eyüp yerleşkesinde kpntrole gittim hep aynı doktordu gayet iyiydi. Son 2 ayda artık merkez hastaneye yönlendiriyorlar. Orda da her seferinde kime denk gelirse. Aynı doktoru bulamıyorsunuz. Bir gece sancılarım çok tutmuştu aciline geldik yer yok diye kapıdan döndük, beni o halde almadılar 😊 başka yere göründüm yalancı sancıymış. Neyse doğum olduğu gün gece suyum gelince gittik aldılar yatırdılar. Parasını daha doğum yapmadan alıyorlar. Kocamam bi salon perdelerle paravanlarla çevrili. Herkes bi yatakta. Herkes herkesin sesini duyuyo. Psikolojikmen zaten çöküyosunuz. Gezmenize izin verilmiyor. Eş dost kimseyle görüşemiyosunuz. Ve ne olursa olsun son andaki anne bebek riski olana kadar normal doğuma zorlanıyorsunuz. Ben suyum gidiyorken suni ile birlikte 12 saatte 1 cmden fazla açılmam olmamasına rağmen bana 4 gün de bekleyebilirsin 5 gün de denildi. Eşimle görüşmek istedim tehtitler savurdum artık mecnuren benden kurtulmak istediler ambulanslı hastane bulma şartı ile kaçtım ordan. Benle birlikte 1 kadın daha kaçtı. O da diyabetikmiş kadına 2 gündür suni vermişler aynı ambulansta gittik. Garanti sezaryansanız ya da ben nolursa olsun normal doğurcam diyorsanız bezmialem odaları falan güzel 😊