ElifKarata bayan nasil oyle dusunebildi bende aklim almiyor gayet siradan birsey gibi hazir olunca yaparsınız diyor o bin can goz göre gore katili oluyorsunuz o bebegin al demekle

Aselkus sizi diğer posttan hatırlıyorum.. Bunu kısmen yaşayan sizsiniz zorluğu çeken sizsiniz.. esinizle olan durumunuzu okudum yorumlarin hepsini biliyorum. Bayanın sonra sizin durumunuzda olmayacağını da hic birimiz bilmiyoruz. Yapilan yorum sadece..

Mesela siz Asel kuş icin ayaktasiniz, güçlüsünüz 🤲🏻 Rabbim de evlatlarimiz icin güç kuvvet versin inşallah 🌺

Vandb ama sizin durumunuz ile postu açan kişinin durumu aynı değil sizin zorlu bir hamilelik süreciniz var eşiniz bu sebepten dolayı bı teklifi yapmış ama diğer kişi içine boşalıp hamile kalacağı bilincinde değil bebek oluncada ben hazır değilim diyor hem şeyine sahip çıkmıyor hemde bir bebeğin günahına girmeye çabalıyor

Gizemlibirisi007 sen yapilan yorumlari genelleyip yazdın zaten bende benzer yorum yaptığım icin beni de kastettiğini bildiğim için yazdım. Basta yargılayan sensin yani kadin düşünür taşınır kararını verir orasi kendine kalmis ben senin yorumunu yargilamadim kendi düşüncen bana dedigin gibi basina gelsin sen yap 😁 bence de tartışmaya gerek yok zaten iyi akşamlar diliyorum🌺

Zeyneb_mihrap76 olan var olmayan var niye üzelim kadınları? Neden bende yok diye üzülsünler değil mi ama? Buralardan ekmek arayacak kadar düşkün değilim çok şükür. Fesat hiç değilim. İyi akşamlar

Gizemeren09 Allah katında bunun cinayet olduğunu ve azabının büyük olduğunu söyle ağla sürekli seni seven biriyse ağlamana dayanamaz

Aylinnnnnnn valla ben kalp kırıcı olduğumu düşünmüyorum bence siz art niyet aramaya çabalıyorsunuz adamın kadına yaptığı hiç kalp korucu bir durum değil sizde haklısınız

ElifKarata ya anne ilk andan beri hissediyor hareket olarak olmasa bile bulantisi olsa ondan olduğunu biliyor halsiz ondan olduğunu biliyor ama baba oyle mi tee 20. Haftalarda ultrasonda görecek de elini ayağını ayırt edecek tekmeyi dıştan hissedecek vs vs vs o yüzden anne için vazgeçmek asla kolay değil. Mecburi kürtaj ölü doğum insanlari nasil yıkıyor. Hele ki bile isteye aldırmak.. Allahım düşmanıma vermesin.

ElifKarata bir şeyin saçmalığı görecelidir. daha önce yazdığım gibi, plansız bir gebelik olabilir, istemeden olmuş olabilir buna istinaden istenmiyor olabilir. Tabii ki kötü bir şey ama sırf bu yüzden yangına körükle gitmek yanlış onu ifade etmek istedim.. Bir kadına sırf bu yüzden boşan çocuğu doğur adama gösterme demek daha canice değil mi? Neyse umarım en hayırlı kararı verirler

Sakın aldırma 😥😭🥺 kürtaj başımdan geçti bebeğimin kesin alınması gerekiyordu kaç doktora gittim en son çare aldılar yine de canımdan can gitti asla unutamıyorum eşin Allah mı Bi canın gitmesine karar verebiliyor lütfen yapma kardeşim sen bebeğini koru 🥺🥺🥺

merhaba canım benim ilk gebeliğimde henüz 1 aylık evliydim hasta oldum evlendim 1 ay geçti hamile kaldım göğüslerim sertleşti kustum ve anladım ki test yapmam gerekiyor yaptım teste çıktı eşim de yanımda o benden çok istiyordu çok heyecanlıydı ben ağladım henüz erkendi neden şimdi oldu dedim eşim bana çok kızdı neden böyle konuşuyorsun dedi Allah bize çocuk nasip etti dedi ama ben ağlıyorum ama istemiyorum aldırılalım kelimesi azımdan hiç çıkmadı ben erkendi dedim çünkü gider gitmez hamile kalmak istemiyordum keşkede henüz erken demeseydim 2 aylık olmuştum ben de artık istiyordum yavaş yavaş çünkü eşim karnımı seviyor sevgiliyken ilgi gösteriyordu ama hamile kalınca ilgisi 2 ye katlanmıştı anladım ki eşim çok istiyor bende yavaş yavaş karnımı sevmeye başladım aradan sadece aradan 1 hafta geçti Allah o bebeği benden aldı kürtaj oldum bebeğim düşmüştü gelişmedi şu an ilk gebeliğim düşük yaptıktan sonra Allah’a hep dua ettim bana bir çocuk nasip et diye sağlıklı olsun diye 38 haftalık hamileyim hep pozitif düşün eşin istemese bile ilerde bir gün karnını sevecek o isteyecek inşallah öncelikle eşinle karşı karşıya konuşmayı dene olmadı eşinin ailesiyle konuş hakkınıza hayırlısını diliyorum

Gizemeren09 kendi çocuğuna acimayan size hiç acımaz nasıl bir insanla evlenmişsiniz zevkini yaşarken iyi ama sonucunda çocuk olunca olan çocuğa oluyor aldırmayın diyeceğim ama böyle bir babası olduğu için çocuk hayatı boyunca çok zorluklar çekebilir oyuzden aldirmaniz daha iyidir

Gizemeren09 belliki merhametsiz bi adam. Bundan 3 sene 5 sene sonra artık beyfendinin nezlinde doğru zaman nedir bilemiyorum ama bi cocuk istediğinde utanmıycak mı allahtan korkmuycak mı. Nasıl bi insanmışki allahtan iyisini bildiğini düşünüp sana baskı yapıyo. Yerinde olsam bu adamı hayatımda tutmam

Egemoms1303 rabbim isteyen herkese versin rabim kimseyi evlatla sınamasın çok zor ben olsam bebeğimi seçerim onuda boşarım aslanlar gibide o bebeği doğurup bakıp büyütürum