Merhabalar hamile olduğumu bugün öğrendim eşim bebek için daha çok erken olduğunu ve bebeği aldırmamız gerektiğini söylüyor ve kesinlikle bebek istemediğini söylüyor çok çaresizim ne kadar konuşsam da onu ikna edemiyorum onunla nasıl konuşacağım
Hamileyim ve eşim bebeği aldırmamızı istiyor
Gizemeren09 evlenmek için erken değilde çocuk için mi erken boşa kız o adamı çocuğu da doğur asla gösterme hak etmiyor seni ve bebeği
Gizemeren09 sonucta bi can ve kalbi atmaya basladi günahına girmeyin annesi ile konusun belki ikna eder allah korusun aldirirsaniz hersey cok daha kotuye gider mutluluk klmaz
Gizemeren09 keske bunu diyene kadsr kendini cekseydi de korunsaydı bir canı almak bu kadar mı kolay?
Gizemeren09 elalem bebek için tüp bebeklere kaç milyar para ödüyor. Rabbim eyer size verdiyse yatıp kalksın dua etsin. Ayrıca siz tek başınıza yapmadınız bu çocuğu mecbur kabul edicek. Sizde bence aldırıp masum bebeğin günahına girmeyin.
Gizemeren09 afedersin de bebek olmasi icin erkegin kadinin icine bosalmasi lazim. Ne diye bisalmis o zaman eger ki bisalirsa gebe kalabilcegini bilmiyomu bu. Once yap sonra at oldu ya. Yapmicakti o zaman aldirma sakin rabbil bi can emanet etkis sana ihanet edersen bi da olcagi ne malum?? Rabbim der ki o zaman ben sana bi tane verdim sahip cikmadin ikincisini de verirsem ya sahip cikamazssan?? Sonra cok pisman olursun sakin aldirma
Aselkus henüz 4 haftalık hamileyim ben çok istiyorum ama o bunu bir türlü anlamıyor
Gizemeren09 sizde zoru gosterin eşinize dini boyutunu soyleyin simdi bunu aldiralim 2 3 sene sonra yapalım dusuncesi varsa belkide allah bidaha nasip etmeyecek ben bir cana kiyamam atan kalbini durduramam ayrilmayi soyleyin belki o zman fikirleri degisir
Gizemeren09 Uçkuruna hakim olamamış mi çok özür dilerim 😬😬
Gizemeren09 niye kendine sahip çıkamamış o zaman??
Ona bu şekilde anlatmaya çalışıyorum 2 günden beri ve ağlamaktan helak oldum ama asla vazgeçmiycem
- Düzenlendi
Gizemeren09 yaparken korunmak aklina gelmemismi beyefendinin bisey demek istemiyorm ağır konusmakta istemiyorm allah size yardım etsn umarm aldirmazsnz ve kucaginiza alirsnz sag salim
Filizsz asla böyle bişi söz konusu değil siz annelerden yardım bekliyorum sadece nasıl konuşmam konusunda
Gizemeren09 bereket huzur gelir evimize de
Gizemeren09 piskiyatrise götür bence normal biri değil o bir cana nasıl kiyabilir en yakınından örnek vereyim 17 yıllık evliler ve kaç kere denediler gitmediler doktor kalmadı evlat için yandilar tutustular evlatlık aldılar ne kadar zor bunun canını alıp Allah bir daha ya vermezse bunu hiç düşünmüş mü
Eşinizin annesi veya babasına söyleyin belki onlar ikna eder
- Düzenlendi
Gizemeren09 hiç ağlama üzme kendini. Yaparken akli yok muydu. Boşa git çocuğuna kendin bak ona yüzünü dahi gösterme. Babasının onu istemediğini bildiği sürece zaten babasını hic merak etmez onu görüp sevmek istemez.
~ Allah öylelerine evlattan önce vicdan merhamet akıl fikir versin inşallah 🙄
Gizemeren09 bu adamdan ne bekliyorsun? Baba mı olavak o çocuğa kabul ettirmek ne ya. Defolup gitsin hayatınızdan sen çocuğuna yetersin. Yüzünü bile gösterme. Şimdiden sonra tamam dese neye yarar o çocuğa baba olamaz sanmıyorum
Kiwitoveannesi benim teyzem 13 yıl bekledi, bir tanıdığım 10 yıl bekledi, kendi öz ablam 8 yıldır bekliyor, kuzenimin 4. Tüp bebek deneyisi 😪 Rabbim kimseyi evlat yokluğuyla sınamasın. Önce isteyen dileyenlere nasip etsin Mevlâm. Ama herkesin sınavı bambaşka 🤲🏻
- Düzenlendi
Merhaba, duygusallığı bir kenara bırakın ve mantıklı olun lütfen. Bebek belli ki planlı değil, bilerek içine b*şalmış vs gibi konuşan densiz arkadaşlara da aldırmayın. Kürtaj dünyanın sonu değil, yok Allah bir daha nasip etmez bilmem ne ne kadar saçma sapan yorumlar. 5-6 tane bebek aldırıp sonrasında doğurmaya karar veren ve nur topu gibi bebekleri olan kadınlar var, ajitasyon yapıp kadıncağızı daha fazla dibe çekmeyin ne cahilsiniz.. size tekrar gelince, çocuk 2 kişilik bir karar ve dünyanın en büyük sorumluluğudur eşiniz kendini buna hazır hissetmiyorsa hak vermelisiniz. Belki biraz daha konuşabilirsiniz ama ikna olmuyorsa daha sonraya erteleyin bebeği. O sizin hayat arkadaşınız, böyle düşünüyor diye sakın ona küsmeyin darılmayın. Evet çok zor bir karar kesinlikle. Ama bunun için evliliği yokuşa sürmeye gerek yok. Sakin olun ve mantıklı yaklaşın