İyi kötü yorumlarınız için teşekkür ederim dikkate alacağım inşallah her şeyin hayırlısı olsun

2lokummannesiii hanımefendi ben cani değilim mantıklı yaklaşmaya çalışıyorum sadece. Kadını galeyana getirmeyelim mantıklı düşünsün evliliğine zeval gelmesindi amacım. Öyle yorumlar gördüm ki şok oldum. O yorumlar benim fikrinden çok daha caniydi bana göre. Aynaya bakarak değil buradakileri okuyarak yazdım. Üzerinize alınmayın, alınırsanız da siz bilirsiniz

Gizemlibirisi007 cahilligimi sorgulamak sana kalmadı. Fikir özgürlüğü diye bir sey var senin fikrini elestiren yok iki kisi onayladi diye gaza gelen sensin.
    Cahil olsa olsa, kendi kocan cocugunu istemese evet istemedi diyerek kendi düşüncene sahip çıkmayıp kocana boyun eğmeyi düşünen sen cahil olabilirsin.

Gelip ben dert yanmadim kocam çocuğu istemiyor ben istiyorum napayim demedim. Fikir soran kisiye yaniti biz verdik. Sende kendi görüşünü ortaya koydun. Kimseye karışmaya onları yargılamaya hakkın yok.

Vandb çok teşekkür ederim ne kadar anlayışlı ve mantıklı bir insansınız. Sizler gibi kadınlar sayesinde kız kardeşliğe olan inancım bitmeyecek🙏🏻🌸

Gizemeren09 canm çok zor bir durum bende yeni evliyken yaşadım ilk ayımda hamile kaldım ve biz çok sorun yaşayarak evlenmiştik eşim ben on yıllık arkadaşlığımız vardı ama ailevi sorunlar bizi çok yıprattı yeni evli olup sorun artı bebeği öğrenince eşim aldırmak istedi bende cahillik yapıp kürtaj oldum ama çok pişman oldum çok acısını içimde yaşadım şu an iki buçuk yıllık evliyiz ve hamileyim on haftalık oldu rabbim sınamasın bziimki gerçekten cahillikti keşke olmasaydı😢

Vandb fikir almak istemeyen buraya yansitmaz kendi icinde yaşar zaten..
      Herkes yorumunda tavrında özgür karşısındaki insanı kötüleyerek yaptığı yorum doğru değil.
      Öyle babayla büyüyeceğine babasız büyüsün daha hayirlidir belki de. Kendisinin istemediğini bildiği bir babayı çokta arayacağını sanmıyorum. Çevremde gözlemlediğim o en azindan.

Gizemeren09 ozaman neden ikna etmeye çalıyorsunuz ayrılın ve çocuğunuzu dogurun. İlk bebeğini istemeyen aldır diyen bir insan ne sizi nede çocuğunu mutlu edemez. Çocuk için yıllarca tedavi gören bir aile olarak söylüyorum bunu.

Gizemlibirisi007 ne saçma bir yorum. Ozaman adam boşalsın boşalsın canı cocuk isteyene kadar tum gebeliklere son verilsin dedginz buna çıkıyor. Kadının gruru annelik duyguları neolucak. Ustune ustluk psikolojik etkilenen de yine kadin Saçma sapan konuşmayın Allah aşkına ya. Beraber alınacak bir karar varsa o da başta alınır hamile bırakmadan önce.

Gizemlibirisi007 ay canım benim nekadar da düşünceli yorum yazmışsın canım canım alkışlıyorum seni duyar kastın 😆 amacım birini asla üzmek değil kadının yaşadığı durum zaten benim Kapı süsü durumumdan daha vahim kadına başta kocanda vicdan yok boşa demişim ilerde sana daha köyü şeyler yaşatır demişim Kapı süsü kadar küçük bişeyi bile benim eşim heves etmiş ama seninkinde böyle bi düşünce yok ilerde daha sıkıntılı şeyler yaşatır yaşar demek istedim ama senin gibi aklı fikri gesatlıga çalışanlar sadece duyar kasmaya çalışır sana buradan ekmek çıkmaz tatlım hadi ötede oyna 😜

Egemoms1303 benim yorumumu kendine yontup cevap veren sensin ama? :D hem insanlara karışma hem yargılama de, ama sonra gel beni yargıla? Oldu mu şimdi. Kafalar karışık biraz. Neyse tartışmayalım daha fazla bence🙂

Gittiğim doktor eğer yeni evliysen tanımıyorsan bu senin için bir hak demişti fakat ben katılmyrum yanlışlıkla da olsa bizim öyle bir hakka hakkımız yok çok zor bir durum eşiniz inşallah doğru yolu bulur

ElifKarata bayan nasil oyle dusunebildi bende aklim almiyor gayet siradan birsey gibi hazir olunca yaparsınız diyor o bin can goz göre gore katili oluyorsunuz o bebegin al demekle

Aselkus sizi diğer posttan hatırlıyorum.. Bunu kısmen yaşayan sizsiniz zorluğu çeken sizsiniz.. esinizle olan durumunuzu okudum yorumlarin hepsini biliyorum. Bayanın sonra sizin durumunuzda olmayacağını da hic birimiz bilmiyoruz. Yapilan yorum sadece..

Mesela siz Asel kuş icin ayaktasiniz, güçlüsünüz 🤲🏻 Rabbim de evlatlarimiz icin güç kuvvet versin inşallah 🌺

Vandb ama sizin durumunuz ile postu açan kişinin durumu aynı değil sizin zorlu bir hamilelik süreciniz var eşiniz bu sebepten dolayı bı teklifi yapmış ama diğer kişi içine boşalıp hamile kalacağı bilincinde değil bebek oluncada ben hazır değilim diyor hem şeyine sahip çıkmıyor hemde bir bebeğin günahına girmeye çabalıyor

Gizemlibirisi007 sen yapilan yorumlari genelleyip yazdın zaten bende benzer yorum yaptığım icin beni de kastettiğini bildiğim için yazdım. Basta yargılayan sensin yani kadin düşünür taşınır kararını verir orasi kendine kalmis ben senin yorumunu yargilamadim kendi düşüncen bana dedigin gibi basina gelsin sen yap 😁 bence de tartışmaya gerek yok zaten iyi akşamlar diliyorum🌺

Zeyneb_mihrap76 olan var olmayan var niye üzelim kadınları? Neden bende yok diye üzülsünler değil mi ama? Buralardan ekmek arayacak kadar düşkün değilim çok şükür. Fesat hiç değilim. İyi akşamlar