Gizemeren09 piskiyatrise götür bence normal biri değil o bir cana nasıl kiyabilir en yakınından örnek vereyim 17 yıllık evliler ve kaç kere denediler gitmediler doktor kalmadı evlat için yandilar tutustular evlatlık aldılar ne kadar zor bunun canını alıp Allah bir daha ya vermezse bunu hiç düşünmüş mü

Eşinizin annesi veya babasına söyleyin belki onlar ikna eder

Gizemeren09 hiç ağlama üzme kendini. Yaparken akli yok muydu. Boşa git çocuğuna kendin bak ona yüzünü dahi gösterme. Babasının onu istemediğini bildiği sürece zaten babasını hic merak etmez onu görüp sevmek istemez.
    ~ Allah öylelerine evlattan önce vicdan merhamet akıl fikir versin inşallah 🙄

Kiwitoveannesi benim teyzem 13 yıl bekledi, bir tanıdığım 10 yıl bekledi, kendi öz ablam 8 yıldır bekliyor, kuzenimin 4. Tüp bebek deneyisi 😪 Rabbim kimseyi evlat yokluğuyla sınamasın. Önce isteyen dileyenlere nasip etsin Mevlâm. Ama herkesin sınavı bambaşka 🤲🏻

Merhaba, duygusallığı bir kenara bırakın ve mantıklı olun lütfen. Bebek belli ki planlı değil, bilerek içine b*şalmış vs gibi konuşan densiz arkadaşlara da aldırmayın. Kürtaj dünyanın sonu değil, yok Allah bir daha nasip etmez bilmem ne ne kadar saçma sapan yorumlar. 5-6 tane bebek aldırıp sonrasında doğurmaya karar veren ve nur topu gibi bebekleri olan kadınlar var, ajitasyon yapıp kadıncağızı daha fazla dibe çekmeyin ne cahilsiniz.. size tekrar gelince, çocuk 2 kişilik bir karar ve dünyanın en büyük sorumluluğudur eşiniz kendini buna hazır hissetmiyorsa hak vermelisiniz. Belki biraz daha konuşabilirsiniz ama ikna olmuyorsa daha sonraya erteleyin bebeği. O sizin hayat arkadaşınız, böyle düşünüyor diye sakın ona küsmeyin darılmayın. Evet çok zor bir karar kesinlikle. Ama bunun için evliliği yokuşa sürmeye gerek yok. Sakin olun ve mantıklı yaklaşın

Gizemeren09 yanlış anlamayında neden korunmadınız bu kadar istemiyorsa en sıkı şekilde koruncaktı iki korunma yöntemini yapsaydı hem kendi şey yapmış birde istemiyorum diyor valla diğcek çok şey varda işte bence ailesine söyleyin arayı bulurlar belki

Bu kadar özel konuları buraya yazarak belki düzelecek ilişkinizi, eşinizin değişecek kararını bozabilirsiniz.kimsenin dolduruşuna gelmeyin evet çok zor bir durum ama lütfen kendi aranızda çözün şuanda bir çok insanın olumsuz enerjisini de üzerinize çekiyorsunuz:(
        Umarım güzel şekilde çözülür, sevgiler..

Allah’ım isteyene vermiyor istemeyen de nasip ediyor aldırmayın yazık ya yapmayın 😌

Gizemlibirisi007 çok güzel ifade etmişsiniz herşeyin bir zamanı vardır önemli olan mantıklı konuşup karar vermek karşılıklı sonrası ikiniz içinde eziyet olacaksa eğer kötü bir yola girecekseniz erteleyebilirsiniz ilişkinizi en iyi siz bilirsiniz ne kadarlık evlisiniz düzeniniz ne durumda kimse bilmiyor o yüzden çok fazla etrafında ne düşündüğüne bakmayın kapılı kapılar ardında siz kalcaksınız

Gizemeren09 eğer eşimiz ile aynı kafa ve vicdanda değilseniz bu adamı hızlıca boşayın çocuğunuza sahip çıkın merhamet ve vicdanı olmayan bir erkek emin olun ki ilerleyen dönemde size bu hayatı zindan eder benim eşim kızımıza Kapı süsü yaptırmak istedi ben gereksiz olduğunu düşündüm bugün gitmiş almış oda süslemek için organizasyon ayarlamış ikinci doğumum hani bilmiyorum sizin adınıza çok üzüldüm rabbim yardımcınız olsun 🙏

Teşekkür ederim🙏🏻 bu platformda ne yazık ki öyle cahil insanlar var ki durduk yere evde kavga çıkmasına hatta yuva yıkmaya dahi sebep olurlar. Hele bir de yok boşan çocuğu doğur ona gösterme diye yazan olmuş. Nasıl bir kafa yapısı? Pardon kafa dedim kafa yok ki :) hahah neyse iyi akşamlar🙂

Gizemeren09 ayyy içim sızladı. Sakın yapmayın sakınnn, çok büyük günah, erkekler zaten hep böyle acımasızdır. Siz doğurmak istediğinizi ısrarla söyleyin sanki ne yapacak sizi mi öldürecek, ayrılacak mı ? Zaten böyle bir zalim eşle yaşanmaz kendin ayrıl derim. Sırf eşin yüzünden sende günaha girip masum bir yavruya kıyma 😢

Zeyneb_mihrap76 şimdi bunu buraya yazınca eline ne geçti bu kadını daha fazla üzmekten başka? Yok kapı süsü almış da süslemiş de. Vah vah çok mu üzüldün kıyamam sana. Kendini örnek gösterip gösteriş yaparak karşındakini iyice yerle bir etmeye çalışmak. Salt kötüsün.

Biz 7 yıl bekledik olmadı milayrlar döktük doktor doktor gezdik çok şükür rabbim yeni nasıp etti cani veren Allah tır kesinlikle gerekirse karşına al tepkini göster olmadı aile büyüklerine konuş öyle kolay değil ya olmamalı can bu nasıl canilik resmen

Gizemeren09 onca insan hamile kalabilmek için neler yaşıyor hamile kalmak bile bir
              Mucize
              Umarım ikna olur kıymaz

Gizemeren09 bakın eşinizi karşınıza alın ve ona söyleyin evlat sahibi olmak isteyen binlerce insan ve bu uğurda ne uğraşlar veriyorlar evlat hasreti ile yüreği yanan o kadar insan varken rabbim bu mucizeyi size layık görmüş ve size bahşetmiş o ne hakla yüce yaradanın ona verdiği nimeti öldürmek istiyor ya bebeği aldırdıktan sonra bebek sahibi olmak isterseniz ve hiç bir zaman bebeğiniz olmaz ise o vicdan ile yaşayabilecek misiniz bunu düşünsün eşiniz

Gizemeren09 keşke seni de annen en başta aldırsaymış deseydin. Tövbe tövbe neyin kafasını yaşıyor acaba Allah yardımcın olsun

İkinci bebegimiz planli degildi hele ki kızım 15 aylıkken hic düşünmüyorduk diyebilirim. Bir hata oldu ve hamile kaldım kendim bile 28 haftalığım hala kabullenemiyorum bazen. Esim hemen kabullendi ve beni cesaretlendirdi. Sen kizimiza cok iyi bi annesin ve bu bebeğimize de cok iyi bi anne olacaksın hem ben de varım diyerek…
              Sahsen esim hayir istemiyorum aldiracaksin deseydi hala bazilari kabullenemedigim çocuk icin üzülürdüm bana değer vermedigini düşünürdüm herhalde. Çünkü cok kötü bi durum ya
              Allah yardımcınız olsun insallah dogru kararı verirsiniz🙏🏻