Teşekkür ederim🙏🏻 bu platformda ne yazık ki öyle cahil insanlar var ki durduk yere evde kavga çıkmasına hatta yuva yıkmaya dahi sebep olurlar. Hele bir de yok boşan çocuğu doğur ona gösterme diye yazan olmuş. Nasıl bir kafa yapısı? Pardon kafa dedim kafa yok ki :) hahah neyse iyi akşamlar🙂
Hamileyim ve eşim bebeği aldırmamızı istiyor
Gizemeren09 ayyy içim sızladı. Sakın yapmayın sakınnn, çok büyük günah, erkekler zaten hep böyle acımasızdır. Siz doğurmak istediğinizi ısrarla söyleyin sanki ne yapacak sizi mi öldürecek, ayrılacak mı ? Zaten böyle bir zalim eşle yaşanmaz kendin ayrıl derim. Sırf eşin yüzünden sende günaha girip masum bir yavruya kıyma 😢
Gizemeren09 belki bu süreçte hazır değildir beraber karar verilip daha sonra için planlanabilir.Kürtaj korkunç bişey gibi yorumlara aldanmayın siz.
Zeyneb_mihrap76 şimdi bunu buraya yazınca eline ne geçti bu kadını daha fazla üzmekten başka? Yok kapı süsü almış da süslemiş de. Vah vah çok mu üzüldün kıyamam sana. Kendini örnek gösterip gösteriş yaparak karşındakini iyice yerle bir etmeye çalışmak. Salt kötüsün.
Biz 7 yıl bekledik olmadı milayrlar döktük doktor doktor gezdik çok şükür rabbim yeni nasıp etti cani veren Allah tır kesinlikle gerekirse karşına al tepkini göster olmadı aile büyüklerine konuş öyle kolay değil ya olmamalı can bu nasıl canilik resmen
Gizemeren09 onca insan hamile kalabilmek için neler yaşıyor hamile kalmak bile bir
Mucize
Umarım ikna olur kıymaz
- Düzenlendi
Gizemeren09 bakın eşinizi karşınıza alın ve ona söyleyin evlat sahibi olmak isteyen binlerce insan ve bu uğurda ne uğraşlar veriyorlar evlat hasreti ile yüreği yanan o kadar insan varken rabbim bu mucizeyi size layık görmüş ve size bahşetmiş o ne hakla yüce yaradanın ona verdiği nimeti öldürmek istiyor ya bebeği aldırdıktan sonra bebek sahibi olmak isterseniz ve hiç bir zaman bebeğiniz olmaz ise o vicdan ile yaşayabilecek misiniz bunu düşünsün eşiniz
Gizemeren09 keşke seni de annen en başta aldırsaymış deseydin. Tövbe tövbe neyin kafasını yaşıyor acaba Allah yardımcın olsun
İkinci bebegimiz planli degildi hele ki kızım 15 aylıkken hic düşünmüyorduk diyebilirim. Bir hata oldu ve hamile kaldım kendim bile 28 haftalığım hala kabullenemiyorum bazen. Esim hemen kabullendi ve beni cesaretlendirdi. Sen kizimiza cok iyi bi annesin ve bu bebeğimize de cok iyi bi anne olacaksın hem ben de varım diyerek…
Sahsen esim hayir istemiyorum aldiracaksin deseydi hala bazilari kabullenemedigim çocuk icin üzülürdüm bana değer vermedigini düşünürdüm herhalde. Çünkü cok kötü bi durum ya
Allah yardımcınız olsun insallah dogru kararı verirsiniz🙏🏻
Gizemlibirisi007 bence saçmalayan sizsiniz. Kendi başınıza gelmeyen bir olayı güzellemeyin derim.
Ben, esim bebegi istemese heleki ilk cocuk ilk heycan. Kendi yapacağım seyi fikir olarak sundum. Evdeki olayi bilmeden kimse kavga çıkarmaz, olay buraya taşınıp fikir alınıyorsa herkesin fikrine saygi duyulmalı. İnsanlara hakaret ederek kendi yaptığınız yorumu doğru göstermeye çalışmayın.
Gizemlibirisi007 yanlış. Siz eş istemiyor onun dediğini yapın diyorsunuz. Ama kadın istiyor neden onun istediği olmuyorda adamın istediği oluyor. Evlilik zor girmesin diye adamın dediği yapılmaz kadının içine annelik tohumu düşmüş ağlıyormuş niye kocasına uyup bir ömür vicdan azabı çeksin ki.
Gizemlibirisi007 Kafa mı yok ? Aynaya bakıp yazdığınızı düşünüyorum siz cani olabilirsiniz. Burdaki çoğu kadın sizden daha akıllı.
Egemoms1303 kendi kocanız hamileliğinizde bebeğinizi istemezse siz boşayın kocanızı hanımefendi? Kim tutuyor sizi? Ama kadın boşanayım mı sizce terk mi edeyim kocamı gibi bir soru yöneltmemiş ki siz ve sizin gibiler galeyana gelmişsiniz sadece. Kimseye hakaret etmedim ben, cahiller dedim sadece. Üzerinize alındıysanız sizin sorununuz. Cahil kelimesi bir hakaret değil, bir bireyin sosyal görüş ve bilgilerini, olaylara bakış açısını tanımlayan bir terim gibi düşünün. Ve evet siz de cahilsiniz.
Egemoms1303 başına gelmediğini nerden biliyorsunuz hemen hemen aynı süreçten belki geçti söylemek istediği insanların kendi durumlarını överek kocalarını överek kadının kocasının linçlenmesi herkes nerdeyse boşa o adamı demiş ne kadar kolay öyle herşey tek başına hiç baba olmadan çocuğu büyütmek kolaymı kadın Bi şekilde yaparda o çocuğa haksızlık değilmi asıl olan. İleride üzüleceklerine şimdi yolun başındayken bir karar alınmalı. Zorlu bir hamilelik süreci geçiriyorum eşim beni öyle görünce sen iyi olcaksan aldırabilirz dedi şimdi ben bu adamı linçleteyimmi burda bana böyle bir teklifte bulundu diye. Lütfen insanları kendi fikirlerinizle doldurmayın
İyi kötü yorumlarınız için teşekkür ederim dikkate alacağım inşallah her şeyin hayırlısı olsun
2lokummannesiii hanımefendi ben cani değilim mantıklı yaklaşmaya çalışıyorum sadece. Kadını galeyana getirmeyelim mantıklı düşünsün evliliğine zeval gelmesindi amacım. Öyle yorumlar gördüm ki şok oldum. O yorumlar benim fikrinden çok daha caniydi bana göre. Aynaya bakarak değil buradakileri okuyarak yazdım. Üzerinize alınmayın, alınırsanız da siz bilirsiniz
Gizemlibirisi007 cahilligimi sorgulamak sana kalmadı. Fikir özgürlüğü diye bir sey var senin fikrini elestiren yok iki kisi onayladi diye gaza gelen sensin.
Cahil olsa olsa, kendi kocan cocugunu istemese evet istemedi diyerek kendi düşüncene sahip çıkmayıp kocana boyun eğmeyi düşünen sen cahil olabilirsin.
Gelip ben dert yanmadim kocam çocuğu istemiyor ben istiyorum napayim demedim. Fikir soran kisiye yaniti biz verdik. Sende kendi görüşünü ortaya koydun. Kimseye karışmaya onları yargılamaya hakkın yok.
Vandb çok teşekkür ederim ne kadar anlayışlı ve mantıklı bir insansınız. Sizler gibi kadınlar sayesinde kız kardeşliğe olan inancım bitmeyecek🙏🏻🌸
Gizemeren09 kusura bakmayın ama eşinizin iyi bir baba olacağına inanmıyorum şuan siz ikna ederek baba olabilecegine inanıyormusunuz.
Gizemeren09 canm çok zor bir durum bende yeni evliyken yaşadım ilk ayımda hamile kaldım ve biz çok sorun yaşayarak evlenmiştik eşim ben on yıllık arkadaşlığımız vardı ama ailevi sorunlar bizi çok yıprattı yeni evli olup sorun artı bebeği öğrenince eşim aldırmak istedi bende cahillik yapıp kürtaj oldum ama çok pişman oldum çok acısını içimde yaşadım şu an iki buçuk yıllık evliyiz ve hamileyim on haftalık oldu rabbim sınamasın bziimki gerçekten cahillikti keşke olmasaydı😢