Aylinnnnnnn valla ben kalp kırıcı olduğumu düşünmüyorum bence siz art niyet aramaya çabalıyorsunuz adamın kadına yaptığı hiç kalp korucu bir durum değil sizde haklısınız
Hamileyim ve eşim bebeği aldırmamızı istiyor
Aselkus kendi o kadar rahat ki demekki kocası aldır istemiyorum dese aldircak herhalde .
ElifKarata ya anne ilk andan beri hissediyor hareket olarak olmasa bile bulantisi olsa ondan olduğunu biliyor halsiz ondan olduğunu biliyor ama baba oyle mi tee 20. Haftalarda ultrasonda görecek de elini ayağını ayırt edecek tekmeyi dıştan hissedecek vs vs vs o yüzden anne için vazgeçmek asla kolay değil. Mecburi kürtaj ölü doğum insanlari nasil yıkıyor. Hele ki bile isteye aldırmak.. Allahım düşmanıma vermesin.
ElifKarata bir şeyin saçmalığı görecelidir. daha önce yazdığım gibi, plansız bir gebelik olabilir, istemeden olmuş olabilir buna istinaden istenmiyor olabilir. Tabii ki kötü bir şey ama sırf bu yüzden yangına körükle gitmek yanlış onu ifade etmek istedim.. Bir kadına sırf bu yüzden boşan çocuğu doğur adama gösterme demek daha canice değil mi? Neyse umarım en hayırlı kararı verirler
Gizemlibirisi007 plansız gebelik olduğuna erkek mi karar veriyor bende bunu sorgulamanızi rica ederim sizden. Kadınlar mal mı eşya mi hayvan mi kendi kararlarını verebilecek zekaya sahipler vesselam.
Sakın aldırma 😥😭🥺 kürtaj başımdan geçti bebeğimin kesin alınması gerekiyordu kaç doktora gittim en son çare aldılar yine de canımdan can gitti asla unutamıyorum eşin Allah mı Bi canın gitmesine karar verebiliyor lütfen yapma kardeşim sen bebeğini koru 🥺🥺🥺
Egemoms1303 amin canim rabbm kimseye böyle Bi acı vermesin .
merhaba canım benim ilk gebeliğimde henüz 1 aylık evliydim hasta oldum evlendim 1 ay geçti hamile kaldım göğüslerim sertleşti kustum ve anladım ki test yapmam gerekiyor yaptım teste çıktı eşim de yanımda o benden çok istiyordu çok heyecanlıydı ben ağladım henüz erkendi neden şimdi oldu dedim eşim bana çok kızdı neden böyle konuşuyorsun dedi Allah bize çocuk nasip etti dedi ama ben ağlıyorum ama istemiyorum aldırılalım kelimesi azımdan hiç çıkmadı ben erkendi dedim çünkü gider gitmez hamile kalmak istemiyordum keşkede henüz erken demeseydim 2 aylık olmuştum ben de artık istiyordum yavaş yavaş çünkü eşim karnımı seviyor sevgiliyken ilgi gösteriyordu ama hamile kalınca ilgisi 2 ye katlanmıştı anladım ki eşim çok istiyor bende yavaş yavaş karnımı sevmeye başladım aradan sadece aradan 1 hafta geçti Allah o bebeği benden aldı kürtaj oldum bebeğim düşmüştü gelişmedi şu an ilk gebeliğim düşük yaptıktan sonra Allah’a hep dua ettim bana bir çocuk nasip et diye sağlıklı olsun diye 38 haftalık hamileyim hep pozitif düşün eşin istemese bile ilerde bir gün karnını sevecek o isteyecek inşallah öncelikle eşinle karşı karşıya konuşmayı dene olmadı eşinin ailesiyle konuş hakkınıza hayırlısını diliyorum
Gizemeren09 kendi çocuğuna acimayan size hiç acımaz nasıl bir insanla evlenmişsiniz zevkini yaşarken iyi ama sonucunda çocuk olunca olan çocuğa oluyor aldırmayın diyeceğim ama böyle bir babası olduğu için çocuk hayatı boyunca çok zorluklar çekebilir oyuzden aldirmaniz daha iyidir
Gizemeren09 belliki merhametsiz bi adam. Bundan 3 sene 5 sene sonra artık beyfendinin nezlinde doğru zaman nedir bilemiyorum ama bi cocuk istediğinde utanmıycak mı allahtan korkmuycak mı. Nasıl bi insanmışki allahtan iyisini bildiğini düşünüp sana baskı yapıyo. Yerinde olsam bu adamı hayatımda tutmam
Egemoms1303 rabbim isteyen herkese versin rabim kimseyi evlatla sınamasın çok zor ben olsam bebeğimi seçerim onuda boşarım aslanlar gibide o bebeği doğurup bakıp büyütürum
Gizemeren09 cocuk olayi hem kadinin hem erkegin ge4cekten hazir hissedip istemesiyle olursa daha saglikli olur. Esiniz istemiyorduysa niye korunmadiniz. Simdi aldirsaniz hem size yazik hem cocuga. Her ikinizin de istemesi gerek bu cocugu. Aksi taktirde istenmeyen cocuk evlil8kte sorunlara yol acar, istenen cocuk ise iyi giden evliligi taçlandırır. Oldu da esinizin baskisiyla aldirdiniz, fiziksel olarak acınız geccek ama psikolojik olarak cok etkilenceksiniz. Esinizin ailesine soyleyin felan denilmis fakat aile baskisiyla zoraki adama cocugunu mu kabul ettircekler, hamilelikte bide bunu sorguluycaksiniz ister istemez yani ailesine sikayet etmek de saglikli degil. Keske korunsaymissiniz yazik yani
Gizemeren09 neyse bugun cuma mubarek gun Allah esinizin kalbine merhamet versin ins aldirma dusuncesi silinsin aklindan yuvanjzda dağılmasın dua edelim inşallah
Gizemeren09 o senin canın kanın gerekirse savaş asla pes etme ben 1 sene boyunca çocuğum olsun diye neler yaptım çok acı çektim sancilarimin ağrıların haddi hesabi yok 1 sene sonra mucizem gerçekleşti 28 haftalik hamileyim halada ağlarım kabul olan duamın için de yaşadığımı görünce kendimi unutma şunu çaresiz hiç bir derman yoktur mücadele et kimsenin senin ondan ayrımasina izin verme evlat çok büyük bir veli nimettir abimin 8 senedir çocuğu olmuyor tedavilere gitmekten ikisi artık çöktü erken yaşta o yüzde lütfen bu dediklerimi bir kardeşin veya ablan olarak gör yanlış anlama.
Seni istemeyen yavrunu istemeyene kapı göster ha anlamıyor mu aileleri devreye sok izin verme.
Gizemeren09 canım sen onu boşver o çocuktan ebedi olarak sorumlusun bir de ahiret var ki sakın diğer türlüsünü düşünme ömür boyu o çocuğun ahı üstünüzde olur sakın sakın bak istemiyorum diye diretirse samimi söylüyorm boşan çünkü bizim dinimizde asla bir canlıya kıyamazsın bu zinhar günah yeri yok
Gizemlibirisi007 şöyle yorumlarına baktımda gelirse gelsin evliliğime zarar cehennemin dibine kadar yolu var şerefsizin iyi canım altına alırken yaparken iyidi şimdi yok istemiyom yok yaaa Rabbim verdi onu rabbim sırf bir adam için o bebekten vazmıgeçicem şöyle düşün şuan yanında nefes alan evladını öldürür müsün makasla heryerini kesermisin ama sen bu bayana bunları yazarken resmen bir adam ki adam da değil bebeği aldır madem huzurun kaçmasın diyosun hanımefendi bunun ahireti var ahiret size kabir ölüm ne kadar kolay geliyo Allah bin belasını versin böyle adamların sıçarım evliliğine defolsun gitsin sinir oldum gece gece tövbe ya!!!!
- Düzenlendi
Gizemlibirisi007 demek böyle acimasiz cani katil ruhlar tek erkeklerde olmuyor ha karnindakini öldürmüşsun ha yanındaki evladini ne farkı var saçma sapan konuşmayın boş fikrinizi kirli kalbinize saklayın yazmayın buralara
Gizemlibirisi007 hayatımda gördüğüm en boş ve katıldı cümleler yahu eşin hayat arkadaşın da o karnında ki ne Allahın verdiği bir emanet nasıl bukadar katil ruhlu olabiliyorsunuz cahil olan siz siniz aldıgın nefesin ikram olduğunu unutma yaradandan ötürü kıyılmaz emanete affedersiniz de eş bulunurda Allahın gazabı daha agır olur ahirette
Böyle dusuncesiz kötü birine çocuk yapılmaz zaten ama Allah’ın verdiği canı da Allah alır bebeği istemiyorsa ayrilin çocuğu filan da görmesin böyle zihniyetleri asla anlayamiyorum
Gizemeren09 canım bak ben 8 aylık evliyim evliliğimin 3.ayinda hamile kaldım 2 aylıkken kalbi durdu kürtaj oldum o acı asla geçmiyor , insanlar bebek sahibi olabilmek için neler yapıyor ve benden sana bı tavsiye eğer sen o bebeği aldirirsan bidaha o adama aşkla bakamazsin ömür boyu bebek aklına gelir diyelim ki sustun elbet bir gün onun yüzüne bunu vurursun o zaman da başlar sıkıntılar , iyi düşün …