2prenses_masal-oyku ben başta zaten bu kadına kocamda vicdan yok ilerde sana daha kötü şeyler yaşatır merhamet yok demişim burada gayet ince düşünmüşüm kendi çocuğuna acımayan kimseye acımaz

UmmNasuh olan olmuş kazayla kalan bir sürü insan var tüm korunma yöntemlerini kullanıp yine kalan bir sürü insan var burda benim gibi yazanlarda çocuğu illa aldırsın demiyor kimse zaten sadece iki taraf çocuk yetiştiriyor bunun bilincinde hareket etmekte fayda var

Kizlar olay zevk vs başka bişe değil bazı yorumlar yok zevki için yapmıştı ta çocuk olmusta.iliskiye hepimiz o mantıkla giriyoruz zaten bı tat lezzet alalım diye ama burda bı sikinti var oda babanın kendini hazır hissetmemesi bu doğal bişey daha olgunlaşmamış erkek belli ama bu bebeği aldırmasi gereginide tanımlamiyor. Evlat sahibi olmak isteyen insan çok bu bir nimettir. Sağlıklı dusunemedigi için bebeği kabul etmiyor baba bence burda yapılacak en iyi şey aile büyüklerine danışıp bir karar verilmeli . Bu sonuçta da doğru karar verilir ve büyüklerin tepkisi etkili olacaktır babada Allah yardımcın olsun canım insallah eşin sağlıklı düşünür bebeğinizi kabul eder sen ona tatlı tatli anlat anlamak istemzsede aile büyükleriyle konuşun

Gizemeren09 hemen hemen aynı şeyler yaşadım benim ikinci gebeliğim eşim istemedi başta aldircaz diye diretti bende aldirmayacagimi kararimin kesin olduğunu soyledim her seferinde ikna ettim bir sekilde canim kabul edecek mecbur ben tek başıma yapmadım sonucta bir şekilde ikna etmelisin kararından vazgecme aldırma kesinlikle bu kesinlikle bir cinayett😥 yaşadıklarım aklıma geldi 😥

Çok şey yazıp sildim inşaallah rabbim en doğru kararı almanızı nasip eder.

Vandb ben Allahin verdiği cana kıyamam. Herkesin fikri kendine. Kusura bakmasın kimse Allahin razı olmayacağı biseye teşvik edici konuşamam. Önlemini alacaktı o zaman. Açıkçası çoğunuz Allahtan gram korkmuyor belli. Ben korkuyorum vallah. Siz canınız istediği gibi takılın mahşer de herkes anyayı konyayı görecek nasıl olsa..

Gizemeren09 arkadaşım esinle beraber konuş karar ver
Burda sana bosan bak çocuğuna diyenler olmuş baba sevgisinden mahrum sırf dourmak için cocuk mu dogurulur buradakiler belki ayak yıkıyor burda gereksiz gururun anlami yok ikinizin de hazır olduğu zaman yapın mutlu baba mutlu anne demek mutlu anne mutlu çocuk evlilik temelinde karı koca var çocuklar katlarıdir sen temeli sarsarsan sağlıklı çocuklar yetişmez
Ha canını sıkar boşarsın kocayı o ayrı ama çocuk için erken dedi diye boşanılmaz

Edanil Ne yapsın yani aldırsin hazır olduğunda tekrar mi yapsın ? Çocuk katletmek bu kadar kolay bişey mi ? Sizin yazdığınızdan bunu anladım yanlış mı anladim ? Babasız buyuse de olur varsın anne sevgisiyle büyür. Koca kimmiş evladın yanında?

Gizemeren09 kendi suçu ve sorumluluğu. Bunu kucucuk bir bebege odetemez. Nasıl bir insan bilmiyorum ama bu olay gösteriyor ki sorumluliklarini ustlenmeyen ve merhametsiz biri. Sakın aldırmayın ömür boyu vicdan azabı çekersiniz insanlar evlat hasretiyle yanip tutuşuyor arkadaşım ve esi tum varlıklarını tüp bebege yatırdı yine yok. Ben düşük yaptim daha önce onun bile vicdan azabını çektim acaba dikkatsiz mi davrandım benim hatam suçum mu diye bebek görünce kahroldum.kendi kendinizi yakmayın

Gizemeren09 vicdan yuklemesini size yaptirmak istemem ama bu bir cocugu kasten oldurmekle aynı şey. O cocuk dünyaya gönderilmiş artık sizin canınız olmuş yapmayin derim ailesi anlayisliysa onlara danışın terapi alın ya da en kötü bırakın o kendi sorumluluğunu alsın sadece

Gizemeren09 kürtaj dünyanın sonu değilmişmiş! Bunu yazanlarla aynı dünyada aynı dini paylaşıyor olmaktan dolayı çok sinirlendm. Nasıl sonu değil ya ! Bir cana kıyınca nasıl dünya normal devam edecek belki vicdansız bir insansa evet! Ama ahiret hayatını nasıl insan yok sayar ! Nasıl onu görmezden gelip çocuk aldırılır aklım almıyor . Bana bu işin dini yönü çok çok ağır basıyor. Öyle dini hakkıyla yaşamıyorum belki ama bu çok ayrı bir konu . O canı Allah size vermişse hiç bir kul anan baban dahil(koca dış kapı mandalı) hiç bir Allahın kulu aldır diyemez! Diyenin alnını karışlaman lazım, şahsen ben böyle düşünüyorum

ElifKarata kesinlikle ne kadar gurur kırıcı bi davranış bu ya
      İkimizin çocuğunu hazir olmadığı için aldiracak ama yaparken kendini hic tartmicak… cok üzücü

Edanil adınıza üzüldüm fakat hiç kimse çocuğunun katili olmamalı. Aldır sonra hazır olduğunda yap demek akıl işi değil.