Gizemeren09 canım sen onu boşver o çocuktan ebedi olarak sorumlusun bir de ahiret var ki sakın diğer türlüsünü düşünme ömür boyu o çocuğun ahı üstünüzde olur sakın sakın bak istemiyorum diye diretirse samimi söylüyorm boşan çünkü bizim dinimizde asla bir canlıya kıyamazsın bu zinhar günah yeri yok
Hamileyim ve eşim bebeği aldırmamızı istiyor
Gizemlibirisi007 şöyle yorumlarına baktımda gelirse gelsin evliliğime zarar cehennemin dibine kadar yolu var şerefsizin iyi canım altına alırken yaparken iyidi şimdi yok istemiyom yok yaaa Rabbim verdi onu rabbim sırf bir adam için o bebekten vazmıgeçicem şöyle düşün şuan yanında nefes alan evladını öldürür müsün makasla heryerini kesermisin ama sen bu bayana bunları yazarken resmen bir adam ki adam da değil bebeği aldır madem huzurun kaçmasın diyosun hanımefendi bunun ahireti var ahiret size kabir ölüm ne kadar kolay geliyo Allah bin belasını versin böyle adamların sıçarım evliliğine defolsun gitsin sinir oldum gece gece tövbe ya!!!!
- Düzenlendi
Gizemlibirisi007 demek böyle acimasiz cani katil ruhlar tek erkeklerde olmuyor ha karnindakini öldürmüşsun ha yanındaki evladini ne farkı var saçma sapan konuşmayın boş fikrinizi kirli kalbinize saklayın yazmayın buralara
Gizemlibirisi007 hayatımda gördüğüm en boş ve katıldı cümleler yahu eşin hayat arkadaşın da o karnında ki ne Allahın verdiği bir emanet nasıl bukadar katil ruhlu olabiliyorsunuz cahil olan siz siniz aldıgın nefesin ikram olduğunu unutma yaradandan ötürü kıyılmaz emanete affedersiniz de eş bulunurda Allahın gazabı daha agır olur ahirette
Böyle dusuncesiz kötü birine çocuk yapılmaz zaten ama Allah’ın verdiği canı da Allah alır bebeği istemiyorsa ayrilin çocuğu filan da görmesin böyle zihniyetleri asla anlayamiyorum
Gizemeren09 canım bak ben 8 aylık evliyim evliliğimin 3.ayinda hamile kaldım 2 aylıkken kalbi durdu kürtaj oldum o acı asla geçmiyor , insanlar bebek sahibi olabilmek için neler yapıyor ve benden sana bı tavsiye eğer sen o bebeği aldirirsan bidaha o adama aşkla bakamazsin ömür boyu bebek aklına gelir diyelim ki sustun elbet bir gün onun yüzüne bunu vurursun o zaman da başlar sıkıntılar , iyi düşün …
Gizemeren09 yapmasin bunu ya Allah ona böyle güzel bisey nasip etmiş caniliktir yaptığı kabul etme kesinlikle neyine erkendir kucağına alsa öyle konuşmayacak ama
Gizemeren09 o zaman niye evlenmiş ? Ne demek bebek istemiyorum tövbe ya .. biz burada sağlıklı olsun diye dua ediyoruz adam istemiyorum diyor. Bazı insanların bu tarz laflarını duyunca ya ahiret inancı yok ya da zayıf diyorum gerçekten. Kimseyi itham etmek istemem ama bana tuhaf geliyor. Aldırma kardeşim günahına girme.
AslanKadini sadece çocuk içinmi insanlar evleniyor peki. Ya her yorum çok saçma gerçekten anında günahla dinle vuruyorsunuz herkesi iki yetişkin insan konulup karar verecek ikisi ortak büyütecek bu çocuğu. Fikri onaylamıyorsanız bile dersiniz ki ya üzüldüm böyle bir durum olmasına kimse böyle birşey istemez ama mantıkla kobuşulunca halledilebilir diyin geçin ben anlayamıyorum her olaya bu kadar burnumuzu sokma hakkını nerden buluyoruz.empati kurup iki taraftada öyle konuşmak lazım burdakilerin sadece yaptığı linçlemek. Adam tarafından bakanda oldumu acaba belki eşine güvenmiyor belki işleri yolunda değil belki bir baba olarak gerekli sorumluluğu yerine getirememektwn korkuyor. Burda kaç tane anne gördüm ilk hamile kaldığında korktuğunu söyleyen gebelik bunalımına giren şimdi işin aile boyutunu bilmeden bu kadar hırsla yazıp sizde insanların günahına girmiyormusunuz yani bilip bilmeden. Elbette kimse bir canlıya kıymak istermi herkes yeri geliyor karıncanın üstüne bastığımız da vicdan yapıyoruz. Ama işin arka boyutlarını bilmeden bu kadar asıl acımasız davranmayın ve böyle dile getirenlere de tepki göstermeyin
Zeyneb_mihrap76 ayy aferin senin kocana gitmiş kapı süsü almışmış 🤣🤣🤣kadın ne anlatıyor bu ne.. cahil sürüsü
Gizemeren09 korunsaydı o zaman aldırma aşkım girme günahına yavrunun git kaynana kayınbabana söyle
Gizemeren09 anasına babasına şikayet et onlar ne derler acaba yaparken iyiydi de oluncamı kötü de evlenmek için acele edip çocuk içinmi bekliycekmiş eminim evlenene kadar çatlamıştır eşiniz bi tuhaflar ya valla millet 40 dönüyo o çocuk için oda aldır diyo rabbim bida vermezse görür o gününü ama
Bestegeren tebrikler forumun tek cahil olmayanı seçildin 😂 keşke fesatlık yapıp art niyetli olacağına kadına faydan dokunsun ama senin gibi zihniyetler yorum yapıp ön planda olmayı sever 🤣
bebeği aldırmanın ortak bir karar sonucu mümkün olabileceğini söyleyin, kürtajın sizin için oluşturabileceği risklerinden bahsedebilirsiniz, eşinizin bebeğiniz doğduğunda fikrinin değişebileceğinden bahsedebilirsiniz… her insan evladını çok sever. doğduğunda tüm endişeleri son bulur diye düşünüyorum. çok üzgünüm adınıza kim bilir ne kadar üzülmüşsünüzdür. eğer maddi olarak aşırı kötü bir durumda değilseniz ve psikolojik bir sıkıntınız yoksa sizde aldırmamak için direnin lütfen🙏 çok sevgiler
- Düzenlendi
Zeyneb_mihrap76 bunu söyleyip benim kocam senin kocandan çok daha iyi bebeğimizi istiyo beni seviyo imajı vermişsin içinde böyle bişey olmasada bunu yazman aşırı saçma olmuş sizin eşleriniz nasıl diye sormamış sonuçta aldırmamı istiyo demiş senin kapı süsün ve organizasyonunla konunun ne alakası var biraz ince düşünün sizde bi kadınsınız burdaki kadının canını sıkmaya bence hakkınız yok
2prenses_masal-oyku ben başta zaten bu kadına kocamda vicdan yok ilerde sana daha kötü şeyler yaşatır merhamet yok demişim burada gayet ince düşünmüşüm kendi çocuğuna acımayan kimseye acımaz
Kizlar olay zevk vs başka bişe değil bazı yorumlar yok zevki için yapmıştı ta çocuk olmusta.iliskiye hepimiz o mantıkla giriyoruz zaten bı tat lezzet alalım diye ama burda bı sikinti var oda babanın kendini hazır hissetmemesi bu doğal bişey daha olgunlaşmamış erkek belli ama bu bebeği aldırmasi gereginide tanımlamiyor. Evlat sahibi olmak isteyen insan çok bu bir nimettir. Sağlıklı dusunemedigi için bebeği kabul etmiyor baba bence burda yapılacak en iyi şey aile büyüklerine danışıp bir karar verilmeli . Bu sonuçta da doğru karar verilir ve büyüklerin tepkisi etkili olacaktır babada Allah yardımcın olsun canım insallah eşin sağlıklı düşünür bebeğinizi kabul eder sen ona tatlı tatli anlat anlamak istemzsede aile büyükleriyle konuşun
Zeyneb_mihrap76 işim olmaz.Kapı süsüne sevinecek kadar basit hayatım yok :)