HappyMom

elifsen

Ozlm_31

bnc

Okamas61

_mom5

Nazann01

Youngmotherr

Fener1608

Elifefnan

Skalyoncu

Motherbabyy

ceydadurmus

Gulsahim

Selma2412-

Nuresalo633

Gokcemom2023

Demet_buzz51
Hayırlı kandiller kızlar rabbim herkesin yardımcısı olsun inşallah ne dileği isteği varsa kabul etsin inşALLAH 🤲 kızlar bende hamile kalmak istiyorum banada dua eder misiniz Allah razı olsun herkeszden🤲❤️

Kandiliniz mübarek olsun bu mübarek günde kimin ne duası varsa kabul olsun inşallah 🙏 🤲

Herkese hayırlı kandiller. Ben de hepinizden hem bebeklerimizi sağ salim kucağımıza almak için hem de eşimle onun ailesinden ayrı bir ev düzen kurmak için dua istiyorum. Her şey eşime bağlı. O ikna olsa anında çözülecek sorunum. Lütfen dua edin.

HappyMom kandilimiz mübarek olsun 🤲 Rabbim dualarımızı kabul etsin hakkımızda hayırlısıni nasip etsin 🤲☺️

Mevlid kandillinizi kutluyorum Allah nice kandillere erdirsin sağlık sıhhat afiyet içerisinde hayırlı uzun Ömürlü eylesin Rabbim bütün dualarımızi kabul eylesin 💕🙏🌺🤰

kandiliniz mübarek olsun kızlarımmm 💕🙏

Hayirli kandiller arkadaslar dualarda bulusalim insallah ❤️

HappyMom hayırlı kandillerimiz olsun inşallah 🤲🥰 cümleten 🤲🤲🤲 bu mübarek günde tüm hamiş arkadaslarimda sagsalim bebislerini ellerine alsınlar sağlıkla ins bnde amin🤲🥰

HappyMom herkesin kandili mübarek olsun kalbinizden geçen tüm dualarınızı kabul eylesin Rabbim bebislerimize ve hamile olan tüm annelerimize sağlıklı bir şekilde bebislerini kulaklarına almayı nasip eylesin allahim

HappyMom Tüm güzel annelere, Anne olmayı bekleyenlere ve anne olmak için çabalayan bütün kadınların Kandillleri mübarek olsun ❤️ rabbim isteyenlere tez zamanda bebek nasip etsin, küvezde veya hasta olan yavrularımıza güzel günün hürmetine şifa nasip eylesin 🌹 ve hepimize tek nefeste doğurmak nasip olsun inşallah 🙏🏼❤️