HappyMom Herkesin kandili mübarek olsun Rabbim hamile olanlara hayırlısıyla hamileliğini geçirip sağlıkla sıhhatle kucağımıza alabilmeyi nasip etsin hamile kalmak isteyenlere de Rabbim tez zamanda o güzel haberle müjdelesin Rabbim hepimize sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar nasip etsin 🤲🥰🥰

Haylırı kandiller Rabbim sağlıcakla ve beb iğimze kavuşmayı nasip etsin evlat hasreti çeknlere hayırlı bir evlat versin ne duamız varsaa hepsinin kabul etsin ,bana da dua etmeyi unutmayın…

HappyMom rabbim burada olan olamayan bütün hamile hasta evlat bekleyen kardeşlerime hayırlı evlatlar sağlık sihatler.nasip etsin inşallah…bu gece kabul olmayan dua olmasın inş hayırlı ve nasipliyse…ama bu en büyük dua bı avazda kurtulsun bebek bekleyen kardeşlerim 🤗🥰

HappyMom Amin canım kandilimiz mübarek olsun Rabbim dualarımıza sağlıkla kolaylıkla kavuştursun evlat sahibi olmak isteyen bütün kardeşlerime kolaylıkla sağlıkla nasib etsin evladı olanlara da kucaklarımıza sağlıkla kolaylıkla alabilmemizi nasib etsin 🤲🏻🌸🌹

_mom5

Gokcemom2023

HappyMom
          Bana da dua edermisiniz 11 hafta 3 günlük hamileyim dün akşam bir kerelik çokk hafif pembe bi akıntı geldi ama 1 kerelik ve geçti şuan öyle yok lütfen bana da dua edin de bişey olmasın daha ilk gebeliğim duanız da beni de katın Allah rızası için 🥺🥺🥺

HappyMom

elifsen

Ozlm_31

bnc

Okamas61

_mom5

Nazann01

Youngmotherr

Fener1608

Elifefnan

Skalyoncu

Motherbabyy

ceydadurmus

Gulsahim

Selma2412-

Nuresalo633

Gokcemom2023

Demet_buzz51
            Hayırlı kandiller kızlar rabbim herkesin yardımcısı olsun inşallah ne dileği isteği varsa kabul etsin inşALLAH 🤲 kızlar bende hamile kalmak istiyorum banada dua eder misiniz Allah razı olsun herkeszden🤲❤️

Kandiliniz mübarek olsun bu mübarek günde kimin ne duası varsa kabul olsun inşallah 🙏 🤲

Herkese hayırlı kandiller. Ben de hepinizden hem bebeklerimizi sağ salim kucağımıza almak için hem de eşimle onun ailesinden ayrı bir ev düzen kurmak için dua istiyorum. Her şey eşime bağlı. O ikna olsa anında çözülecek sorunum. Lütfen dua edin.

HappyMom kandilimiz mübarek olsun 🤲 Rabbim dualarımızı kabul etsin hakkımızda hayırlısıni nasip etsin 🤲☺️