HappyMom Herkesin kandili mübarek olsun Rabbim hamile olanlara hayırlısıyla hamileliğini geçirip sağlıkla sıhhatle kucağımıza alabilmeyi nasip etsin hamile kalmak isteyenlere de Rabbim tez zamanda o güzel haberle müjdelesin Rabbim hepimize sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar nasip etsin 🤲🥰🥰
Kandilleşelim 🌹
Haylırı kandiller Rabbim sağlıcakla ve beb iğimze kavuşmayı nasip etsin evlat hasreti çeknlere hayırlı bir evlat versin ne duamız varsaa hepsinin kabul etsin ,bana da dua etmeyi unutmayın…
Rabbimin bize nasip ettiği bu güzel gecede edilen tüm duaların kabul olması dileğiyle inşallah. Kandiliniz mübarek olsun 🌹
HappyMom kandilimiz mübarek olsun. Allahım herkesin duasını kabul etsin inşallah aminnn 🤲
HappyMom Hayırlı Kandiller 🌷🤲🏼
HappyMom Amin canım kandilimiz mübarek olsun Rabbim dualarımıza sağlıkla kolaylıkla kavuştursun evlat sahibi olmak isteyen bütün kardeşlerime kolaylıkla sağlıkla nasib etsin evladı olanlara da kucaklarımıza sağlıkla kolaylıkla alabilmemizi nasib etsin 🤲🏻🌸🌹
HappyMom amin inşallah 🙏 herkesin kandili mübarek olsun 💕
HappyMom Herkesin kalbinden gecen hayırlısıyla nasip olsun hepimizin kandili mübarek olsun hayırlı kandiller❤️🤲
HappyMom
Bana da dua edermisiniz 11 hafta 3 günlük hamileyim dün akşam bir kerelik çokk hafif pembe bi akıntı geldi ama 1 kerelik ve geçti şuan öyle yok lütfen bana da dua edin de bişey olmasın daha ilk gebeliğim duanız da beni de katın Allah rızası için 🥺🥺🥺
Demet_buzz51
Hayırlı kandiller kızlar rabbim herkesin yardımcısı olsun inşallah ne dileği isteği varsa kabul etsin inşALLAH 🤲 kızlar bende hamile kalmak istiyorum banada dua eder misiniz Allah razı olsun herkeszden🤲❤️
Hayırlı kandiller kızlarrr
Anneoluyorumm00 Allah gönlüne göre hayırlı sağlıklı bir evlat nasip etsin inşallah duaların kabul olsun🤲
Demet_buzz51 kalbini ferah tut rabbim sağlıklı bir sekilde kucagına almayı nasip etsin 🤲
Kandiliniz mübarek olsun bu mübarek günde kimin ne duası varsa kabul olsun inşallah 🙏 🤲
Gokcemom2023 âmin canım Allah razı olsun 😊
Herkese hayırlı kandiller. Ben de hepinizden hem bebeklerimizi sağ salim kucağımıza almak için hem de eşimle onun ailesinden ayrı bir ev düzen kurmak için dua istiyorum. Her şey eşime bağlı. O ikna olsa anında çözülecek sorunum. Lütfen dua edin.
Kandiliniz mübarek olsun
Hayırlı Kandiller