Kandiliniz mübarek olsun
Kandilleşelim 🌹
Hayırlı Kandiller
Anneoluyorumm00 bol bol dua edelim bu akşam Rabbim hayırlısıyla kabul etsin musluman kardesın musluman kardeşine yaptığı dua geri cevrilmezmis 🤲🏻🌸
Mevlid kandillinizi kutluyorum Allah nice kandillere erdirsin sağlık sıhhat afiyet içerisinde hayırlı uzun Ömürlü eylesin Rabbim bütün dualarımızi kabul eylesin 💕🙏🌺🤰
Hayırlı kandiller
kandiliniz mübarek olsun kızlarımmm 💕🙏
Hayirli kandiller arkadaslar dualarda bulusalim insallah ❤️
HappyMom hayırlı kandillerimiz olsun inşallah 🤲🥰 cümleten 🤲🤲🤲 bu mübarek günde tüm hamiş arkadaslarimda sagsalim bebislerini ellerine alsınlar sağlıkla ins bnde amin🤲🥰
Gokcemom2023
İnşallah Allah’ım inşallah sağol Allah razı olsun 🌹
Anneoluyorumm00
İnşallah canım dualarım hep anne olmak isteyen kadınlarla 🤗 rabbim gönlüne göre versin inşallah 🌹🫂
HappyMom Tüm güzel annelere, Anne olmayı bekleyenlere ve anne olmak için çabalayan bütün kadınların Kandillleri mübarek olsun ❤️ rabbim isteyenlere tez zamanda bebek nasip etsin, küvezde veya hasta olan yavrularımıza güzel günün hürmetine şifa nasip eylesin 🌹 ve hepimize tek nefeste doğurmak nasip olsun inşallah 🙏🏼❤️
HappyMom kandiliniz mübarek olsun anneler
HappyMom kandiliniz mübarek olsun güzellikler Allah hepimizin gönlüne göre versin 😘🥰❤️🙏💐
HappyMom hayırları kandiller Allah isteyen herkese evlat nasip etsin kimsenin kucağını boş bırakmasın,hayırlısıyla sağlıkla evlatlarımıza kavuşmayı nasip etsin inşallah 🤲🤲😍
Hayırlı kandiller erken doğum yaptım 33 haftalıkken bebeğim küvezde solunum desteği alıyır bu gecenin hürmetine nolur dualarınızda bebeğime de yer verin ipek öztürk için ya Şafii
- Düzenlendi
Hayırlı sabahlar hayırlı kandillerimiz olsun inşallah🤲bu mübarek günde bebeklerimizi sağ salim kucaklarımıza alalım inşallah🤲
Rabbim mübarek Kandil gecesinde tüm islam alemini kazadan beladan depremden doğal afetlerden kötülerin şerrinden korusun, hepimize hayırlı sağlıklı doğumlar nasip eylesin.
Hayırlı kandiller❤️
Anneoluyorumm00 tabiki rabbim sana da en kısa zamanda hayırlı vakitli saatli nasip etsin kuzum benim🤗🥰