Guzelligim Gulsahkizilkan ay Amin insaAllah canm valla bilmiyorm dün evin içinde biraz yürüyeyim dedim benimki nasi hareketli ilk defa bu kadar baskı yapti
Aynurkrm minik_kurabiyeee ben çavdar ekmeği tüketitorum sabah 1 dilim akşam da ya yarım dilim yada 1 dilim
Aynurkrm minik_kurabiyeee ben çavdar ekmeği tüketitorum sabah 1 dilim akşam da ya yarım dilim yada 1 dilim
Melike_4949 Aynurkrm benimde endokrinoloji doktoru levemir dozumu arttirdi ama bir boka yaramadı aynı 🙄🙄
minik_kurabiyeee Guzelligim öncelerde bende çok arıyodum ekmeği şimdi hiç aklıma gelmiyor 😅 yani bir tabak fazladan yiyorum o şekilde doyuyorum bende
Aynurkrm Melike_4949 tokluklar iyise açlığa rağmen başlanıyor mu insüline ben şuan daha ölçümle ilerliyorum da
Aynurkrm Melike_4949 tokluklar iyise açlığa rağmen başlanıyor mu insüline ben şuan daha ölçümle ilerliyorum da
Guzelligim minik_kurabiyeee bende dün makarna yedim duyduğumu hissettim ama sebze yemeğini 2 tabak yemek istemiyorum artık biz alışkınız hamur işine ya her gün Börek ekmek istiyo canm
Esra-es Aynurkrm benim tokluklarım çok sıkıntılı değildi ama açlıklarım maalesef 100-110 arası olduğu için çoğunlukla bugün her akşam 8 de olacak şekilde 14 ünitelik insülin verdi
minik_kurabiyeee Melike_4949 tatlı börek poğaça benide zorluyor canım birde Instagramdan önüme hep öyle şeyler çıkıyor 🤦🏻♀️
Guzelligim Deletedmom_112 aynen kayinvalidem gelecekmiş bakalm nasi olacak insaAllah lohusalik sendromuna girip her şeye üzülmem
Melike_4949 minik_kurabiyeee börek, çörek canım istemiyor öncedende sevmezdim ama böyle tarçınlı cevizli havuçlu kek kakaolu ıslak kek bu tarz şeyler canım o kadar istiyor ki 😅😅
minik_kurabiyeee Melike_4949 ay bu el yapımı börek çok istiyor canım 😅 ama senin dediğin gibide öylesi şeyler benimde canım istiyor birde ben krem şantili muhallebili şeylere bayılırım 😂
Aynurkrm Melike_4949 deneyip yanılma yaptınız mı bazı şeyler yükseltmeyebiliyor ya ben bir tane muz ardından yoğurt yiyince 3 yemek kaşığı ladar şekerim 109 fila çıkmıştır