Guzelligim Deletedmom_112 bana yazdı ama kullanmadım 1 hafta sabrediyordum sabahları incir bazen tüketiyorum bol su iciyorm şimdi belki dogum yakın diye belki ilaçtan daha sık çıkıyormuş hemoglobin yükselmesine sebep olmustur
Premsesko Guzelligim Deletedmom_112 Ya hanımlar mide hizamda karnım ağrıyor. Tam mide hizam ama karnımın eti normal mi? Sızı gibi giriyor.
Guzelligim Gulsahkizilkan ay Amin insaAllah canm valla bilmiyorm dün evin içinde biraz yürüyeyim dedim benimki nasi hareketli ilk defa bu kadar baskı yapti
Aynurkrm minik_kurabiyeee ben çavdar ekmeği tüketitorum sabah 1 dilim akşam da ya yarım dilim yada 1 dilim
Aynurkrm minik_kurabiyeee ben çavdar ekmeği tüketitorum sabah 1 dilim akşam da ya yarım dilim yada 1 dilim
Melike_4949 Aynurkrm benimde endokrinoloji doktoru levemir dozumu arttirdi ama bir boka yaramadı aynı 🙄🙄
minik_kurabiyeee Guzelligim öncelerde bende çok arıyodum ekmeği şimdi hiç aklıma gelmiyor 😅 yani bir tabak fazladan yiyorum o şekilde doyuyorum bende
Aynurkrm Melike_4949 tokluklar iyise açlığa rağmen başlanıyor mu insüline ben şuan daha ölçümle ilerliyorum da
Aynurkrm Melike_4949 tokluklar iyise açlığa rağmen başlanıyor mu insüline ben şuan daha ölçümle ilerliyorum da
Guzelligim minik_kurabiyeee bende dün makarna yedim duyduğumu hissettim ama sebze yemeğini 2 tabak yemek istemiyorum artık biz alışkınız hamur işine ya her gün Börek ekmek istiyo canm
Esra-es Aynurkrm benim tokluklarım çok sıkıntılı değildi ama açlıklarım maalesef 100-110 arası olduğu için çoğunlukla bugün her akşam 8 de olacak şekilde 14 ünitelik insülin verdi
minik_kurabiyeee Melike_4949 tatlı börek poğaça benide zorluyor canım birde Instagramdan önüme hep öyle şeyler çıkıyor 🤦🏻♀️
Guzelligim Deletedmom_112 aynen kayinvalidem gelecekmiş bakalm nasi olacak insaAllah lohusalik sendromuna girip her şeye üzülmem