minik_kurabiyeee Guzelligim öncelerde bende çok arıyodum ekmeği şimdi hiç aklıma gelmiyor 😅 yani bir tabak fazladan yiyorum o şekilde doyuyorum bende
Melike_4949 Aynurkrm benimde endokrinoloji doktoru levemir dozumu arttirdi ama bir boka yaramadı aynı 🙄🙄
Aynurkrm Melike_4949 tokluklar iyise açlığa rağmen başlanıyor mu insüline ben şuan daha ölçümle ilerliyorum da
Aynurkrm Melike_4949 tokluklar iyise açlığa rağmen başlanıyor mu insüline ben şuan daha ölçümle ilerliyorum da
Guzelligim minik_kurabiyeee bende dün makarna yedim duyduğumu hissettim ama sebze yemeğini 2 tabak yemek istemiyorum artık biz alışkınız hamur işine ya her gün Börek ekmek istiyo canm
Esra-es Aynurkrm benim tokluklarım çok sıkıntılı değildi ama açlıklarım maalesef 100-110 arası olduğu için çoğunlukla bugün her akşam 8 de olacak şekilde 14 ünitelik insülin verdi
minik_kurabiyeee Melike_4949 tatlı börek poğaça benide zorluyor canım birde Instagramdan önüme hep öyle şeyler çıkıyor 🤦🏻♀️
Guzelligim Deletedmom_112 aynen kayinvalidem gelecekmiş bakalm nasi olacak insaAllah lohusalik sendromuna girip her şeye üzülmem
Melike_4949 minik_kurabiyeee börek, çörek canım istemiyor öncedende sevmezdim ama böyle tarçınlı cevizli havuçlu kek kakaolu ıslak kek bu tarz şeyler canım o kadar istiyor ki 😅😅
minik_kurabiyeee Melike_4949 ay bu el yapımı börek çok istiyor canım 😅 ama senin dediğin gibide öylesi şeyler benimde canım istiyor birde ben krem şantili muhallebili şeylere bayılırım 😂
Aynurkrm Melike_4949 deneyip yanılma yaptınız mı bazı şeyler yükseltmeyebiliyor ya ben bir tane muz ardından yoğurt yiyince 3 yemek kaşığı ladar şekerim 109 fila çıkmıştır
Melike_4949 minik_kurabiyeee hah tam o tarz şeyler benimde önüme çıkıyor yada gözümün önüne geliyor bebiş doğdu butonu gelmiş 🥲🥲
minik_kurabiyeee Melike_4949 bende de öyle oluyor valla canım 😅 ayy gerçekten miii 🥺 kaç gün kaldı gösteriyor
Melike_4949 minik_kurabiyeee 32 gün gösteriyor canım 🤲❤️ sağlıkla gelsin inşallah daha erken gelir gibi hissediyorum 😅
Melike_4949 Aynurkrm muz ,ve bu tarz şeyler şekerimi yükseltiyor evet denedim Sadece baklava , Kıbrıs tatlısı sınırda çıkmıştı
Kubra_haciomer Aynurkrm önce yoğurt 10 dakika sonra meyve yerseniz o kadar bile çıkmıyor diyetisyenim öyle yazdı bana ağza ilk giren yoğurt olduğu için şeker birden çıkmıyormuş ben de hep arkasına yerdim ama önceden yemek gerekmiş süt ürünü gibi şeyleri
minik_kurabiyeee Melike_4949 hay maşallah valla çabucak geçsin zaman sağlıkla gelsin 🤲🏻 ne zaman gelecek çok merak ediyorum 😅
Melike_4949 minik_kurabiyeee amin inşallah canım bende çok merak ediyorum sabah sol kasığıma ağrı girdi çok fena bebek mesaneme çok baskı yapıyor yürüyemiyorum çatı kemiklerim belim bacaklarım çok ağrıyor doğum yakın belli 😅😅
minik_kurabiyeee Melike_4949 oo çok yakın o zamannn ya senin bebek baş gelişti demi en başından beri benimde dün doktorum baş geliş dedi bebeğim için dünden beride böyle kasıklarım da falan hissediyorum çok nadir yukarilarda hissediyorum acaba şimdiden aldı mı pozisyonunu🤔