Melike_4949 Gulsahkizilkan aynen öyle canım ben dışarda börek çörek simit poğaça yemeyi bıraktım normalde de sevmezdim çok şükür bende 2. Saati ölçücem bakalım
minik_kurabiyeee Gulsahkizilkan ya birde bugün koşuşturmadan mı neyse hiç kızımın hareketlerini hissedemedim yaa kalp atışına da mi baktirsam
Babydurubaby minik_kurabiyeee yemek yiyince sol tarafınıza uzanın biraz 15-20 dk doktorum bana öyle söyledi
naneliseker_ minik_kurabiyeee o haftada normal cnm . Ayakta olunca anne bebek uyuyor. Bende 27 olcm bazen düzensiz hareketi allahtan evde kalp dinleme cihazim var dinliyorum 🙃🤣
Gulsahkizilkan minik_kurabiyeee sağlık ocağında bakılıyorsa baktır bi isterseen ama koşturmadandır bence
minik_kurabiyeee Babydurubaby ay şimdi sağlık ocağına gidiyorum insülin iğne ucum ve stribim kalmadı onları yazidracagim
Babydurubaby Benim de bu ara canım bişey istemiyor iştahsızlık var doğum yaklaştıkça korku da biraz sardı sanırım
minik_kurabiyeee naneliseker_ ay normal de çok harekektli bir bebek ama şuan yemek yerken falan da hareketini hissederdim ama şuan da hiç yok yaa
Gulsahkizilkan Melike_4949 Evet dışardan yemek çok sıkıntı bu süreçte yaa brokoli aldım onu yapıcam bide çeşit olsun
minik_kurabiyeee Gulsahkizilkan yok kız patatesi yedim 1 saat falan oluyordu ucundan almıştım zaten yemekten önce ölçtüm 92 mi 96 miydi neydi çıktı
minik_kurabiyeee Gulsahkizilkan bir sorun yokmuş çok şükür ama bugün hiç oturmadim ondan da olabilir aşırı yoruldum bide
Gulsahkizilkan Babydurubaby Ayyy bende gideceğim günü iple çekiyorum yaa 😅😅 Güzel haberler alırsın inşallaahhh 🤲