Gulsahkizilkan Dürüm ayran yedim 145 çıktıı yine iyi çıktı 😅 Akşamda kıymalı kabak yapıcam kendimee cacık ile beraber 🌸 Yarın öğlende getiririm kendime yerim bide akşam annemle yürücem bakalım
Deletedmom_112 Gulsahkizilkan yaa bende uyanıp yapacağım artık bişey olmaz sanıyordum şekeri oda etkiliyor galiba
Deletedmom_112 naneliseker_ çok iyi canım maşallah tam buğday benim şekerimi yükseltiyor mesela hatta 2.saate daha da yükseltiyor yiyemiyorum
Melike_4949 minik_kurabiyeee hmm anladım canım kolay gelsin evet çok güzel inşallah lewemirde işe yarar
minik_kurabiyeee Melike_4949 inşallah yaa teşekkür ederim hiç insülin iğnem kalmadı nasıl yapcam bilmiyorum
Melike_4949 minik_kurabiyeee hepsi bitti mi canım pahalı ya birde benimde doğuma kadar yeter inşallah ya tekrar 1700 TL vermek istemiyorum
minik_kurabiyeee Melike_4949 iğne ucum kalmadı insülini yeni aldım da zaten insülini vuracak iğne ucum hiç yok🤦🏻♀️ gidip sağlık ocağına yazdiracaktim şimdi yemekle falan uğraşıyorum
Melike_4949 minik_kurabiyeee hmm anladım canım yetişmez o zaman bugün 5 de kapanıyor yarın gidersin artık
minik_kurabiyeee Gulsahkizilkan zamanım çok kısıtlıydı patatesli patlıcan musakka pirinç pilavı cacık yaptım habersiz geldiler birde
Gulsahkizilkan Melike_4949 ben daha asla dışardan yemicem zor durumda kalmadıkça. Yükseltti şekerimi 2 saatte 120 altında olması lazım benim ki 160a çıktı 🥺🥺 Geçen sana dediğim poğaça hesabı oldu dışardan yiyince yavaş yavaş maalesef çıkıyor şeker
Melike_4949 Gulsahkizilkan aynen canım bende bugün tavuk ızgara söyledim yanında pide ekmeği vardı onu yedim yani canım çok çekti ama 145 birinde 151 birinde çıktı hangisi doğru bilmiyorum artık bugün diyete uymadim pek akşam toparlayamaya çalışicam inşallah birde insülinin de faydası var aşırı yükseltmiyor önceden o kadar yemesem bile 250 lerde çıkıyordu
Gulsahkizilkan Melike_4949 Çok çıktı yaa neyse biraz yürüdüm 114e düşürdüm ancakk. Dışarda ne koyduklarını bilmiyoruz kii 😢
Gulsahkizilkan minik_kurabiyeee evet kana yavaş yavaş karıştı yükseltti hemeen 😢 Neyse yürüdüm biraz 114e düştü nihayet
Melike_4949 Gulsahkizilkan aynen öyle canım ben dışarda börek çörek simit poğaça yemeyi bıraktım normalde de sevmezdim çok şükür bende 2. Saati ölçücem bakalım
minik_kurabiyeee Gulsahkizilkan valla kapı çaldı açtım bi baktım karşımda kayınbabam kaynım ve köylerinden birisi şok oldum geri bir yere gittiler hemen kıyma çıkardım koşa koşa markete gittim patlıcan almaya yani nasıl yaptım yemekleri nasıl üzere çıkardım hiç bilmiyorum 😂 ve yeni uyanmıştım bidee ev hali bir de ister istemez dağınık oluyor🤦🏻♀️
minik_kurabiyeee Gulsahkizilkan ay çok şükür valla ben öğle yemeğini daha yeni oturdum yiyorum vallaha onları yolculadim patatesi kızartirken ufak bi parça aldım pişmiş mi diye şimdi ölçtüm 92 çıkardı eski makinem yemekte de musakkadan kıyma ve patlicanini seçtim yedim yanına cacık aldım şimdi pirinç pilavina kaşık bile sürmedim bakalım kaç olacak
minik_kurabiyeee Gulsahkizilkan ya birde bugün koşuşturmadan mı neyse hiç kızımın hareketlerini hissedemedim yaa kalp atışına da mi baktirsam