minik_kurabiyeee Babydurubaby ay şimdi sağlık ocağına gidiyorum insülin iğne ucum ve stribim kalmadı onları yazidracagim
Gulsahkizilkan Melike_4949 Evet dışardan yemek çok sıkıntı bu süreçte yaa brokoli aldım onu yapıcam bide çeşit olsun
minik_kurabiyeee Gulsahkizilkan yok kız patatesi yedim 1 saat falan oluyordu ucundan almıştım zaten yemekten önce ölçtüm 92 mi 96 miydi neydi çıktı
Gulsahkizilkan minik_kurabiyeee sağlık ocağında bakılıyorsa baktır bi isterseen ama koşturmadandır bence
minik_kurabiyeee Gulsahkizilkan bir sorun yokmuş çok şükür ama bugün hiç oturmadim ondan da olabilir aşırı yoruldum bide
Gulsahkizilkan Babydurubaby Ayyy bende gideceğim günü iple çekiyorum yaa 😅😅 Güzel haberler alırsın inşallaahhh 🤲
minik_kurabiyeee Babydurubaby ne zamana randevu verdiler geri kötü olmuş yaa yarın bende detaylı ultrasona gireceğimmm
Babydurubaby Gulsahkizilkan eşimle konuşup ona göre alıcam yeni randevuyu iş durumuna göre ayarlarım :)
Gulsahkizilkan Babydurubaby Anladım yavrumm sen iyi duruyosun ben hiç beklemiyorm o durumda hemen randevu alıp gidiyorm tek gittiğimde oluyor 😅
Babydurubaby Gulsahkizilkan araba kullanamıyorum istanbulda ya o yüzden mecbur bekliyorum yoksa bende beklemem heralde :)