Lovefrom canım kan pıhtılaşması önemli ... bazılarına hamile kalmadan başlıyorlar pıhtılaşma ilacını ... bi araştır derim 👍
Kubrakocerr mucize.dogada instagram adresinin adi. Ben siparisi verdim bakalim insallah sifa olur 🙏🏻
  • Neri bunu yanıtladı.
  • Neri bunu beğendi.
    Kızlar hepinize tek tek yazmaya çalıştım ama sonlara dogru mecalim kalmadı o yüzden kusuruma bakmayın hepinize sonsuz tesekkur ederim. Hepiniz bana ışık ve moral oldunuz❤️ Sizlerden bir dua bile aldiysam ne mutlu bana. Allahim hicbirinizin ayagini taşa değdirmesin, hepiniz bebeklerinizi saglikla kucaginiza alın inşallah 🙏🏻 Tüm isteyenlerede Rabbim nasip etsin. Sağolun.
    Eceunverkanra canım çok geçmiş olsun 🙏🏼 Allah aratmasın en kısa zamanda nasip etsin inşallah. Bana doktorum rahim toparlasın diye 2 ay korunmamı söylemişti, 3. Ay da tekrar hamile kaldım. Allah’ım sana ve isteyen herkese de nasip eder inşallah 🙏🏼 Psikoloji konusuna gelince ise ben hala düzeltemedim, düzeltebilen arkadaşlardan ben de dinlemek isterim
    bir yıl sonra

Neri aldiklarimi uzun sure kullandim sonra kullanmayi biraktiktan 2 ya da 3 ay sonra tekrar hamile kaldım. Ama kurtajin ustunden yaklasik 1 seneyi geckin bir sure sonra. Aldiklarim hamilelik icin iyi geldi mi bilmiyorum ama adetimi duzene sokmustu gercekten bir sekilde ise yariyor

Eceunverkanra canım bende Ocak ayında kürtaj oldum kalbi durdu 9 haftalıktı doktorum iki adet geçsin başlayabilirsin demişti ama virüsten dolayı biraz ertelemek zorunda kaldım ama seni o kadar çok iyi anlıyorum ki benim hamileliğim çok rahattı doktorun yanına kontrole gittiğimde hevesle bebeğimi görmeyi beklerken doktorum ter döke döke söyledi kalbi durduğunu yıkılmıştım gerçekten kendime gelemedim ama her şeyde bir hayır vardır dedim ve birde başıma geldikten sonra bu durumu yaşayan onca insanın olduğunu bilmek bir nebze su serpti bakalım hayırkısı artık ne kadar süre sonra hamile kaldınız

Neri bende kan pihtilasmasi yoktu kullan dedi doktorum ama ptesi kutaj olucam bebegim gelisimini durdurmus 7.haftasindayim

ozgei kürtajdan sonra 2 ay korunduk sonra hamile kalamadim. Esimin degerleri de cok kotu cikmisti hatta bize dediler ki sizin tup bebeksiz cocugunuz olmaz. Uzun bi sure bekledim, denedik bir suru sey en sonunda evet olmuyor diyip kabul edip aklima bile getirmedigim ay hamile oldugumu ogrendim

Ebru07 her şerde bir hayır vardır cok zor zamanlar yasadik. Tup bebeksiz cocugunuz bile olmaz dendi bize ama cok sukur Rabbime oyle olmadi. Kurtajdan tam 1 sene 1 ay sonra tekrar hamile kaldigimi ogrendim. Allahtan asla umut kesilmez.

Eceunverkanra benimde 8 hafta gittim sağlıksız oluşmamış dedi doktor tanısı boş gebelik diye geçti aslinda bebek göründü kalp atisi yoktu

Eceunverkanra ya bu akla bile getirmeme olayını nasıl başaracağım çok zor birsey ya, 2 ay oldu kayıp yasayali, aklimdan çıkmıyor ki 🤷‍♀️ nasıl unutacağım atacağım kafamdan 😭😭😭

ozgei bu bir süreç 2 ay çok kisa bir zaman kendinize biraz zaman vermeniz gerekli oncelikle. Soyle dusunun bu dunyada yiyecek ekmegi varsa gelecek yoksa zaten bizim yapabilecegimiz bir sey yok. Rabbim dogru zamanda sagliklisini nasip etsin insallah. Ben de sinir krizleri geciriuordum doktor baka dedi ki hayatin boyunca bir yerleri eksik, sagliksiz, belki sakat ya da ozurle dogacak bir cocuga bakmak ister miydin? İste doga ve Allah eger ki bebek saglikli degilse bu sekilde senden aliyor. Allah’da zamani geldiginde sagliklisini gonderiyor. Sadece zamani var. İcini ferah tut🙏🏻

Angelada banada öyle dedi kalp atışı yok sağlıksız bebek dedi kürtaj oldum

Eceunverkanra haklısınız zamanı var biliyorum, ama beklerken kaybettigim bebegim ve o zamanki duygularım mutluluğum aklıma geldikçe canım çok yanıyor 😞 hayırlısı olsun diye dua ettim her zaman, şimdi de öyle ediyorum hep..bu da benim sınavımmış demek ki