• Gebelik
  • 33-34-35-36 haftalarda olan hanımlar toplaşalım 🌸

33+6 dan selamlar artık kocaman olduğumuz biraz daha hissedilir durumda hareketlerimiz daha sık ve belirgin sırt ağrılarımız çoğaldı biraz ama aynı bedeni paylaşmaktan çok mutluyuz biraz dar gelmeye başladı yerimiz sadece Umay Hanım çok heyecanlı tabi anneside öyle hepinizin sağlıkla mutlulukla miniklerinizi kucağınıza almanız dileğimizle 😍❤️

Bende yeni 35 hafta oldum kızlar benimde herşeyim hazır ama 2 haftaya taşınmamız gerekiyor mecburiyetten dua edin bana nasıl olacak bilmiyorum bide enfeksiyonum var hiç geçmiyor

zeynepppp96 ne kadar pozitif bi yorum 🥰 hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız inşallah rabbim bir nefeste kurtarsın annelerimizi 🌸

Eylulum25 kuru dut kaynat varsa suyunu iç enfeksıyona çok iyi geliyor 🌸 Rabbim yardımcın olsun inşallah dıkkatlı ol bu süreçte

Asel2147 bende 35 haftalığım bizimde taşınam durumumuz var evimiz hazır değil 2 hafta sonra taşınacağız nasıl olacak bilmiyorum inşllh doğum olmadan taşınabilirim

1woramy 36+4 üz 28 eylül doğum günümüz inşAllah🙏 Hazirliklarimiz herşey tas tamam çok şükür🙏 Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın sağ salim kavuşalım inşAllah🙏

Eylulum25 Rabbim yardımcın olsun canım ev taşımak heleki hamileyken çok zor 33+5 im 1 haftadır neredeyse hastane de süründüm parmak ucu kadar açılmam oldu ev düzelticem diye ve yatıyorum sürekli ilaçlar la tutuyoruz anlicagın korkuyorum da günüme daha çok var dikkat et kendine sakın kendini yorma

1woramy kullanıyorum. Ama oluyor gene neşe sona geliyoruz Allah’ın izniyle azıcık dişimizi sıkcaz ☺️☺️☺️☺️☺️Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip eder inşallah

1woramy 38+1 sonundaaa 🥰 Cuma günü bebeğime kavuşacağııım 🩵☺️ Herkes sağlıkla hayırla bebeğini kucağına alsın inşallah 🩵🩵

1woramy kalp çarpıntım genelde akşamları oluyor ama geceleri oğlumun kasılmalarından toplanmalarından sağa sola dönemediiğimden ve wc sorunundan oluyor 🙈 kalp çarpıntın için kafeinli hiç birşey içme çay kahve bitki çayları ve şekerli ağır şeyler yeme biraz daha hafifliyor 🥴

34+6 olduk bizde hazırlıklar tamam sadece çanta hazırlanacak mide yanması hariç iyi gidiyor Bi sıkıntımız yok çok şükür 🥰

1woramy keşke keşke artk çok yoruldum. Resmen taşıyamaz oldum. İkinci. Hamileliğim zor geçti bu sefer

35+2 yiz ara ara karnımda üşütmüşüm gibi bi ağrı oluyor bu sancı mı bilmiyorum 😀