• Gebelik
  • 33-34-35-36 haftalarda olan hanımlar toplaşalım 🌸

Eylulum25 ya en riskli olduğumuz dönemler dinlene dinlene yap ağır şeyler kaldırma çok ağilip doğrulma

AAtlas amin her zorluğun sonunda bir güzellik vardır 🥰

1woramy her şey yolunda şükür 🌸 hazırlıklara başlayalı 15 gün oldu zaten oda yapmayacağım alışverişlerimize başladım hafta içi de çantamızı hazırlayacağım. Senin nasıl gidiyor?

Esyu1606 ay valla haklısın sonlara doğru ne yapsakta boş biz sonucunu düşünelim en büyük tesellimiz o şuan 🥰❤️

Ketumserhatun gaviston renie falan kullanıyorum onlar iyi geliyor ama tokken açlık his ediyorum

AsyaCngz55 benim öyle küçük şeyler kaldı alışveriş için onlarda halledersem bu hafta kıyafetlerini yıkıycam çantamı hazırlıycam inşallah 35+3 benimde ağırlaşıyoruz yakınlaştıkça 🥰

Egeminannesi sen korkarsan bebegınde bunu his eder hiçbişeyin seni etkilemesine izin verme 💋

Prensesruya regl sancısı sonra karın sertleşmesi göbek deliği ağrısı üşüme falan yalancı doğum sancıları genelde 5 dkda bir tekrarlıyorsa doktora görün 🥰

EbrKzlky evet haklısın genelde yatmaya yakın bıseyler içince kötü oluyorum

1woramy bugün 34 haftalık olduk Perşembe günü bir hastane serüvenimiz oldu nst sancılar çıktı doktorumuz yatış yaptı dün öğleden sonra 1 1.5 gibi taburcu etti dikkat etmek şartı ile artık yol kısaldı çok şükür her şeyi tamamladım eksik bir şey kalmadı

Aysesertan ay benım alısverıs dışında herseyım duruyor keşke sihirli bir el olsada tamamlansa Hersey 🥰😅

1woramy çünkü gebelik kolestazı var değerlerim yüksek bu değerlere göre tam zamanı erken değil aslında

Seyda5834 benimde 2 gündür karnımın alt kısmında kasıklarıma doğru ağrım var ve ishalim 36 haftalık olduk doktor ishal olduğunuz için mi alttan baktı