38 39 haftalıklar gelen giden varmi?
Izm123 Galiba öyle, bende öyle düşünüyorum, doğumumuz yakındır inşallah 😊
Almanyagelini ayy amin canım. Artik ciddilestim cocuga sesleniyom ne zaman gelcen rahatin yerindemi diye😂😂 o dereceye geldim belki etkilenir😏
Izm123 bizde 39+3olduk ama ne gelen vaar nede giden🙄
Izm123 ya dün artık dayanamadım hastaneye gittim iki kere nst ye girdim hafiften sancıların başlamış dedi alttan muayene etmedi eve gönderdi gece kuranını okudum baya bi uyudum şimdi yine ağrılarım var ama gelmicek gibi hissediyorum 🥺🥺🥺🥺 38+6yım bu arada 🙌🏻
Diclemahmut bu çocukların sabri bizde yok malesef
Izm123 aynen öyle oysaki bilmiyolar nasil 4 gözle bekledigimizi hic yani😄
imera_ferammm53 ben sürekli dua ediyorum artik bekletmezsin diye 40 41 hafta olmak istemiyorum
Diclemahmut evet günler gecmiyor uyu uyan baska birşey yapmıyorum artik😂😂
Izm123 belimde ağrıyor sancılar gelip gidiyor birde kız bebekler erken gelir derler asla öyle değilll 🤦🏼♀️🤦🏼♀️🤦🏼♀️ Sağlıklıca gelsin miniklerimiz 💕
Ya bende 38+3 haftaligiz sancılarım var gece uykularim yok bel ağrısı var tabi sancılar yalancı sancı gelen giden yok kendimi de sürekli yorgun ve bitkin hissediyorum napcaz bilmiyorum 🙄😑
imera_ferammm53 en azindan sancin var bende oda yok belirti dencek brisey goremiyorum😒
Izm123 38+5 kasılmalardan baska bişey yok 😀 oda ara ara oluyor gelen giden yok . Her gün yürüyüp merdiven inip çıkıyorum cıks gelmeyecek sanırım 🤣🤣
Izm123 bunlra rağmen doğmayan bebekler var Allahım şu sancılar dayanılmıcak kadar dahada artsa da doğsa 😞😞😞
Loyam aynı günlerimiz 😌 bizimde hiçbir belirti yok 👼
- Düzenlendi
Izm123 ahahaha aynı ben😂 38+3 teyiz üç dört gün önce bi sancılanma olmuştu artık hiçbişey yok yürüyüş hurma squat nefes egzersizleri filan hepsini yapıyorum sadece arada karnım sertleşiyor o kadar🤪 amaan gelmiyo diyip durmayalım bence ben de gelmezdim içerde pek rahatlar dursun kızancıklar😍😂 Gerçi artık gelmezse suni vericekler kilosu sınırda artık😳 inş gerek kalmadan kendisi gelir