Kizlar 38 haftadayim yalanci sancılar kesildi hurma yiyorum çömelme yapıyorum etki etmiyor. Uykularim bile düzeldi 12 ye kadar uyuyorum artık. Hamile gibi hissetmiyorum kendimi nolcak😒😕
    Izm123 tek ben deyilimiş gerçi bende yalancı sancı yoktu yine yok 😂😂👏👏 bende günde 4 5 km yürüyorum zıplıyorum pilates topu üstünde tık yok hayırlısı işe gelsin inşallah
      Izm123 bende hiç olmadı yalancı sancı uykusuzluk mide bulantısı agrı kamyon geçmiş gibydim şuan karnımda olmasa hamile deyilim dicem o derece rahatım 😂😂
        Karatassukran kiz bende aynii valla karnim var sadece bazen çatı agrim var sadece baskada yok dahada artmasi gerekmiyor mu ya beni korkutuyor böyle gelmicek mi bu cocuk😱
          Izm123 bilmiyom valla 😂😂 herğün nişan gelmiş mi diye bakıyorum tekne atsa sancımı diyom ama deyil psikolojik olrak garibim hayırlısı ile gelir inşallah ya hepimizinki 🙏
            shtngstr benim erken başladı 27 28 de baslamisti sanırım son 36 kadar baya arttti her gun geçtikçe geliyordu geceleri agrim cok oluyordi surekli birden gitti şimdi
            Izm123 yarin 39 bitiyor ne gelen var ne birsey ağrı sanci yok yuruyusten geldim az agri oldu gecti istahim cok fazla yarin kontrol var
              Izm123 bende yarın gitcem inşallah henüz çatı muayenesi yapmadı yarın yaparmı bilmiyorum 🤷‍♀️
                Loyam benim karnimda küçük boyuda uzun sığmıyodu aslında ama bilmiorim artik
                Karatassukran bazi doktorlar yapmiyo benimkide doğum esnasinda sanciyla belli olur dedi
                Izm123 bende 38+2yim canım duygularıma tercüman olmuşsun bende aynı duygulardayım 32lerden 36ya kadar yalancı sancılarım vardı yok oldu zinde hissediyorum gece uykularım da gayet iyi şaşkınım nedendir acaba 🤷🏼‍♀️
                  EbruSamet bunların hepsi ayni demekki 😂 bende articak daha cok saniyodum tam tersi oldu sıkıntı bastı beni sanki sürekli böyle kalcakmisim dogmicakmis gibi geliyor😂😂
                    Bende 39+1 oldum bu gun doktordaydim daha beklicez dedi bebek daha yukaridaymis rahimde yumusamada yok insallah bi an once dogururm ya 😕daha ne kadar beklicem acaba
                      Agg0207 ah canim ahh keyifleri ne zaman isterse o zaman o kadar beklicez malesef keske baslatmanin bi yolu olsa