Kizlar 38 haftadayim yalanci sancılar kesildi hurma yiyorum çömelme yapıyorum etki etmiyor. Uykularim bile düzeldi 12 ye kadar uyuyorum artık. Hamile gibi hissetmiyorum kendimi nolcak😒😕
38 39 haftalıklar gelen giden varmi?
Izm123 tek ben deyilimiş gerçi bende yalancı sancı yoktu yine yok 😂😂👏👏 bende günde 4 5 km yürüyorum zıplıyorum pilates topu üstünde tık yok hayırlısı işe gelsin inşallah
Karatassukran 36. Haftaya kadar deli gibi hergun sancim oluyordu gece agridan inliyordum artik birden gittiler uykum düzene falan girdi😂
Izm123 bende hiç olmadı yalancı sancı uykusuzluk mide bulantısı agrı kamyon geçmiş gibydim şuan karnımda olmasa hamile deyilim dicem o derece rahatım 😂😂
Karatassukran kiz bende aynii valla karnim var sadece bazen çatı agrim var sadece baskada yok dahada artmasi gerekmiyor mu ya beni korkutuyor böyle gelmicek mi bu cocuk😱
Izm123 bilmiyom valla 😂😂 herğün nişan gelmiş mi diye bakıyorum tekne atsa sancımı diyom ama deyil psikolojik olrak garibim hayırlısı ile gelir inşallah ya hepimizinki 🙏
Karatassukran bende ayni gecende doktor alttam bakti acilma bile yok
38+4 hiçbir belirti yok ben de şaşırıyorum yeri çok rahat sanırım kızımın 😊
Izm123 bende yarın gitcem inşallah henüz çatı muayenesi yapmadı yarın yaparmı bilmiyorum 🤷♀️
Karatassukran bazi doktorlar yapmiyo benimkide doğum esnasinda sanciyla belli olur dedi
Bende 39+1 oldum bu gun doktordaydim daha beklicez dedi bebek daha yukaridaymis rahimde yumusamada yok insallah bi an once dogururm ya 😕daha ne kadar beklicem acaba