Bende 39+1 oldum bu gun doktordaydim daha beklicez dedi bebek daha yukaridaymis rahimde yumusamada yok insallah bi an once dogururm ya 😕daha ne kadar beklicem acaba
    Agg0207 ah canim ahh keyifleri ne zaman isterse o zaman o kadar beklicez malesef keske baslatmanin bi yolu olsa
    Izm123 38+4 teyim bende, 10 günüm kaldı, arada regl ağrısı hafif ağrı dışında birşeyim yok🙈 Bir de doyamadığımız bir uykum var, sürekli uyumak istiyorum, hamileliğin ilk başlarına döndüm sanki😀

Hurma yiyip adaçayı yaprağı içiyorum bende, hareket olarak hiçbirşey yapasım yok doğrusu 😀 İnşallah vakti, saati geçmeden gelir bebiş 🙄
      Gizem51 benım de yaklasık bır haftadır faşan iştahım fazla,hamılelıgım boyunca boyle olmamıstım hatta, sebebı ne acaba
      Almanyagelini ayy amin canım. Artik ciddilestim cocuga sesleniyom ne zaman gelcen rahatin yerindemi diye😂😂 o dereceye geldim belki etkilenir😏
      Izm123 ya dün artık dayanamadım hastaneye gittim iki kere nst ye girdim hafiften sancıların başlamış dedi alttan muayene etmedi eve gönderdi gece kuranını okudum baya bi uyudum şimdi yine ağrılarım var ama gelmicek gibi hissediyorum 🥺🥺🥺🥺 38+6yım bu arada 🙌🏻
        Izm123 aynen öyle oysaki bilmiyolar nasil 4 gözle bekledigimizi hic yani😄
          Diclemahmut evet günler gecmiyor uyu uyan baska birşey yapmıyorum artik😂😂
          Izm123 belimde ağrıyor sancılar gelip gidiyor birde kız bebekler erken gelir derler asla öyle değilll 🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️ Sağlıklıca gelsin miniklerimiz 💕
            Ya bende 38+3 haftaligiz sancılarım var gece uykularim yok bel ağrısı var tabi sancılar yalancı sancı gelen giden yok kendimi de sürekli yorgun ve bitkin hissediyorum napcaz bilmiyorum 🙄😑
            Izm123 38+5 kasılmalardan baska bişey yok 😀 oda ara ara oluyor gelen giden yok . Her gün yürüyüp merdiven inip çıkıyorum cıks gelmeyecek sanırım 🤣🤣