Karatassukran bende ayni gecende doktor alttam bakti acilma bile yok
38 39 haftalıklar gelen giden varmi?
38+4 hiçbir belirti yok ben de şaşırıyorum yeri çok rahat sanırım kızımın 😊
Izm123 bende yarın gitcem inşallah henüz çatı muayenesi yapmadı yarın yaparmı bilmiyorum 🤷♀️
Karatassukran bazi doktorlar yapmiyo benimkide doğum esnasinda sanciyla belli olur dedi
Bende 39+1 oldum bu gun doktordaydim daha beklicez dedi bebek daha yukaridaymis rahimde yumusamada yok insallah bi an once dogururm ya 😕daha ne kadar beklicem acaba
Izm123 38+4 teyim bende, 10 günüm kaldı, arada regl ağrısı hafif ağrı dışında birşeyim yok🙈 Bir de doyamadığımız bir uykum var, sürekli uyumak istiyorum, hamileliğin ilk başlarına döndüm sanki😀
Hurma yiyip adaçayı yaprağı içiyorum bende, hareket olarak hiçbirşey yapasım yok doğrusu 😀 İnşallah vakti, saati geçmeden gelir bebiş 🙄
Hurma yiyip adaçayı yaprağı içiyorum bende, hareket olarak hiçbirşey yapasım yok doğrusu 😀 İnşallah vakti, saati geçmeden gelir bebiş 🙄
Izm123 39+1 halâ hiçbir belirti yok
Almanyagelini bende uykuya doymuyom nerdeyse 11 12 saat uyuyom vücut enerjini depoluyo acaba doğum için
Izm123 Galiba öyle, bende öyle düşünüyorum, doğumumuz yakındır inşallah 😊
Almanyagelini ayy amin canım. Artik ciddilestim cocuga sesleniyom ne zaman gelcen rahatin yerindemi diye😂😂 o dereceye geldim belki etkilenir😏