Izm123 ahahaha aynı ben😂 38+3 teyiz üç dört gün önce bi sancılanma olmuştu artık hiçbişey yok yürüyüş hurma squat nefes egzersizleri filan hepsini yapıyorum sadece arada karnım sertleşiyor o kadar🤪 amaan gelmiyo diyip durmayalım bence ben de gelmezdim içerde pek rahatlar dursun kızancıklar😍😂 Gerçi artık gelmezse suni vericekler kilosu sınırda artık😳 inş gerek kalmadan kendisi gelir
    Hilgl bu çocukların gelcegini ben hiç sanmiyorim dogurmicam sanirim😂
      Izm123 😂😂 inş geldiklerinde geri sokmak istemeyiz😝😆😆
        Hilgl demeyiz heralde ya 😂 40 gün boyunca belki deriz😂😂
        Ssumeyye ben doktoruma sordum benim yapablecegim birsey varmi diye cunku surekli yuruyus yapiyorum hareket halindeyim ama buna senin yapacagin birsey yok bebekle alakali rahimle alakali sonucta bu dedi haftaya tekrar gidicem eger rahimde yumusama varsa bebek inmisse asagi belki suni sanciyla baslatiriz kendi sancinla devam edersin ama hic bi dogum belirtisi yoksa en son care sezeryan dedi 😕
          Agg0207 40 hafta sonra sezaryanmi yapiyolar yoksa suni sancimi veriyolar
            38. Hafta dayım bugün çatı muayenesi oldum üç santim açıklık var sabah yatış verdi 😔ne Zana’n dogum olur acep
              Izm123 benim doktorum eger rahimde yumusama varsa bebek inmisse o zaman suni sanciyla baslatiriz ,bebek inmemisse hic bosuna suni sanci vermeninde anlami yok suni sanciyi cekip sezeryan olursun bosuna aci cekersin dedi.yani bebek inmezse rahim yumusamamissa sezeryan olucak mecburen yapcak bisey kalmiyo baska
                Agg0207 doğru bosuna suni sanci cekmeye gerek yok ayy hepimizi allah kurtarsin ya
                Izm123 valla canım bide vaktinden önce doğacakmış gibi yapıp 38leri görmekte nedir 😂 durum daha ağırlaşacağına rahatlaşıyor 🤔😄
                Sol bel ağrımdan başka belirti Yokki .oda hamilelik başından belli var yani
                  REYHANdnmz ayy maşallah bence iyi birşey tez zamanda sağlıkla kavuşun yavrunuza darısı başımıza olsun😁 pzt benm de çatı muayenem bana da dese ben sevinirim valla
                  Izm123 geçen hafta az kalsın sezeryana alınacaktıım 😱 kiii bebek hareketleri normale dönünce doktorum bekleyelim dedi 38 haftalıktım eve geldiğim gibi bol hurma, ananas, papatya ve böğürtlen yaprağı çayı günde bi bardak, vede sıkıntı yoksa doktorunuz izin veriyorsa ilişki 👍🏻, birde perine masajı yapabiliyorsanız yapamıyosanız bile o bölgeye zeytinyağı sürün sadece 6. Günde bile etki ettiğini düşünüyorum bugün kontrolüm vardı yatırcak kesin diye gittik bi baktık rahim ağzı yumuşamış rahim kendini hazırlamaya başlamış bebişin başı kanalda açılmam 2cm var salı gününe kadar kendi gelirse çok iyi olmazsa suni veririz kolay olur ama dedi doktorum yaptıklarına devam dedii 💪🏻İnşallah kendiliğinden gelir sancılarım artmaya başladıkça mutlu oluyorum inanın ve deneyin kızlar 💕
                    REYHANdnmz 35+4te 2 cm acikligim vardi nisanim gelmisti yine bi gun yatirdilar beni 🤔 ciger gelistirici yapip. 38+0 olduk gelen giden yok henuz
                      38+1 oldum bende geçenlerde yalancı sancılar olmuştu ama şimdi onlardan da eser yok yani nerdeyse hamile degilim diyeceğim. Birşey değil psikolojim bozuldu beklemekten 😀 daha cok diğer bebeklerim gibi miadını aşmış doğum olacak diye psikoloji alt üst oldu
                      Izm123 38+6 cnm bnmde doktora gttim bgn tekrar ne sancı var ne başka bişi inmiş aşagı ama kanala girmio ztn girse dogum başlıcak dio haftaya cumaya kdr beklicez olmazsa sezeryanla alıcak cunku tansiyonum cok oynuo :( 40 hafta üstü bekleyip riske atmak istemyruz :(